Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 288
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 2 145
седя и се чудя кое е по-весело и позитивно
космат или обезкосмен мъжки задник на улицата???

Joy Joy Joy обезкосмен със сигурност. Шегувам се, разбира се. Пак ти казвам, това наистина са отделни индивиди, 90% от "веселяците" не са по задник (с косми или без). Laughing Peace Гол г§з на публично място, пък макар и веселящ се и празнуващ не е приятна гледка, наистина. Така си е.

Скрит текст:
Това ми напомни за някои мъже, които като клекнат панталоните им падат, буквално под задника и половината космат г§з се вижда. Отврат и гадост, поне за мен. На работа съм го виждала най-често.

# 2 146
... те искат точно това право. Правото да узаконяват любовта си, точно както хетеросексуалните. Та оттам идва "gay pride".

Като гледам репортажите за прайдовете ми се виждат доста разкрепостени, и някак си...загорели участниците в него. Подскачат голи, кълчат се, грозна гледка са за мен. Не ми и приличат на поддръжници на моногамията, целящи да узаконят любовта си, по-скоро си търсят кой да ги ... накефи след като си приключат шествието. Тези, които действително са с някого и имат една любов, едва ли подскачат голи и се кълчотят по улиците. По-скоро си стоят мирно и кротко у тях.

# 2 147
... те искат точно това право. Правото да узаконяват любовта си, точно както хетеросексуалните. Та оттам идва "gay pride".

Като гледам репортажите за прайдовете ми се виждат доста разкрепостени, и някак си...загорели участниците в него. Подскачат голи, кълчат се, грозна гледка са за мен. Не ми и приличат на поддръжници на моногамията, целящи да узаконят любовта си, по-скоро си търсят кой да ги ... накефи след като си приключат шествието. Тези, които действително са с някого и имат една любов, едва ли подскачат голи и се кълчотят по улиците. По-скоро си стоят мирно и кротко у тях.

Не, не си стоят, ходят си на шествията, но не си развяват голи задници. Гледах две българки живеещи заедно, едната бременна в много напреднала бременност, другата вече имаше момиче на седем-осем години. Не се оплакваха никак от дискриминация, нито детенцето някога е подигравано, че има две майки. Но много аргументирано обясниха, защо искат да имат сключен брак. Ходят на шествия, но не по задници. Grinning Все пак и сред хомосексуалните, както и сред хетеро има както и моногамни, така и такива, които ще си кръшкат до живот. Peace

# 2 148

Не, не си стоят, ходят си на шествията, но не си развяват голи задници. Гледах две българки живеещи заедно, едната бременна в много напреднала бременност, другата вече имаше момиче на седем-осем години. Не се оплакваха никак от дискриминация, нито детенцето някога е подигравано, че има две майки. Но много аргументирано обясниха, защо искат да имат сключен брак. Ходят на шествия, но не по задници. Grinning Все пак и сред хомосексуалните, както и сред хетеро има както и моногамни, така и такива, които ще си кръшкат до живот. Peace

Е да, но тези по голите задници доста умело отвращяват публиката и според мен вредят на общността си. Чудно ми е защо тези паради не са по-обрани, сдържани и интелигентни.

# 2 149
Цитат
Е да, но тези по голите задници доста умело отвращяват публиката и според мен вредят на общността си. Чудно ми е защо тези паради не са по-обрани, сдържани и интелигентни.

защото гейът сравнен с хетеро е подобно да сравниш паун с фиток.
различават се демек

# 2 150
Скрит текст:

[/quote]

Ами да, на практика точно така се получава, защото дори и да са двама - трима гологъзи, хората ги запомнят тях и започват да асоциират цялата гейобщност с тях. Така че да, точно тези гологъзите вредят на имиджа на общността си, определено.

# 2 151
# 2 152

Да, да, само че като дойде пубертета и като го затресат мъжките хормони, на бърза ръка ще се осъзнае като person, ама от мъжкият вид. Действително голяма част от нас е продукт на социо-културни фактори, ама такова подценяване на биологията, досега не бях виждала. И как го гледат като gender-neutral, пък му лакират ноктите и му пускат дълга коса. То било искало така, да бе, да.

Asked by our reporter if he is a boy or a girl, he says he is a boy. But he changes his answer when Nikki interjects with: “Or are you just a person?”

Никаква личност не е това, направо изнасилване над личността на детето от страна на "родителите" е това.

