Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 896
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 900
Не е измислица, но вече я няма. Общо взето двама-трима педофили и неколцина техни другари - крайно недостатъчно за каквото и да е в политически план. Ето й програмата. http://www.pnvd.nl/EN_Prog_May_2008.html

Тези хора нямат представителство в парламента и никога не са имали. Тук в темата се говори така сякаш в момента съществува подобна партия и тя едва ли не се опитва да промени ценностната система на европейските жители.

Ми няма ли разврат по Скандинавието?! Като се започне от инцеста, през швeдската тройка Laughing,  та до днешните борби за узаконяване на педофилията, говоренето на децата в среден род и т.н.

Daily Mail достатъчно достоверен източник ли е?!

Аха, младежката партия, която принадлежи към 7-мата по-големина партия в държавата прави такова предложение. Това е все едно ДОСТ да се опитва да прокарва закони в България.
Има много партии по света, които имат меко казано неадекватни предложения за управление, но това не означава, че цялата държава е луднала.

# 901
Извинявам се за спама предварително.

Точно така, що не опиташ да цитираш Таймс, Индипендънт или Гардиън, само че няма как. Те не са там долу на нивото на Дейли Фейл, Мирър и Сън.

За твое сведение в конкретния случай в Швеция се иска нещо, което в страни като Русия или Франция е напълно легално, а именно, когато има сексуален контакт между близки роднини, които са съзнателни възрастни, нарушителите да не ги грози затвор. В Германия примерно за това присъдата е 3 години.

Къде е логиката ти да го връзваш с правата на хомосексуалните, силно ми убягва.

# 902
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не е странен аргумента- имат право да изберат тези, които отговарят на условията да сключат брак.
А, основното условие е да са хетеросексуални, за да могат да спазят Природния модел за продължение на рода.

Хетеросексуалните имаме право да поставяме условия за сключване на брак между други хора  Joy ? Това сериозно ли ?
Бракът не  единствено и само с цел продължаване на рода.

Както и сексът не е само за размножаване ...

# 903
  • Тра-ла-ла
Аха, младежката партия, която принадлежи към 7-мата по-големина партия в държавата прави такова предложение.
Днес малка партия, утре голяма. Зависи от броя гласоподаватели. А както е видно - широко толерантните се увеличават бързичко. И хомосексуалистите едно време са били малко и скрити, а виж днес?! Wink Лека, полека...Не случайно в няколко поста се споменава Прозорецът на Овертон.

Точно така, що не опиташ да цитираш Таймс, Индипендънт или Гардиън, само че няма как. Те не са там долу на нивото на Дейли Фейл, Мирър и Сън.
ОК?! Или пак ще се изнижеш?!

Къде е логиката ти да го връзваш с правата на хомосексуалните, силно ми убягва.
Темата отдавна надскочи гей парада. Нормално е да се обсъждат и други неща покрай това. Като например, че всички "хубавини" идват от Западните страни и то конкретно от няколко, които избухват и с доста по-интересни предоложения.

# 904
Джу, посочи ми къде е противоречието с това, което ти написах?
Въобще не схвана какво ти говоря за вестниците, нали? Безнадеждно е.  ooooh!

# 905

Не мога да не се запитам, къде ще ги намерим труповете за легалната любов на некрофилите? Как ще разберем дали са съгласни? Чрез сеанс с медиум?  Или може би ще трябва некрофилът да представи нотариално заверена декларация от роднините, че нямат нищо против?

Този път води до все по-странни места, не може да се отрече.

# 906
Защо смяташ да търсиш трупове за некрофилите? Съвсем вече се ошашкахте..

# 907
Не мога да не се запитам, къде ще ги намерим труповете за легалната любов на некрофилите?

Ако беше прочела статията, щеше да намериш отговор на този въпрос. Съгласието се дава приживе и представлява разпореждане какво да се прави с тялото след смъртта.

# 908
  • Тра-ла-ла
Не мога да не се запитам, къде ще ги намерим труповете за легалната любов на некрофилите?

Ако беше прочела статията, щеше да намериш отговор на този въпрос. Съгласието се дава приживе и представлява разпореждане какво да се прави с тялото след смъртта.
Ама на определен любим - некрофил ли го завещаваш или на случаен?! Както се дараяват органите например - на който има нужда към момента след смърта на донора?! ooooh! Сигурно ще има листа на чакащите некрофили Whistling

# 909
Това със съгласието приживе е още по-странно Shocked

# 910
Ама на определен любим - некрофил ли го завещаваш или на случаен?! Както се дараяват органите например - на който има нужда към момента след смърта на донора?! ooooh! Сигурно ще има листа на чакащите некрофили Whistling

Питай некрофилите, щом те вълнува толкова. Peace

# 911

Много ми е странно като вземе да се третира всяка смахната идея по света като идеал на либерализма.

Иначе се сърдите като ви приравняват с надрусани неонацита, които също като вас хич недолюбват всичко що е либерално.

# 912
Това със съгласието приживе е още по-странно Shocked

Някои хора завещават телата си на медицински университети, музеи или на изложби (примерно изложбата "Човешкото тяло", мисля, че и в България е идвала).

# 913
НЯмам време да ви следя тези дни, погледнах само последните страници и пак се удивих на неинформираността на някои потребителки по въпроси които уж познават добре. Уики достатъчно добър източник ли е? Ако не, има и препартки в статиите която поствам:

https://en.wikipedia.org/wiki/Vereniging_Martijn

https://en.wikipedia.org/wiki/Party_for_Neighbourly_Love,_Freedom,_and_Diversity

Който иска, може да задълбочи изследването. Не е хубаво да се вярва на непроверени източници, но още по-зле е да считаш, че съществува само това,което ти познаваш. Говори за невежество.

Никъде не съм оспорвала възможността за съществуване на подобни организации и партии. Но отричам с това да се олицетворява цяла една нация, още повече, че тези организации не само, че не съществуват вече, а и явно никога не са имали голямо влияние над обществото.

Когато се твърди, че една държава е покварена, защото имали партия на педофилите, нека се уточнява, че първо, тази партия е съставена от трима души, второ, хората масово са били за забраната на партията да участва изобщо в избори и трето, че Върховният съд в  Холандия е отсъдил съществуването на тази партия като заплаха за обществото.

Накратко, нека сме реалистични, има ли наистина западно общество, което се управлява от педофили, обявили се за такива и активно борещи се за правата си ? Защото ако на мен ми се привиждат развити общества, то на някои им се привиждат далеч по-притеснителни и явно неверни картинки за западните общества.

# 914
  • Тра-ла-ла

Много ми е странно като вземе да се третира всяка смахната идея по света като идеал на либерализма.

Иначе се сърдите като ви приравняват с надрусани неонацита, които също като вас хич недолюбват всичко що е либерално.
Що гледате на света в черно и бяло?! Или си много отворен или мразиш всичко либерално?! Или си с мен или си против мен?! Щом не се кефиш на хомосексуалисти, значи си хомофоб. Щом не си умен като мен, значи си тъп. Щом не се кефиш на всичко ново, значи си дъртак.  Ма мно'о широкоскроено, няма що. Tired Tired Tired

На толерантноста и либерализма нещо почнаха да им изпускат края. За това и на доста хора им се драйфа като чуят тези думички. Ще си говорим след 10-20 години и как неща, звучащи на пръв поглед абсурдно - ще вземат да се случват.

Общи условия

Активация на акаунт