Какво ви е мнението за Прайда?

• 123 449
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 270
  • Тра-ла-ла
Хубаво де, едно време хомосексуализмът се е считал за болестно състояние. Вече - не и хоп! започваме да приемаме всички ЛГБТИ и да им даваме права, включително и някои абсолютно нелепи и излишни. Ако утре и педофилията изпадне от този списък на психически заболявания и започнат да я водят като абсолютно нормална сексуална ориентация......и педофилите ли ще приемете с широко разперени обятия и ще обяснявате на децата си, че е нормално да има чичковци, които обичат да онождат бебенца и малки дечица?! Предполагам сте запознати с метода "Прозорецът на Овертон" и как лека полека се прокарват идеи, които на пръв поглед са изключително неприемливи. Wink

Хайде сега да видим нетолерантност в действие - всеки неподкрепящ хомосексуализма е трол. Анатема за дребните човечета, които не толерират всичко и всички. Ние сме от миналия век, ние сме много зле  Сериозно?! Joy

# 271
Ужас!!! Не мога да повярвам, че наистина има такава хомофобия, такава омраза - извратеняци, ненормални, всякакви епитети... Кой дава правото на един човек да е против друг човек да сключва брак, да осиновява? Ако един човек няма право да сключи граждански брак с партньора си, то по силата на чия логика е длъжен да плаща данъци и да издържа Администрация, отказваща му неизменно право на свободен човек.
Предпочитаме да държим деца по домовете, където са малтретирани и неглижирани, но не и да им дадем шанс за тях да се грижат любящи родители?!? Какво лицемерие, каква наглост!

# 272
Споко, поне са едни и същи и не са толкова много, но са произвеждащи постове.

# 273
  • Куциндрел
Да на Шарки мненията не ги чета -спазвам хигиена на информацията .
Тя е има личен интерес да подкрепя прайда, заради утробите под наем
А за американския посланик Уорлик който преди години беше начело на прайда
съм сложила и снимка по напред. И обяснения не давам -времето ми е ценно .
Ти не си добре...

# 274
  • София
http://inlife.bg/%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D1%88%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0% … 0%B2%D0%B5%D0%BA/
Продължение по темата за снимката от протестите.

# 275
Ужас!!! Не мога да повярвам, че наистина има такава хомофобия, такава омраза - извратеняци, ненормални, всякакви епитети... Кой дава правото на един човек да е против друг човек да сключва брак, да осиновява? Ако един човек няма право да сключи граждански брак с партньора си, то по силата на чия логика е длъжен да плаща данъци и да издържа Администрация, отказваща му неизменно право на свободен човек.
Предпочитаме да държим деца по домовете, където са малтретирани и неглижирани, но не и да им дадем шанс за тях да се грижат любящи родители?!? Какво лицемерие, каква наглост!

И аз попитах защо трябва с моите 150 лв. здравни осигуровки на месец да лекувам болни от СПИН гейове, които не използват презерватив и спят с всичко, което им върже.

Никой не ми отговори.

Не предпочитаме да ги държим децата по домовете.
Предпочитаме да им осигурим нормална среда за израстване.

Всеки има еднакви права да сключва брак. Ако не беше така разните ЛГБТ общества отдавна да са осъдили България в Страсбург за дискриминация.

Да се е случило?
Няма и да се случи, защото дискриминация няма.

# 276
  • София

Ти това сериозно ли го мислиш?  hahaha hahaha hahaha
Да дадем право на гейовете да осиновяват, за да се реши проблемът с изоставените в домовете деца Shocked
Всяко бяло и здраво дете се осиновява много бързо от хетеродвойките и сега. Домовете са пълни с деца с увреждания, с малцинствен произход или неизвестен произход (най-вероятно пак малцинствен) или деца с родители, които не са се отказали от тях и поддържат минималният изискван интерес към тях по закон.
Никой не може да ме убеди, че гей двойка в България ще осинови ромче или дете с увреждане. Никой!

# 277
  • София

Но колкото и нормално да се държат хората от ЛГТБИ, И е интерсекс, пак закона не третира хомо-двойката като нормалните двойки. Според закона нормална двойка е хетеро-двойка.
Ако искаш мога на лична да ти дам даже конкретен пример.

Ами, те и не са нормална секс двойка, откъдето и да го погледнеш.
Природата е определила още със създаването на човека, че нормалната е хетеро- двойката, за да продължи човешкия род.
Това, че при дадени човешки индивиди се е получил бъг, е разбираемо и макар и трудно, вече се приема от обществото, до степен да се зачита правото им на съжителстване.
Само че, се получава като в поговорката- ти го пускаш под одъра, то ти се катери на главата.
Прайдове- да не би някой да не е успял да ги забележи, мераци да сключват брак, въпреки че фрапантно не отговарят на главното условие, за да се случи, както и напъните да осиновяват деца, идват в повече на всеки здравомислещ и със средна поне интелигентност човек.

# 278
  • Куциндрел
Аз не виждам как сексуалната орентация им пречи на репродуктивните фукнции?
Или ти, лельо Златце, си мислиш, че като някой е гей, то той не може да има деца?

# 279
Ти не си добре...
Това ли измъдри ?
Аз да ти казвам ли мнението си за теб , защото ти започна ?
Освен глупости и липса на задълбочено мислене ,
гарнирано със селско клюкарско постове -друго от теб не може да прочете човек .

# 280
И аз попитах защо трябва с моите 150 лв. здравни осигуровки на месец да лекувам болни от СПИН гейове, които не използват презерватив и спят с всичко, което им върже.

Никой не ми отговори.

Болните от СПИН в България са под 2500 (към ноември 2016), от които половината са заразени при хомосексуален контакт, останалите 50% - при хетеросекс или инжектиране на дрога. За кои си склонна да плащаш, само за хетерото ли? Laughing

Много други хора пък питат защо непушачи трябва да плащат за пушачески проблеми, или защо трябва да се плаща за наранили се при упражняване на екстремни спортове, или за водещи нездравословен начин на живот, развили диабет и т.н. И отговорът е все един и същ - нашата система е солидарна и всички плащаме за всеки. Ако нещо се случи с теб дали по случайност, дали заради лош късмет, дали заради твоя глупост, и струва повече от тези твои 150 лева - пак всички ще плащаме. Плащала била...

# 281
  • София
Аз не виждам как сексуалната орентация им пречи на репродуктивните фукнции?
Или ти, лельо Златце, си мислиш, че като някой е гей, то той не може да има деца?
Може, скъпа, ако има годни сперматозоиди, може да оплоди куп жени.
Само че, човешкото дете иска години грижи от баща и майка, за да може да получи от тях мъжкия и женския модел, които съчетани, правят модела на нормалния светоглед.

Но, като гледам, някои хора се мислят за по- знаещи и по- велики от Природата, която ни е създала.

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 17:47 от absurT

# 282
  • Куциндрел
Ти не си добре...
Това ли измъдри ?
Аз да ти казвам ли мнението си за теб , защото ти започна ?
Освен глупости и липса на задълбочено мислене ,
гарнирано със селско клюкарско постове -друго от теб не може да прочете човек .

Брау, точно в десятката.  Mr. Green
Жегна ма, ша знайш.

Лельо Златце, права си за грижите за човешкото дете, но те не идват от Природата, а от социалния модел и най-вече религията на човека. Иначе модел - любящи мама и тате не се среща на 100% в хетеросемейството. Но тази тема е доста чепкана.

# 283

Никой не ми отговори.

Болните от СПИН в България са под 2500 (към ноември 2016), от които половината са заразени при хомосексуален контакт, останалите 50% - при хетеросекс или инжектиране на дрога. За кои си склонна да плащаш, само за хетерото ли? Laughing

Много други хора пък питат защо непушачи трябва да плащат за пушачески проблеми, или защо трябва да се плаща за наранили се при упражняване на екстремни спортове, или за водещи нездравословен начин на живот, развили диабет и т.н. И отговорът е все един и същ - нашата система е солидарна и всички плащаме за всеки. Ако нещо се случи с теб дали по случайност, дали заради лош късмет, дали заради твоя глупост, и струва повече от тези твои 150 лева - пак всички ще плащаме. Плащала била...

Именно де, като се иска солидарност за едно да не ми се задават въпроси защо едни плащали данъци.
Между другото как реши, че съм склонна да плащам солидарно лекарствата за СПИН и на хетеро болните?

И да, плащала била

# 284
Охо темата и до Природата е стигнала.
В старите теми има цитирани цифри колко ужасяващо много видове животни гледат малките си в еднополови двойки.
Или човеците сега ще се окажат по-специални, а?

Някой и за Бога нещо да спомене?

Общи условия

Активация на акаунт