Какво ви е мнението за Прайда?

• 123 023
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 780
Не разбрах.от какво точно сте толкова гнусливи - от зачеването.ин витро ли newsm78

Щото иначе износването доколкото.знам си е съвсем нормално.
А колкото до бизнеса - да, и сега се върти такъв, наши.сънароднички го практикуват, децата раждат в Гърция. Незаконно е, обаче.
Абе това е практика, която е съществувала винаги, как искате да изчезне не знам. Само дето в са намесени вече малко повече технологии.Стремежът към дете е много силен у хората.

# 781
Вътре във себе си, ти Анди която пишеш постоянно за децата и как си отгледала
не можеш по никой начин да ме убедиш, че приемаш гейските истории и всякакви сурогатни утроби,
за да дадеш на гаджето си кукличката . Айде не на мен тия . Ти си точно обратния човек, но тук незнайно защо се правиш на нещо което не си . Твоя работа ...

# 782
  • София
Същите сурогатни утроби ги ползват и хетеросексуалните, самотните майки, самотните бащи. Да бяха само гей-двойките, да кажем, че опира само за тях и да се възмутим дружно. А въпросните кукли, както се изразяваш, искат да ги подарят жени на мъжете си, мъже на жените си или жени на себе си, мъже на себе си. А то не е нещо уникално. Има достатъчно много еднополови семейства, хората си живеят спокойно, именно семейство градят, нормално е да искат и деца. В крайна сметка те не извършват престъпление. Щом за хетеросексуалните е нормално човешко право като станат пълнолетни да се женят, то защо да го нямат и хомосексуалните? Ако ще даваме оттенък на престъпност и женитбата и децата, би трябвало първо на милиони хетеросексуални да им се забрани да се женят, да създават семейства и да раждат деца или децата да им бъдат отнемани, защото са издържили престъпления или имат лошо влияние върху децата, насилници са и т.н. Обаче като гледам, затворите са пълни с осъдени, които имат деца и семейства, дори се женят там. А децата си обичат родителите, ако ще да са с пет крака и две глави, тъпи, грозни, престъпници и т.н. Ако смятат две жени или двама мъже за свои родители, познават ги цял живот, то повече ще имат проблеми с отношението на трети лица, отколкото вътре в семейството си. Или поне не повече проблеми в семейството, отколкото в семействата на хетеросексуалните.

# 783
То да беше само тъпотия - ще се преживее някак, но когато е гарнирана с агресия, положението става страшно.

Знаех си, че тази тема ще се развие по подобие на мигрантската.

Национализъм, хомофобия, апология на българщинАта, направена с доволно количество правописни грешки - всичко това върви заедно.

# 784
Не съм против сурогатното майчинство. Даже веднъж го предложих на моя близка с репродуктивен проблем. Не разбирам обаче манталитета на жените, които носят 9 месеца бебе, а след това просто се разделят с него, все едно е някаква вещ. Не бих го направила за никакви пари, поне така мисля. Трябва да притежаваш една особена душевна грубост, да си от доста дебелокожа порода, за да го превърнеш в свой бизнес.

Що се отнася до гейовете и техните стремежи да създават деца - ами считам това за грешка. Ако вече децата са факт и впоследствие стане ясно, че единият от родителите е гей, това е различно. И за мене няма съмнение, че ако не са налице някакви много противопоказни обстоятелства, детето задължително трябва да остане с хетеросексуалния родител. За никакво равноправие в този случай не може да става дума.
Но никак не приемам идеята да се ражда дете във вече установена еднополова двойка чрез разни биологични фокуси. Това е толкова очевидно антиприродно, че просто няма как да е правилно. Допускам отглеждането на дете в еднополово семейство само ако то вече е родено, живее в някой дом и няма опция за осиновяване от хетеросексуално семейство с нормални базови характеристики. Дори хетеросексуален самотен родител е за предпочитане. Съжалявам, но и в този случай не може да става дума за равноправие. Животът не винаги е справедлив.

