Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 977
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 855
  • София

Не, Абсурт, там е  работата, че или не виждаш очевидното, или не ти изнася и се правиш, че не го виждаш.
Откъде си сигурна, че детето в хомосексуално семейство задължително става гей и задължително ще формира гей семейство, ако изобщо създаде семейство? И не-не го приема за правилния модел, а просто за още един вид семейство. Толкова ли е трудно да се осмисли?! newsm78

Къде написах, че детето от гей семейство задължително става гей?
Написах, че расте без правилния природен модел, който включва мъж и жена.

И защо на децата им се отнема възможността да израснат в нормално семейство, въпреки многото организации, които уж им защитават правата, а им се налага да приемат че са изтеглили късата клечка на " просто още един вид семейство"?

И пак ще задам един елементарен въпрос- някой от вас познава ли и има ли въобще представа колко еднополови двойки мъже са осиновили момичета? newsm78

# 856
  • Тра-ла-ла
Не, не мисля, че е дошло време за разрешаване на секса с деца.
Но очакваш това време да дойде рано или късно съвсем в реда на нещата?! Защото така прозвуча newsm78

# 857
Не, не мисля, че е дошло време за разрешаване на секса с деца.
Но очакваш това време да дойде рано или късно съвсем в реда на нещата?! Защото така прозвуча newsm78
Очаквам да му е минало времето.
В миналото крале и др. велики особи са се радвали съвсем официално на деца на по 12 г...
Не очаквам да дойде време педофилията да се обяви за нормална, по простата причина, че децата няма как да станат големи.

В темата обсъждаме отношения м/у възрастни, и то не такива, които са свързани с насилие или нещо от рода, а същите неща, които правят и хетеро двойките. Никой не иска да променя законите, въпросът е защо един човек има право да се възползва от тях, а друг, който с нищо не се различава от него - не.

# 858
  • Бургас
Не намирам връзка м/у сексуалната ориентация и педофилията. Ако искате да си пишете за нея, отворете отделна тема. Тази е за друго  Peace

Не можах да се сдържа.... Не намираш връзка между сексуалната ориентация и педофилията? Ами педофилията е вид сексуална ориентация, долколкото се изразява в сексуална форма това отклонение.
Тя и психопатията съществува, но не сме я нарекли норма на поведение, нали? И психопатите са различни, дайте и на тях да им дадем правото да си упражняват щенията спокойно. И не, не ми казвайте, че не било същото.
Аз не се наемам да определям дали гейовете имат право да отглеждат деца. Мисля, че всеки има право да се възпроизвежда, доколкото това ни е биологично зададено. Не мисля, че чак толкова негативно би се отразило на едно дете, ако родителите, макар и еднополови, са достатъчно отговорни. В крайна сметка, моделът мъж-жена го има и при тях. Нали затова мъжът-гей всъщност се има за жена. Не знам и аз, те там са много видове, но като цяло именно усещането, че не са в кожата си /както мъжете, така и жените/, ги тласкат към техния си пол. И все пак, признавам си, имам доста резерви по отношение на отглеждането на деца от хомосексуалисти. Не мисля, че това ме прави хомофоб.

Не знам какво е трито и за какво е станал панаира, но подозирам е заради поста на една потребителка относно от кого и ка ке искала да има деца друга. Мисля, че се стигна твърде далеч /ако това е била причината да се трие/, личните обиди за мен са прекалени. Обаче, пък, забелязвам нещо друго. Толерантните и благи правозащитници изведнъж не успяха да се удържат и станаха злобни и агресивни, достигнаха чудни висини в обобщенията за тъпите и прости потребители Sunglasses С което грам, ама грам не се различават от тези, които квалифицират. Изводите всеки си ги направи. Някои сме тук от достатъчно дълго време, за да познаваме "местните звезди" и да си ни ясни кой какъв е. Но пък благодаря за поредната демонстрация  bouquet

# 859
Не можах да се сдържа.... Не намираш връзка между сексуалната ориентация и педофилията? ...
Не, педофилията е факти при хетеросексуалните. Това че един човек е гей не значи, че е педофил, както и това, че е хетеро, не значи, че не е педофил.

# 860
 Six, как поне една вярна теза, не успя да вмъкнеш по погрешка? newsm78

Последна редакция: пн, 19 юни 2017, 14:28 от Sinn.Sage

# 861
  • София
В поста на sixsens не се прави разлика между сексуална ориентация и психично разстройство.

# 862
  • София

В темата обсъждаме отношения м/у възрастни, и то не такива, които са свързани с насилие или нещо от рода, а същите неща, които правят и хетеро двойките. Никой не иска да променя законите, въпросът е защо един човек има право да се възползва от тях, а друг, който с нищо не се различава от него - не.

1. Обсъждат се отношения между възрастни и деца.
2. Колкото и да не ти се вярва, хетеросексуалните и хомосексуалните се различават едни от други- познай от 3 пъти по какво?

# 863
1. Не се обсъждат сексуални отношения м/у възрастни и деца. Един осиновител от хетеро двойка също може да бъде педофил. Тук вече е работа на тези, които се занимават с осиновяване, да разпознаят опасните хора.

