Какво ви е мнението за Прайда?

• 123 461
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 225

Да разкрасявам. :О Аз ли използвах звучните "вряскат", "плямпат" и прочие? Сега е мой ред да кажа "покажи ми как вряскат! докажи, че плямпат" - ако си падах по този тип разговори. Но не виждам смисъл.
Вероятно си недогледала, че думата е "плямпам". Първо лице, единствено число. Вероятно и думата "не-вряскане" си променила на "вряскат" неволно. Сигурна съм, че не си ги преиначила злонамерено, защото в такъв случай, наистина няма смисъл. Нека все пак да освежа паметта ти:
Но защо не-вряскането относно сексуалната ти ориентация и предпочитания се тълкува като срам и мълчание? Аз нямам спомен да съм оповестила своите сексуална ориентация и предпочитания. Определено не е от срам. Употребявам си сексуалните предпочитания, не плямпам за тях.

# 226
  • MI
Хаха, кака Сийка както винаги точно в целта.  Laughing Понякога се потрисам от непоследователността на доста хора. После си спомням за някои класически литературни произведения и се примирявам че явно нищо не се е променило.

# 227
Е, Тартюф не е паднал от небето. Все някъде Молиер е видял на живо подобен типаж.

# 228
  • MI
Е, Тартюф не е паднал от небето. Все някъде Молиер е видял на живо подобен типаж.
Все се надявам да поумняваме с времето, но човешката природа май винаги си остава същата...

# 229
Уви. Нищо ново под слънцето.

# 230
  • София
интересно защо гейовете искат да постигнат целите си посредством прайда, а не чрез партията която уж защитава правата им. И защо не гласуват за нея. Все пак това е най-сигурният начин да постигнат желаните от тях промени.  Проблема на българското гей движение е, че хем се гордеят , че са гейове, хем почни никой не иска да го обяви публично.  Доколкото съм запознат с гей движението в САЩ , преломният момент е когато Х.Милк започна кампанията за разкриване на гейовете. Първо трябва да имаш смелоста да заявиш, че си гей , а след това правата идват от самосебе си.

# 231
Вероятно си недогледала, че думата е "плямпам". Първо лице, единствено число. Вероятно и думата "не-вряскане" си променила на "вряскат" неволно. Сигурна съм, че не си ги преиначила злонамерено, защото в такъв случай, наистина няма смисъл. Нека все пак да освежа паметта ти:
Но защо не-вряскането относно сексуалната ти ориентация и предпочитания се тълкува като срам и мълчание? Аз нямам спомен да съм оповестила своите сексуална ориентация и предпочитания. Определено не е от срам. Употребявам си сексуалните предпочитания, не плямпам за тях.

Мхм, цитатът всъщност изразява пълна подкрепа за прайда и окуражава участниците в него да отстояват същността си и правата си. Пък аз така да се объркам. :Simple Smile

# 232
Цитатът изразява точно моето мнение за изявата на сексуалната ориентация. За чуждите интерпретации и обърквания не мога да отговарям.

Има ли нещо, което налага моята пълна подкрепа за прайда?

# 233

Има ли нещо, което налага моята пълна подкрепа за прайда?

Тук ще трябва да попитам за цитат, където твърдя, че нещо налага пълната ти подкрепа за каквото и да е. Simple Smile Както и да отбележа, че думата "налага" в произволен род, форма и спряжение аз не съм употребявала.

Виж колко е тъпо да се води разговор по твоя начин.

# 234
Ако нищо не налага моята подкрепа за прайда, защо я търсиш в постовете ми?

# 235

Къде видя да я търся?   Shocked

# 236

Къде видя да я търся?   Shocked
Тук:
Мхм, цитатът всъщност изразява пълна подкрепа за прайда и окуражава участниците в него да отстояват същността си и правата си. Пък аз така да се объркам. :Simple Smile

# 237
Малко ми е странна тази тенденция разни трудно приемливи неща да се обясняват с други ненормалности от сорта на - ще си правя прайд щото футболните агитки нали и те... Едното не легитимира другото и обратно, или аз бъркам нещо?
Същата работа като някой изкаже съмнение за възпитанието на децата в еднополовите бракове. Веднага му се заявява как има еди какво си лошо хетеро семейство.
Има си статистики, примерно специално за гейовете има доста данни, че имат рисково сексуално поведение, мисля че съм чела г-д две трети от тях с над 100 партньора, често еднократни без дори да се познават, оттам и много по-голямо процент в тези среди на болестите предавани по полов път, вкл и СПИН. Има и други статистики като за по-малка продължителност на живота, по-висок процент педофили и т.нат.
Не се лъжете, доста неща са модел на поведение, който децата попиват като гъби.
Всички деца, във всички семейства.
И тези неща са достатъчно смущаващи за нормалния човек, който го е грижа за всички деца, не само за собствените му, за да има резерви за осиновяването.

# 238
Малко ми е странна тази тенденция разни трудно приемливи неща да се обясняват с други ненормалности от сорта на - ще си правя прайд щото футболните агитки нали и те... Едното не легитимира другото и обратно, или аз бъркам нещо?
Същата работа като някой изкаже съмнение за възпитанието на децата в еднополовите бракове. Веднага му се заявява как има еди какво си лошо хетеро семейство.
Има си статистики, примерно специално за гейовете има доста данни, че имат рисково сексуално поведение, мисля че съм чела г-д две трети от тях с над 100 партньора, често еднократни без дори да се познават, оттам и много по-голямо процент в тези среди на болестите предавани по полов път, вкл и СПИН. Има и други статистики като за по-малка продължителност на живота, по-висок процент педофили и т.нат.
Не се лъжете, доста неща са модел на поведение, който децата попиват като гъби.
Всички деца, във всички семейства.
И тези неща са достатъчно смущаващи за нормалния човек, който го е грижа за всички деца, не само за собствените му, за да има резерви за осиновяването.
Напълно съм съгласна с това мнение. По добре не бих могла да го кажа. И ако футболните агитки, гей прайдовете и други подобни не са нормални. То празнуването на осми март от жените и на първи юни от децата е напълно нормално, не ги сравнявайте.

# 239
  • София
С 8 март има много общо, освен в проявата си, дори в "зараждането". Ако не е имало демонстрации (прайдове) на суфражетките, нямало е да имаме право на глас - и равни права като цяло.

А дефинициите ни за нормалност са замрели в средата на миналия век.

Общи условия

Активация на акаунт