Проблемът с правата на еднополовите в сферата на възпроизводството, а не само на секса, е този, че наистина пътят към злоупотребите от политкоректност е много вероятен.

Считам, че дете, отгледано от еднополови родители, би възприело с много по-голяма вероятност техния модел като норма, а не като отклонение. И с много по-голяма вероятност би било склонно да го повтори. Отказвам да приема, че еднополовите отношения са желателен сценарий за нечий живот. Може и да се случват, може да са приемливи и да не заслужават стигма, но в никакъв случай не са желателни. Един ден учените могат да измислят начин да кръстосат човек с коза, това значи ли, че трябва да приемем любовта с козичките като желателна норма на поведение?

Не разбрах какво лошо има в българщината?

# 785
  • София
Е, човек ако е гей, той го разбира още в началото на пубертета, все пак това е сексуална ориентация към своя пол, а тя при равни други условия се появява с пубертета, защото тогава започват активно хормоните да играят. По-скоро се напъва десет години да е хетеро, защото тръгват да го лекуват и да му обясняват как е хетеро, ама леко се е объркал, и може и деца да има, и или си продължава така, или се връща в нормалното си състояние. То не става така, както го описваш - примерно, цял живот съм харесвала мъже, не съм имала влечение към жени, родила съм деца, и в един момент съм разбрала, че всъщност съм гей, ама децата вече родени.  Който си е гей си е гей от самото начално, а ако нещо изведнъж го е осенило след хетеро, че е гей, вече е поза.

# 786
Абе има не малко семейства, които се разпадат поради изненадващо (за измамената половинка) прескачане на единия партньор под дъгата. И то са семейства с повече от едно деца.
Ако някой се е осъзнал като гей през пубертета, трудно ще го убедят да си ляга с другия пол. Най-малкото, ако е мъж, не би трябвало да може чисто технически да се развълнува сексуално от жена си, та да й направи децата.

# 787
Black_sapphire, българщината не е нищо друго освен нелепо интерпретиране на културни кодове породено от крехка енциклопедична компетентност (по У. Еко). Иначе казано - семиотичният модел е сбъркан.

# 788
  • Тра-ла-ла
Да не забравяме, че има и бисексуални. Които е възможно на по-късен етап да са разбрали, че може чат-пат да остакачат до другия бряг

# 789

Сериозно ли питаш? Mr. Green Мигар досега не си чела определени хора тук.

# 790

Сериозно ли питаш? Mr. Green Мигар досега не си чела определени хора тук.

Ами сериозно, да. Наистина ми е непонятно как може българин да има нещо против българщината,, разглеждана в положителните й аспекти (щото никой не се прехласва по отрицателните). А У. Еко не ми е авторитет по ред причини.

# 791
Имаш ли дефиниция за 'българщина'? Би ли я споделила?

# 792
  • София
Ти ако не знаеш какво е "българщина", малко е късно да ти се обяснява. Надали ще разбереш.

Кадър от Солунския прайд. Една от баш-органтизаторките на софийския е във възторг: "Thessaloniki Pride: sexy, diverse and simply great!"
Този за какви права се бори, всъщност? Понеже за някакви права и срещу някаква дискриминация уж били прайдовете.

Като го гледам, не мога да не направя аналогия с това:

Последна редакция: пн, 19 юни 2017, 01:17 от Vivi

# 793
А, тук са трили. Супер! Сега хомофобите са занулени откъм тъпота, само дето клепат пред мониторите тези, които са успели да прочетат преди чистката. Надявам се да са повече, а модераторите да трият със същата скорост и техните постове, защото няма начин да не дойде момент, в който ще стане наложително не просто да прилагат леки козметични мерки.

# 794
  • Тра-ла-ла
Аз направо предлагам модераторите да ударят един ключ, че темата удари дъното с тези обиди.

Общи условия

Активация на акаунт