# 2 153
Знам ли,  примерно това на Джоли и Пит, то пък момиче, ама иска да е момче, даже вече и на момче прилича. При това никой не го кара.
Иначе семейната среда може да направи всичко със сексуалността на  едно дете. Например Джеймс Матю Бари. Автора на Питър Пан. И него майка му яко го е объркала...

# 2 154
Мноо е готин прайда,и никой не ходи чисто гол там да танцува,тва си е купон баси,на който не му харесва да не ходи и тва е,да се завре у тях и да си гледа Волен Сидеров по Алфа!

# 2 155
  • В царството на игрите:)
Мноо е готин прайда,и никой не ходи чисто гол там да танцува,тва си е купон баси,на който не му харесва да не ходи и тва е,да се завре у тях и да си гледа Волен Сидеров по Алфа!
Напълно си прав/а/ ! Само, че между ходенето на прайда и телевизия Алфа има доста голям избор от дейности. Нали не си мислиш, че варианта е или прайда или Алфа и, че тези, които не намираме прайда за нужен автоматично харесваме Алфа? Mr. Green

# 2 156
Напълно си прав/а/ ! Само, че между ходенето на прайда и телевизия Алфа има доста голям избор от дейности. Нали не си мислиш, че варианта е или прайда или Алфа и, че тези, които не намираме прайда за нужен автоматично харесваме Алфа? Mr. Green
Ами само разни откачени фашисти могат да бъдат против нещо,дето е шарено и весело,и плюс тва е за хора които искат да са там!

# 2 157
  • В царството на игрите:)
Ами само разни откачени фашисти могат да бъдат против нещо,дето е шарено и весело,и плюс тва е за хора които искат да са там!
Щом казваш ?!?! Mr. Green

# 2 158
  • В заешката дупка
То винаги ще има цъкащи с език. Особено пред телевизора. Ако няма голи задници, ще е защото този е в рокля и с грим, а пък тази си е оголила дебелите крака или пък 'абе тези от къде накъде ще танцуват по улиците и ще се веселят'. Хората трябва просто да отидат на парада и да усетят настроението. Защото е весело. Пълно е млади хора, и не толкова млади, със семейства с деца. Никакви голи задници не видях, каму ли пък маймунски вчера. Видях хора, които се забавляват. Някои танцуват, други пеят, трети свирят, четвърти правят акробатични номера, пети просто махат с ръка. Едни с костюми, изрисувани и накипрени, други - не. И всички са усмихнати, забавляват се и създават настроение на околните. (Тези снимки не са от моя архив, но са от парада вчера)

# 2 159
Да ЧеКа,
на пръв поглед
се виждат един куп хора, които се веселят, доволни и горди от това, че са толерантни.
И какво му е лошото да се веселиш за добрата кауза, да се бориш за толерантност към ГЛТТ -обществото, биха запитали някои???

Толерантността, която бива показвана навън, която бива изживявана видимо, която бива приветствувана на висок глас,
тоест толерантността като показен атрибут е всъщност благотворителността на бедните.

В нашето общество се цени много високо този, който се грижи не само за собственото си благополучие, но и дава една част от спечеленото за т.н. благородни каузи.
Това дори е необходимо, за да спечели човек обществен престиж и признание. 
Освен това необходимостта да даряваш, да си полезен, да даваш,
за нормалния индивид е естествена потребност,
която го кара да се чувствува значим, важен, полезен, горд от себе си.
По-бедните хора не разполагат с материални ресурси в излишък,
затова те се ангажират нематериално, идеално в името на "добри", "полезни" каузи.
Почти мога да си представя визуално душевния оргазъм на всеки защитник на правата и свободите на неоправданите и подтисканите, когато успее да даде своята лепта за бленуваната кауза.
Обаче !!!
Поради това, че живеем в едно демократично общество неоправдани и подтиснати почти няма.
Африка е далече, Корея още повече.
Затова пък има Гей-Лезбо-Транс ... малцинства, които горкичките са така несправедливо третирани от непросветени тъпаци, непрочели как сексуалната ориентация не зависи от желанието (ама никога), как еднополовите семейства с нищо няма да ощетят децата, които отглеждат и прочие, и прочие заготовки от медийното промиване на мозъци на всякакви НПО-та и хрантутници на университетска хранилка.

Душевен оргазъм и чувство за собствена значимост - това е наградата за толерантните пролетарии и дребни буржоа, които са особено ожесточени в рязането на клона, върху който те седят - нашето демократично общество.
Поради простата причина, че когато едно мнозинство започне да бъде управлявано от малцинството, то вече не става дума за демокрация, а за диктатура.

Общи условия

Активация на акаунт