Какво ви е мнението за Прайда?

• 123 094
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 510
Природата обича многообразието във формите, цветовете и т.н. Но почти всички животни са или мъжки, или женски и създават нормални сексуални взаимоотношения с цел възпроизводство.

Пак ли дойде време за списъка животни, при които се среща хомосексуализъм? Laughing

Жирафите били най-гей, те правели повече хомо секс, отколкото хетеро. Анатема. Mr. Green

# 511
  • MI
Не, повечето хетеросексуални двойки не се пазят с кондом, дори в ранна възраст. Ясни са статистиките. Т.е. аргумента е ирилевантен. А законодателят в повечето страни е решил че не си струва риска да се разреши осиновяване, както и е забранил сурогатното майчинство. Разбирам, че всички са назадничави хомофоби, но просто ви показах друга гл.т. и факта че явно голяма част от Европа е пълна със средновековни дегенерати по вашите критерии.  hahaha
А за права се воюва точно когато стрелят по теб, затварят те и те бият. В противен случай май не си точно дискриминиран. То и в САЩ има прайд, там за какво се борят?

И никой не ми отговори на въпроса, само хетеросексуалните ли са меркантилни като сключват брак? Нали скоро твърдяхте че бракът е отживелица и който иска може да отиде при адвокат да уреди въпроси като наследство и т.н.  Joy

# 512
А за права се воюва точно когато стрелят по теб, затварят те и те бият. В противен случай май не си точно дискриминиран. То и в САЩ има прайд, там за какво се борят?

За права се бориш, когато решиш, че има нужда и че усилията си струват. Не виждам в ролята на каква казваш кой има нужда и кой няма нужда да протестира.

Ако съответната кауза ти е безразлична, не я разбираш и не я подкрепяш - просто я отминаваш и толкова. Както никой от прайда не ти търси сметка защо пишеш тук за тях, така и не вижда твоите основания да им търсиш сметка защо са го организирали.

# 513
Ако съответната кауза ти е безразлична, не я разбираш и не я подкрепяш - просто я отминаваш и толкова.

Или изказваш мнението си за нея, в случай, че го имаш. Всяко публично мероприятие цели да провокира реакции - не е задължително те да са само позитивни, не е задължително отрицателните да  се премълчават. Това би могло да е един вид барометър и за самите му организатори.

# 514
Ако съответната кауза ти е безразлична, не я разбираш и не я подкрепяш - просто я отминаваш и толкова.

Или изказваш мнението си за нея, в случай, че го имаш. Всяко публично мероприятие цели да провокира реакции - не е задължително те да са само позитивни, не е задължително отрицателните да  се премълчават. Това би могло да е един вид барометър и за самите му организатори.

Да, разбира се - казваш "според мен това няма да проработи" - но това си е просто мнение и не е аргумент само по себе си да не се провежда нещото.

# 515
  • Тра-ла-ла
Природата обича многообразието във формите, цветовете и т.н. Но почти всички животни са или мъжки, или женски и създават нормални сексуални взаимоотношения с цел възпроизводство.

Пак ли дойде време за списъка животни, при които се среща хомосексуализъм? Laughing

Жирафите били най-гей, те правели повече хомо секс, отколкото хетеро. Анатема. Mr. Green
Много добре знам и се ограмотих кои са животинските видове, склонни към хомосексуализъм, защото знаех с какво ще се опитате да ме затапите Grinning И какъв процент съставляват гей животните спрямо всички хетеро животни?! Правило ли са или изключение?! И в самия си вид повече хетеро или повече хомо секс правят?! Хомосексуалните никога ли не се възпроизвеждат? Дали винаги тези животни са имали хомо наклонности или нещо ги е провокирало в последните години?! Като например промяна в климата, хабитата...

Сред животните дори има и изнасилвания. И това ли да даваме като подкрепящ пример в спорове по други теми?! Thinking Всъщност точно това може да наричат учените хомосексуализъм при животните. А в много от случаите да иде реч за изнасилване с цел доминация....

# 516
  • MI
Казвам го като мислещ човек. А ти после се чудиш защо съм казала че крещиш Джей Пи.  Wink Ако искаш права се бориш за тях и то там, където те са най-силно накърнени, а не където е най-безопасно. Иначе няма как да очакваш съчувствие и разбиране от останалите.

Има много хубав израз за интернет бабаитите, дето само на думи са силни - клавиатурни лъвове.  Grinning

# 517
  • София
Обаче природата е създала и хомосексуалните животни и хора, как си го обясняваш?
Доказано е, че хомосексуализма е бъг при оформянето на плода- можеш да потърсиш и да видиш в какво и защо се получава различието.
Факт е, че в цялото си разнообразие от видове, природата за всичките е предвидила естествен начин на размножаване, при това,  без смесването им, за да се поддържа многообразието .
Така че, всяко отклонение, което не може да се възпроизведе по нормален път, е просто грешка  и няма нищо общо с разнообразието.

От това се опитват да избягат обратните, обявявайки се за трети и пети пол, и търсейки изравняване на права, които всъщност те не са способни да осъществят по природен начин.

Тук е голямото противоречие- те уж се борят за правото да са трети пол, различен от двата, които осъществяват размножаването, но искат да бъдат приравнени с тях в играта си на бащи и майки.
С което тотално биха изкривили представата на децата за нормалност в отношенията между половете, които са ги създали.

# 518
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не мисля, че е точен примера с животните. Да и при тях има хомосексуални животни, което доказва, че това е напълно естествено и биологично, но не съм сигурна, дали може да се каже, че водят сексуален живот ... те просто се възпроизвеждат. ...следват инстинкти
Не съм сигурна дали изпитват удоволствие от това, дори струва ми се, че по- скоро страдат ... най- челен пример са ми дворните котки, които водят битки, вместо да правят любов...
Не се привързват към потомството или партньорите си...  не мисля, че имат психологически пол

# 519
АбсурТ, наричаш хомосексуалните хора "БЪГ" ? Така ли да те разбирам ?

# 520
  • Тра-ла-ла
Не мисля, че е точен примера с животните. Да и при тях има хомосексуални животни, което доказва, че това е напълно естествено и биологично
OMG ooooh! Всяко нещо, което се случва в природата ли следва да бъде прието за естествено и биологично?! Като норма?! Като позволено?! Животните дори се изнасилват и се убиват едни други. Дай сега и на нас да ни е позволено, щото нали...природа, какво да я правиш...

# 521
Не ти говоря за поведение, Джулай ...
А за сътворение Simple Smile

# 522
На мен ми се струва, че много мъже, са някакви супер разглезени същества, не приемат за естествено нищо, което не им харесва...

Косматите жени също са естествени и нормални ...

# 523
  • Тра-ла-ла
Не ти говоря за поведение, Джулай ...
А за сътворение Simple Smile
Както знаеш ние не живеем в идеален свят. Така, че не всичко сътворено следва да се приема за правилно, добро и прочие. Иначе всички щяхме да си живеем в мир, хармония, любов. Да няма престъпления, да няма нужда от закони, граници и т.н.

# 524
  • София
Не мисля, че е точен примера с животните. Да и при тях има хомосексуални животни, което доказва, че това е напълно естествено и биологично, но не съм сигурна, дали може да се каже, че водят сексуален живот ... те просто се възпроизвеждат. ...следват инстинкти
Не съм сигурна дали изпитват удоволствие от това, дори струва ми се, че по- скоро страдат ... най- челен пример са ми дворните котки, които водят битки, вместо да правят любов...
Не се привързват към потомството или партньорите си...  не мисля, че имат психологически пол

Роузи, защо не използваш нета, за да се подготвиш по темата, в която искаш да дадеш мнение? newsm78
Много постове и още по- много несъстоятелни до смехотворност твърдения в тях. Peace

Общи условия

Активация на акаунт