2. Различават се за хората, които имат предразсъдъци. Както преди години и негрите са се "различавали" в разбиранията на някои.

# 864
Нали затова мъжът-гей всъщност се има за жена. Не знам и аз, те там са много видове, но като цяло именно усещането, че не са в кожата си /както мъжете, така и жените/, ги тласкат към техния си пол.
Това пък откъде го измисли? Смесваш май понятията. Да не се чувстваш "не в кожата си" не те тласка към собствения ти пол. Значи, че може  да си трансджендър, но не и гей.

# 865
  • Бургас
Не можах да се сдържа.... Не намираш връзка между сексуалната ориентация и педофилията? ...
Не, педофилията е факти при хетеросексуалните. Това че един човек е гей не значи, че е педофил, както и това, че е хетеро, не значи, че не е педофил.
Аз не казах това, чети внимателно.

Постът ми не е теза, че да му се дава оценка дали е правилна или не. Изразявам мнение. Сама съм написала, че не съм наясно с всички постановки в една хомосексуална двойка, поради което не залитам в крайности, както други "запознати" си позволяват. По-скоро изказвам предположения и съмнения, опитвам се да намеря баланса между разум и емоция, нещо което не се удава на доста от пишещите, както е видно.

Spring is my season, за теб ще повторя специално. Казах, че не съм запозната в подробности с всички разновидности на тези сексуални предпочитания. Ако беше прочела и останалата част от поста ми, може би щеше да го видиш.  Трансджендър какъв пол се явява? При положение, че да речем е в мъжко тяло, но се чувства жена и е привлченче от мъже? И ако прави секс с мъж, понеже той се чувства жена, тогава гей ли е или не е? Май не на мен ми се смесват понятията.

# 866
  • София
1. Не се обсъждат сексуални отношения м/у възрастни и деца. Един осиновител от хетеро двойка също може да бъде педофил. Тук вече е работа на тези, които се занимават с осиновяване, да разпознаят опасните хора.

2. Различават се за хората, които имат предразсъдъци. Както преди години и негрите са се "различавали" в разбиранията на някои.

Виж заглавието на темата.

1. Не се обсъждат сексуалните отношения на обратните- никой не им ги отрича, не са дискриминирани по никакъв начин и могат да бъдат с когото си искат.
2.Обсъжда се желанието им да отглеждат деца, без да се зачитат правата на децата да растат в нормално семейство с баща и майка.
За по- ясно- обсъждат се отношенията на възрастни и деца, като се зачитат само интересите и щенията на възрастните.
3. Хетеросексуалните се различават от хомосексуалните по това, че първите имат влечение към противоположния пол, а вторите- към собствения. Дали имаш или нямаш предразсъдъци, е без значение- различието си остава.

А, да слагат знак на равенство между това различие и  различния цвят на кожата, не си позволяват децата от шести клас, които само са отворили учебника...................

# 867
Сиксенс, прочетох ти коментара до края, но тази част, която съм цитирала, ме интересува.
Оставам с убеждението,че не знаеш какво значи трансджендър. Thinking

# 868
absurT, как се зачитат правата на децата в семейства, в които единият изневерява всеки ден с различни, или се отнася към живеещите в домакинството от женски пол като към слугини, или хетеро осиновител насилва сексуално детето си и това се приема за модел от децата?

Моето дете расте с разнополови родители, но също така расте със съзнанието, че семейство могат да бъдат и сам родител с дете, и еднополови с деца, и осиновители с деца. Същото е и при деца е еднополови родители, те не живеят изолирано, за да имат само своя модел за единствен. В семействата си имат и баби/дядовци, лели/чичовци и т.н. двойки, сред съседи, приятели, съученици...

А, да слагат знак на равенство между това различие и  различния цвят на кожата, не си позволяват децата от шести клас, които само са отворили учебника...................
Не съм слагала знак за равенство м/у тях, а м/у отношението на обществото към определена група хора в различните векове.

# 869
Расата не е отклонение, за да се прави паралел със сексуалните отклонения.
От друга страна хомосексуализмът, педофилията, садизмът, мазохизмът, некрофилията и любовта с животни са отклонения - както между животните, така и при хората. Дори и да има хора и животни, които ги практикуват, това пак са си отклонения. Опитите да се приравнят към нормата няма да свършат с налагането на хомосексуализма (и разновидностите му - простете ми, но няма съществена разлика дали си привлечен от същия пол, защото се чувстваш от другия или не; и в двата случая харесваш човек от същия пол). Наред е педофилията и идеята за нормализирането й съвсем сериозно започва да се подава на общественото внимание. Исторически погледнато, в обществата, приемащи хомосексуализма за норма, педофилията също е приемана за нормално явление. Лошото е, че това все е било малко преди падането на тия общества под натиска на варварски нашествия.
Не виждам какво пречи на човек, който страда от едно отклонение (хомосексуализъм), да страда и от друго - педофилия. Или какво пречи хетеросексуален човек да страна от повече от едно сексуални отклонения.

Оралният и аналният секс определено не са отклонения, че да ги слагате в един кюп с педофилията.

Общи условия

Активация на акаунт