Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 780
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 990
Добре де, защо не прочетеш нещо повече от Уики? Особено като държиш да се заяждаш? Погледна ли другите бащи с дъщери?

Да бе горките мозъчета, пък децата си изглеждат напълно ОК и по снимки и по интервюта.

Извинявам се, не е само една, всички бъкате от фенфикове в главите.

# 991
Ами а де, и аз това се чудя как пък го нацелих точно този неподходящ пример. Mr. Green Направо ме е страх да разровя за другите.

# 992
Какво му е неподходящо?  newsm78
Хетеродвойките не се ли развеждат?

Да ти дам ли един чуден хетеро пример на композитора Дейвид Фостър, с неговите три брака и с браковете на жените му е роднина (или чудната бг дума баджанак) с Кардашиянци и с Хадидци и чак с Елвис Пресли.

# 993
Е, за хетеродвойките нали ни каза, че при тях родителството не е обмислено така добре, както при хомосексуалните, развеждат се.

# 994
  • Бургас
Току що показа, нещо много типично за "българската демокрация". Пълното непознаване на основни постулати на гражданската култура.
http://democracyweb.org/majority-rule-principles

А ти познаваш добре постулатите на гражданската култура, та затова така на едро и широкоскроено обиждаш? Или наистина нещо ти пречи да общуваш възпитано, например първите 7? После се чудите защо има хора, които не ви харесват. Ами не се чудете, не ориентацията и сексуалните предпочитания не ви харесват, а поведението.

# 995
Сикс, не мога да разбера, защо от една снимка си си направила заключения за сексуалността ми.  Laughing
Снимката я сложих в чест на друга съфорумка, която изненадващо за мен липсва от темата.
Ще те разочаровам вероятно, но 15 години съм омъжена, имам две деца, в момента работим за трето  Hug

Мда Нина, ранна или непланирана бременност при гей-двойки е невъзможна, природа, какво да се прави.

# 996
  • София
Аз ли липсвам? Установих, че съм изпуснала доста през уикенда (макар че темата се движи под формата на безкраен луп).

# 997
Аз ли липсвам? Установих, че съм изпуснала доста през уикенда (макар че темата се движи под формата на безкраен луп).
Не, ти не. Липсват само еаи да каже нещо за Русия и Путин и Аглая за патрЕотите.

# 998
  • София
Добре де, защо не прочетеш нещо повече от Уики? Особено като държиш да се заяждаш? Погледна ли другите бащи с дъщери?

Да бе горките мозъчета, пък децата си изглеждат напълно ОК и по снимки и по интервюта.

Извинявам се, не е само една, всички бъкате от фенфикове в главите.

Ето ти другия с дъщерята на снимката, който се оказа че и син има.

Също са му родни племенници, осиновени с предишния му партньор.
https://toplichnosti.com/aktori/lij-daniels.html

"От личния живот Ли Дэниэлса е известно, че той живее в Ню Йорк (New York City). – Хоп, заедно с бившия си партньор, кастинг-директор Били Хопкинсом (Billy Hopkins) те беше осиновен от две деца, биологични племенници – Клару и Лийъм (Clara and Лиам). По-късно Даниелс и Хопкинс се разделиха, и от 2009 г., името Ли се свързват в пресата с името на Анди Сфорцини (Andy Sforzini).

# 999
Много интересен българо-руски Диалект на сайта.  Laughing
Един нов партньор за 8 години, не 10-15-20, както го заподозряхте, милия.  Wink
Имаш ли нещо конкретно да ни кажеш за Лий или държиш да си вдигаш цифрата на постовете?

# 1 000
За втория баща на кардашиянките писахте ли вече?

http://naijagists.com/caitlyn-bruce-jenner-vanity-fair-transgend … ally-turns-woman/

# 1 001
Тъкмо почнах, че имат обща жена с Дейвид Фостър.
 https://www.instagram.com/p/BUNG6ufF5t0/

# 1 002
Да де. За малко да кажа, че имат и обща дъщеря, която между другото прави много хубави гримове.

# 1 003
  • София
Много интересен българо-руски Диалект на сайта.  Laughing
Един нов партньор за 8 години, не 10-15-20, както го заподозряхте, милия.  Wink
Имаш ли нещо конкретно да ни кажеш за Лий или държиш да си вдигаш цифрата на постовете?

Пак ли получи частична слепота? newsm78

Осиновил е собствените си племеници.
Които много добре знаят коя е майка им и кой- баща им.
Пък и са му най- близки роднини.

Те няма да израстат с изкривена психика, но пък ще служат на такива като теб като доказателство, че мъжете гей били осиновявали И момичета, и не бива да ги подозираме, че целенасочено осиновяват само момченца..... Joy

# 1 004
 hahaha hahaha hahaha

Писатель - читатель.
Последните три страници това обсъждаме. Чудя се като се включваш така нелепо, мислиш ли, че засилваш позицията си?  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт