Какво ви е мнението за Прайда?

• 123 125
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 765
  • София
jp, въобще не ми е романтична представата за децата от домовете. Наши близки осиновиха дете под 2 години. То колко проблеми имаше ooooh!, а пък 4-5 годишно ще има сигурно тройно повече. Точно затова смятам, че ще е още по-голям шок за детето, ако бъде осиновено от гей двойка.

# 766
а за да осинови детето на партньора, първо другият родител трябва да се е отказал от родителски права. Или ако е само един родител и в акта за раждане няма втори родител.  Така е за хетеросексуалните, не виждам причина да не е така и за хомосексуалните, обаче трябва да са женени и едните, и другите. Иначе на какво основание ще осиновява чуждо дете?

Е точно де. Като брачен партньор може да осинови детето, което отглеждат заедно, да му остави наследство, или да остане при него, ако биологичния родител почине.
Асо бях гей двойка щеше да ми е важно. А и ми се струва редно.

В хетеро двойка с общо биологично дете, с брак или без няма тия проблеми. Обаче ако е само на единия, а при гей двойките все ще е така, им трябва брак.

Последна редакция: нд, 18 юни 2017, 19:50 от Iris04

# 767
  • София
затова и аз мисля, че са си прави хората да искат да се женят.

# 768
jp, въобще не ми е романтична представата за децата от домовете. Наши близки осиновиха дете под 2 години. То колко проблеми имаше ooooh!, а пък 4-5 годишно ще има сигурно тройно повече. Точно затова смятам, че ще е още по-голям шок за детето, ако бъде осиновено от гей двойка.

Съмнявам се. Няма откъде да има в главата си някаква твърда представа как трябва да изглеждат семействата, та да е шокирано. Дори и самотен родител да се грижи за него, пак ще е по-щастливо, отколкото в дом.

Съвременното "нормално" семейство е нещо, на което приучаваме децата. Те нямат естествена интуиция, че така трябва да изглежда то - доколкото не е някаква естествена част от биологията ни.

# 769
  • София
а за да осинови детето на партньора, първо другият родител трябва да се е отказал от родителски права. Или ако е само един родител и в акта за раждане няма втори родител.  Така е за хетеросексуалните, не виждам причина да не е така и за хомосексуалните, обаче трябва да са женени и едните, и другите. Иначе на какво основание ще осиновява чуждо дете?

Е точно де. Като брачен партньор може да осинови детето, което отглеждат заедно, да му остави наследство, или да остане при него, ако биологичния родител почине.
Асо бях гей двойка щеше да ми е важно. А и ми се струва редно.

В хетеро двойка с общо биологично дете, с брак или без няма тия проблеми. Обаче ако е само на единия, а при гей двойките все ще е така, им трябва брак.

За жените е ясно - едната жена ще забременее и ще роди дете с донорска сперма.
А мъжете, моля, от къде ще вземат дете, за да го осиновят? От дом? Не съм съгласна гей двойките да са с предимство пред хетеро двойките. А желаещи да осиновят деца хетеро двойки винаги ще има!
Ако се позволи брак, ще следва искане за осиновяване. Като се узакони осиновяването, ще се иска узаконяване на сурогатното майчинство, защото мъжете хомосексуалисти само чрез сурогатна майка ще могат да се сдобият с биологично потомство, което другият в двойката да осинови.
Като се узакони сурогатното майчиство, ще се узакони изоставянето на детето от жената, която го е родила. Ще има и други проблеми.
Пък вие си говорете, че не било кой знае какво да им се уважат исканията ooooh!
И на края ще стане - подадохме им пръст, а пък те отхапаха ръката до лакътя. Но ще е късно!

# 770
Сурогатното майчинство не ползва предимно гей двойките мъже. А хетеро двойките с репродуктивни проблеми. То се прктикува и сега.

А защо мислиш, че гей двойките биха били с предимство от хетеро при осиновяване? Не съм чула такова искане., нито мисля, че законодател би го дори предложил, трябва да не е с ума си...

# 771
  • София
В страните, където е разрешено СМ, немалка част от гестационните ностелки са лесбийки. Не виждам особен проблем да износват дете на гей-двойка, с донорска яйцеклетка. Чисто технически, двама мъже в гей двойка могат да има имат близнаци, като всяко от децата да е с генетичен материал на единия от тях.

# 772
  • София
В страните, където е разрешено СМ, немалка част от гестационните ностелки са лесбийки. Не виждам особен проблем да износват дете на гей-двойка, с донорска яйцеклетка. Чисто технически, двама мъже в гей двойка могат да има имат близнаци, като всяко от децата да е с генетичен материал на единия от тях.

Както виждам, подръжниците се интересувате само от чисто техническата част, всичко друго ви е без значение.
И много внимавате да не забележите основните неща, които притесняват болшинството от хората.

# 773
Сурогатното майчинство не ползва предимно гей двойките мъже. А хетеро двойките с репродуктивни проблеми. То се прктикува и сега.

А защо мислиш, че гей двойките биха били с предимство от хетеро при осиновяване? Не съм чула такова искане., нито мисля, че законодател би го дори предложил, трябва да не е с ума си...
Ами най-малкото веднага ще се изкарат дискриминирани, ако известен период от време не им се намери дете.

# 774
  • Тра-ла-ла
Сурогатното майчинство ще се развие в много як и доходоносен бизнес и донякъде ще заприлича на проституцията. Бедните ще износват на конвейр децата на богатите. А децата....на кой му пука, че бебето няма да суче, нали има заместител - суха храна, дошла също от конвейр. Това е една кутия на Пандора

# 775
Боже, защо влязох да чета дори и за десет минути .
Гнус ме е да те чета . Гнус ме е ..разбираш ли .
Разбираш ли изобщо какво пишеш .
Мислиш си че децата са някакви кукли, които ги износват и ги дават на някои
които не могат да ги имат по природен начин . Ти нормална ли си ?
Гнус ме от самозабравили се неморални индивиди като теб.

# 776
Парите, мислят си някои , че с парите ще си купят всичко .
Че ще задържат младия любовник и някоя ще износи детето което не може да му роди .
Гнус ме е от самозабравили се аморални индивиди , гнус ме е ..че и на гейове ще търсят утроби .
Божееее, прибери си версиите !

# 777
  • София
Това с вересиите е супер - май трябва да започне от теб. Сори, не се сдържах, можете да ме докладвате на модератор.

# 778
Няма да те докладва никой , ти се лашкаш от едно мнение в друго ...страхлива си ...за мен форума не е начин на живот както за теб.
Аз съм непреклонна и последователна и пет пари не давам за ничие одобрение .
Казвам каквото мисля . И то е, че ме е гнус от такива . Дори и бан да получа -пет пари не давам .
Изразявам си мнението и някой трябва да го направи, без страх и без мишкуване .

# 779
  • София
Не се лашкам, а съм склонна да обмисля вариантите, условията, защото става въпрос за живи хора. Там нещата не са нула или единица.

Общи условия

Активация на акаунт