Какво ви е мнението за Прайда?

• 123 461
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Социалният модел през вековете е точно този, който привържениците на гей- осиновяванията, искат да разрушат.
Дори в религиите, разрешаващи многоженството, е спазен Природният закон- наличието на мъж и жена, и съответния модел за децата.

Но, като чета тук, не ви дреме въобще за децата- важно ви е да не се нарушат капризите и егоистичните мераци на част от хомосексуалните.
Защото, далеч не всичките одобряват и прайда, и напъните за осиновяване.

# 286
Именно де, като се иска солидарност за едно да не ми се задават въпроси защо едни плащали данъци.
Между другото как реши, че съм склонна да плащам солидарно лекарствата за СПИН и на хетеро болните?

И да, плащала била

Нищо не съм решила, мен не ме интересува за кого и за какви медицински случаи искаш да плащаш, законодателят също не се интересува. Още малко списък със заболявания, които одобряваш и които не одобряваш ще поискаш.

# 287
  • София
Охо темата и до Природата е стигнала.
В старите теми има цитирани цифри колко ужасяващо много видове животни гледат малките си в еднополови двойки.
Или човеците сега ще се окажат по-специални, а?

Някой и за Бога нещо да спомене?
Ха така! hahaha
Човеците не бива да са по- специални от животните, в никакъв случай!
Назад към природата- да се поучим от тях как еднополовите създават деца. Joy
Бе, направо да станем едноклетъчни- делим се, няма мъжко  и женско................като онова девойче на парада, което от висотата на лесбийската си същност съобщи, че нямало хетеро, всички хора били бисексуални.

# 288
  • Куциндрел
Социалният модел през вековете е точно този, който привържениците на гей- осиновяванията, искат да разрушат.
Дори в религиите, разрешаващи многоженството, е спазен Природният закон- наличието на мъж и жена, и съответния модел за децата.
Бракът не е създаден за да повтаря някакъв природен закон, а е създаден точно заради наследяането на имуществото. Както и изискването девойката да се запази чиста до сватбата. Така се прави застраховка, че поколението е твое, а не на съседа и то ще наследи имуществото си.
Но пък ти и всички останали имате право да мислите, че това е природно. Все пак ти си соц поколение, където даже и развода е бил срамен. А има и доста религиозни хора, за които каквото пише в Свещенните книги - това е.
Но да казваш, че Природният закон е соц. модел на хората... смешно е. Природата има за цел да подържа количество индивиди от вид. Все й е тая дали Асенчо има майка и татко или само татко, или само майка.

# 289
Именно де, като се иска солидарност за едно да не ми се задават въпроси защо едни плащали данъци.
Между другото как реши, че съм склонна да плащам солидарно лекарствата за СПИН и на хетеро болните?

И да, плащала била

Нищо не съм решила, мен не ме интересува за кого и за какви медицински случаи искаш да плащаш, законодателят също не се интересува. Още малко списък със заболявания, които одобряваш и които не одобряваш ще поискаш.

Именно де, нямам никакви претенции, когато е болен човек знам, че трябва да помага цялото общество.

Сигурно и ти знаеш, че с данъците принципа е същия.

# 290

Но, като чета тук, не ви дреме въобще за децата- важно ви е да не се нарушат капризите и егоистичните мераци на част от хомосексуалните.
Защото, далеч не всичките одобряват и прайда, и напъните за осиновяване.

Ясна работата две-три религии и толкоз, що ли да се тормозим с останалите.
Индианците в Северна Америка, преди идването на мисионерите са признавали 6 варианта на различна сексуална идентичност.
Третия пол в Индия съществува от хилядолетия.

Хомосексуалните еле пък в България идват от хетеросемейства.

# 291
Все й е тая дали Асенчо има майка и татко или само татко, или само майка.
А, ти пита ли Асенчо дали иска да има майка и да и казва 'мамо"
или липсата на здълбочено мислене ти пречи да помислиш, че и Асенчо има право на мнение, а не някакви  да му налагат да живее с двама гейове . За последиците ..ей така напред във времето пък хич да не те карам да се замислиш,... а да се поставиш на мястото на Асенчо пък хич на те тормозя.  

# 292
Мен днес сутринта ми казахте, че съм с мислене от средата на миналия век, че не одобрявам гейове да осиновяват деца.
Къде ни върна при индианците и древна Индия  Joy
Сега последно кой век да гледам и да не гледам?

# 293
Няма такъв природен закон, какъвто ви се иска. Биологично винаги е нужна мъжка и женска клетка за зародиш, но социално нещата са били различни. По време на събирачеството жената е имала деца от различни партньори, след развитието на земеделието възниква бракът, харемът, а на някои места има и многомъжство. Как оцелява Асенчо като 76-тото дете на мъжкаря и 17-тата му харемна жена или като има 1 мама и 3ма татковци? Мама, папа, я - дружная семья е доста нова форма.

# 294
Мен днес сутринта ми казахте, че съм с мислене от средата на миналия век, че не одобрявам гейове да осиновяват деца.

Не обръщай внимание .
В огромна част от страните по света това е недопустимо ..и с право .

# 295
В старите теми има цитирани цифри колко ужасяващо много видове животни гледат малките си в еднополови двойки.

Изберете си две двойки-доброволци, една мъжка и една женска
Затворете ги и не ги пускайте докато не се размножат
Единствено така ще докажете природната им нормалност
Пък после елате тук да ни убеждавате в нея с получения фактологичен материал

# 296
Мдаа Саудитска Арабия, Иран, Зимбабве и прочие

# 297
Германия, Италия ...абе, какви хора пишат тук

# 298

Изберете си две двойки-доброволци, една мъжка и една женска
Затворете ги и не ги пускайте докато не се размножат
Единствено така ще докажете природната им нормалност
Пък после елате тук да ни убеждавате в нея с получения фактологичен материал

Ето вече отрече социалната структура и функция свеждайки всичко до яйцеклетка и сперматозоид.
Само дето след това бебето трябва да се отглежда, а не да се зарови в пясъка. И там вече идва социалната клетка, демек семейството.
Въпросът е обаче, че дори и в момента в България, една доста сериозна част от децата не се отглеждат във вариант мама + татко. Пък стават хора.

# 299
По темата
Преди две години без да искаме участвахме в Стокхолм Прайд
Бяхме на един остров, имаше лодка за разходка из архипелага, която спира за 30 мин в центъра и се връща
Ми качихме се и се озовахм в центъра на прайда
Точно дефилираха камиони с огромни надписи "Полицаи-педали" и "Лекари-гейове", едни от други с по-пищни премени

Общи условия

Активация на акаунт