Какво ви е мнението за Прайда?

• 123 071
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 525
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Може би, защото не ми е цел в живота да надделявам в спор (за неща, признати и приети от цялата световна научна общност) с група тесногръди хомофоби в малък форум.... че чак да се подготвям... просто се разсейвам, като пиша тук. Въпреки, че често не ми е приятно да срещам очи в очи толкова крайното отрицание на съвсем нормални неща ... действа ми приземяващо, защото все си мисля, че хората са доста по- извисени

# 526
Не можем да бъдем толкова извисени всички
като тебе Роузи . Не знам на коя планета живееш , но след мъдростите
които пишеше в нашата тема за бежанците, че няма раси, че исляма е религията на мира ,
сега пък продължаваш с това, че и изобщо нямало полове , нямало мъж-- жена
и хомосексуалистите са нещо напълно закономерно и да експериментирали младежите  . Тази твоята планета е турльо гювеч ...направо Содом и Гомор пасти да ядат

# 527
  • София
Може би, защото не ми е цел в живота да надделявам в спор (за неща, признати и приети от цялата световна научна общност) с група тесногръди хомофоби в малък форум.... че чак да се подготвям... просто се разсейвам, като пиша тук. Въпреки, че често не ми е приятно да срещам очи в очи толкова крайното отрицание на съвсем нормални неща ...

Не заради спора, Роузи, а заради неща, които би трябвало да знаеш от обща култура.
Като това, че няма нищо нормално биологически в хомосексуализма.
И тъй като питаше, дали е бъг, да бъг е и то добре обяснен от науката.

Когато човек няма понятие от едно нещо, е готов да прегърне всяко твърдение единствено на емоционална основа и се получава ефекта " силно любя и мразя"- като при теб.

Никой тук не не е проявил крайно отрицание към хомосексуализма, точно защото знаем, че е състояние на вътреутробна " повреда", и като съвременни и широкоскроени хора, приемаме правото на обратните да бъдат себе си и да съжителстват по начин, който отговаря на натюрела им.

Но, когато става дума за деца, нещата се изместват на съвсем друга плоскост.

# 528
Аз съм с различна сексуалност и имам деца ... даже две

# 529
Какви са момчета или момичета ...или следваш съветите си и нямат пол
Живи и здрави да са ти . Но бях убедена, че има защо така да пишеш

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 19:55 от ***vasilena***

# 530
  • София
е, те тука вече изби рибата!

# 531
  • Тра-ла-ла
неща, признати и приети от цялата световна научна общност)
Ооо, науките също се променят. Отхвърлят се стари твърдения и закони, откриват се нови неща. Да не говорим, че е абсурдно да се твърди, че всички научни общности винаги се обединяват и съгласяват с дадени открития, твърдения....А и навсякъде играят политиката и парите Whistling

# 532
"When individuals grow up with autonomy-thwarting parents, they may be prevented from exploring internally endorsed values and identities and as a result shut out aspects of the self perceived to be unacceptable. Given the stigmatization of homosexuality, individuals perceiving low autonomy support from parents may be especially motivated to conceal same-sex sexual attraction, leading to defensive processes such as reaction formation. Four studies tested a model wherein perceived parental autonomy support is associated with lower discrepancies between self-reported sexual orientation and implicit sexual orientation (assessed with a reaction time task). These indices interacted to predict anti-gay responding indicative of reaction formation. Studies 2–4 showed that an implicit/explicit discrepancy was particularly pronounced in participants who experienced their fathers as both low in autonomy support and homophobic, though results were inconsistent for mothers. Findings of Study 3 suggested contingent self-esteem as a link between parenting styles and discrepancies in sexual orientation measures. (PsycINFO Database Record (c) 2016 APA, all rights reserved)"

# 533

Шегувам се ...но и не се шегувам

# 534
Чудесно ! Шегувай се. Само не ги карай да експериментират по твоята теория...
защото все оше сме на планетата Земя и сме земляни ...земен, заземен...и не хвърчим,
и трябва да сме здраво стъпили с разум и логика   

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 20:07 от ***vasilena***

# 535
  • Тра-ла-ла

Шегувам се ...но и не се шегувам
Аз ли съм или не съм....както се пееше в една песен на Стефан Вълдобрев

# 536
Чудесно ! Шегувай се. Само не ги карай да експериментират по твоята теория...
защото все оше сме на планетата Земя и сме земляни ...земен, заземен...и не хвърчим,
и трябва да сме здраво стъпили с разум и логика   

Това за разума и логиката на земляните пък какво трябва да значи?

# 537
  • Бургас
Очаквах подобни отговори, пардон контравъпроси.... Много сте ми сладки като се правите на ударени. Не сте толкова глупави, за да вярвате, че можем да сравняваме хомосексуализма с вкусовите предпочитания към храната или артистичните заложби. Значи, остава другата причина да сравнявате ябълки с тикви  Wink

# 538
  • София
В тази тема спокойно може да се прескачат 10-15 страници.
На която и страница да отвориш, все ще налетиш на аргумента "тесногръди хомофоби".  ooooh!

# 539
Казвам го като мислещ човек. А ти после се чудиш защо съм казала че крещиш Джей Пи.  Wink Ако искаш права се бориш за тях и то там, където те са най-силно накърнени, а не където е най-безопасно. Иначе няма как да очакваш съчувствие и разбиране от останалите.

Аз не се чудя. Аз знам, че не крещя.

И не знам защо си мислиш, че някой е приритал за твоето разбиране.

Не разбирам какво предлагаш - някой от България да ходи да протестира в Чечня за правата на хомосексуалистите ли?

Нека се надяваме, че никоя от нас няма да разбере какво е да воюваш за правата си с риск за живота си. Иначе си права - пред клавиатурата е лесно да раздаваш съвети какво трябва да правят другите.

Общи условия

Активация на акаунт