Какво ви е мнението за Прайда?

• 123 465
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 255
  • София - Рим и обратно
Някой разясни ли защо парадът на гейовете се нарича с гръмката чуждица прайд? Какво общо има с горките лъвове.

# 256
  • София
Някой разясни ли защо парадът на гейовете се нарича с гръмката чуждица прайд? Какво общо има с горките лъвове.
Предполагам, че нищо. По-вероятно ми изглежда да има общо с "гордост, горд"...

# 257
Я кажете, ако някой има ДОСТОВЕРНА информация от първа ръка, вярно ли е, че децата от Американския колеж са заведени на парада организирано, под ръководството на учителите им, като им е било намекнато, че отиването е предимство, а на не-отиването няма да се погледне с добро око?
Извинявам се, ако е обсъдено в темата, не я следя подробно.

# 258
  • София
Обсъдено е, и от първа ръка: аз бях на Прайда с учителите от АК. Нямаше класове, имаше само едно единствено дете, ученичка  американка, от обменна програма, която си заминава обратно за САЩ след 3 седмици. И пак, по същия повод, с фейк новината на Антония Първанова: в АК са имали организирано честване на 24.05.2017, което аз и сина ми сме изпуснали, защото в същия ден се женеше дъщеря ми.

# 259
...
Замислям се, как можем да си направим хетеро-стрейт прайд? Ясно е, не можем, защото трябва да ходим на работа, да си гледаме задълженията и на сутринта да станем рано, я за да дадем мляко на пеленачето, я да тръгнем за училище/ работа.  Mr. Green

Явно гейовете не работят. А Прайдът в София беше в събота вечерта, но кой ли помни (повече от 5 минути назад).

Мда, и аз се замислих, дали всичките хомосексуалисти са безработни. Поне като си търсите аргументи, бъдете по-креативни.

# 260
Я кажете, ако някой има ДОСТОВЕРНА информация от първа ръка, вярно ли е, че децата от Американския колеж са заведени на парада организирано, под ръководството на учителите им, като им е било намекнато, че отиването е предимство, а на не-отиването няма да се погледне с добро око?
Не знам, но не би ме учудило -американското посолство и техния посланик,
са сред организаторите на извратеняците .
В Холандия една съфорумка сподели преди време , че министерството  на образованието
е бил патрон на гей парада там  ooooh!
Ти ще заведеш ли синът ти сред гримирани с токчета , със синджири като кучета на шията , А ?hahaha

# 261
  • София
И това също не е вярно, че "американското посолство и техния посланик, са сред организаторите" - ето кои са организаторите: http://sofiapride.org/  

Нямаше синджири по вратовете, а "гримиран с токчета" видях само един.

Мъчително е да се отговаря на трол.

# 262
Не знам, но не би ме учудило -американското посолство и техния посланик,
са сред организаторите на извратеняците .
В Холандия една съфорумка сподели преди време , че министерството  на образованието
е бил патрон на гей парада там  ooooh!

Защо смяташ, че са извратеняци? Би ли ми обяснила, кое точно ги прави такива?
Одавна вече е доказано, че привличането между един и същ пол, не е болест, но трябва и да се чета.

# 263
...но трябва и да се чета.

Ти пък, ще чете. Че тя 2 мнения над своето не е погледнала, където Шарки е споделила инфо от първа ръка. Laughing

# 264
  • София
На радомирските троловете им се плаща на написан "пост", не на прочетен.

# 265
...но трябва и да се чета.

Ти пък, ще чете. Че тя 2 мнения над своето не е погледнала, където Шарки е споделила инфо от първа ръка. Laughing

Не се и надявам, но да си кажа Simple Smile.

# 266
Да на Шарки мненията не ги чета -спазвам хигиена на информацията .
Тя е има личен интерес да подкрепя прайда, заради утробите под наем
А за американския посланик Уорлик който преди години беше начело на прайда
съм сложила и снимка по напред. И обяснения не давам -времето ми е ценно .

# 267
  • София
 Joy Joy Joy, не ме четяла, но пък някак си разбрала, че съм била имала личен интерес заради гестационното износване.

# 268
Да на Шарки мненията не ги чета -спазвам хигиена на информацията .
Тя е има личен интерес да подкрепя прайда, заради утробите под наем
А за американския посланик Уорлик който преди години беше начело на прайда
съм сложила и снимка по напред. И обяснения не давам -времето ми е ценно .

Утробите под наем? А как се нарича същото нещо за хетеро двойка? как се нарича инвитро, как се нарича осиновяване?

Затворени е дребния си свят хора, са много много зле.

# 269
  • София
Какво е връзката между утробите под наем, бивш американски посланик, който някога е присъствал на Прайд в София, последния Прайд и Шарки? Съвсем сериозно питам.

П.П. Към манждата с грозде забравих да добавя и неприсъствалите студенти от амер. колеж.

Общи условия

Активация на акаунт