Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 793
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 975
тая тема още ли я бистрите бре  Simple Smile

Да беше сложил авторът една анкета, да си гласуваме, да се успокоят хомитата и по живо по здраво  Grinning

Между другото искам да направят един референдум, да си кажат хората мнението и да се свършва.

Нали мъдрите са казали глас народен, глас Божи.

Кво ще ми нарушават демократичните права с лобиски закони за привилегии Twisted Evil

# 976
Току що показа, нещо много типично за "българската демокрация". Пълното непознаване на основни постулати на гражданската култура.
http://democracyweb.org/majority-rule-principles

# 977

Пхахахахахах, това виц ли е или лицемерие?

Това е истина, която хора с ограничен капацитет, за които светът е черно- бял, независимо че се кипрят във всички цветове на дъгата, не могат да стоплят.

Вие не можете да схванете, че наистина не ни интересува с кого си лягате, че сме приели изкривената  ви сексуалност, но че не искаме да ни я навирате в очите с прайдове.
И че не сме съгласни да се правят експерименти с детската психика за ваш кеф.

Значи мислиш, че щом защитавам ЛГБТ хората, и аз съм такава. Не се обиждам изобщо, ако такава ти беше целта.  Grinning
Че кой афишира с кого си ляга, че го споменаваш?!

Много хитро не си цитира цитата:

Ти схващаш ли, че никой тук не се е обявил срещу свободата на когото и да било, да харесва когото си поиска?
Ти ли не си се обявила срещу свободата на хората?!?! А?

Последна редакция: пн, 19 юни 2017, 22:09 от Spring is my season

# 978

Брат му и приятелката му не са искали деца, и той не е искал, но партньорът му тогава е настоял.
Може ли малко пояснение? Брат му и приятелката му не са искали деца, но все пак са родили такива, зашото партньорът на хомосексуалният брат е поискал деца. Т.е. заченали са, родили и след това дали децата на хомосексуалната двойка. Правилно ли разбрах?

# 979
Не, разбира се, хетеросексуалните често правят "нежелани деца". Това е една от основните разлики с хомосексуалните, при които решението за родителство винаги е обмислено.

Та пак отначало, братът на Лий забременил приятелката си, но след това не искали да запазят децата, не искали да стават родители.
Лий първоначално също не е искал да става родител и не му е пукало особено, но партньорът му е искал. Затова след 3 дни размисъл след раждането на близнаците, Лий осиновява децата и ги отглежда с партньора си. По-ясно ли стана от фенфика в главата ти.

# 980
  • София
Йей, от превъзпитаване на хомосексуалните, минахте към възпитание в хомосексуалност (между другото е думата, не хомосексуализъм)  ooooh! ooooh!

Въпрос на възможности, през 30-те на ХХ век, гейовете са ги пращали в концлагери, сега в Чечения също ги избиват, като най-грозното е, че карат родните да ги убиват, "да измият петното на срама собственоръчно".

Думата е кой както реши, не както правоверните обратни решите че е.

И да, тук присъстващите, ако имате деца, е ясно как ще ги възпитате- безпросветна омраза към хетеросексуалните като цяло.

В частност- вие, лесбийките, към мъжете, а хомосексуалистите- към жените.

Между другото, няколкото интервюта, взети от участнички в прайда, го потвърдиха.

# 981
Какво общо има това, че им харесваш песните? Нали си против да сключат брак и да осиновят деца. Значи да те забавляват стават, ама не са нещо читави да имат права..
Тук не издържах и пуснах една сълза  Laughing

Бай дъ уей, в началото на темата казах, че нямам против ЛГБТИ да се бракуват, но за осиновяването не съм сигурна. Очаквам да ми кажете как постовете ми говорят за друго Laughing
Нямам против всякакви хомосексуални, безполови, транс и т.н. Да си се чифтосват, женят. Но не съм много убедена, че трябва да им се позволява да осиновяват деца.

Ами защо тогава се причисли към хомофобите? Аз откъде да помня  кой бил за и кой против...  Grinning

# 982
Не, разбира се, хетеросексуалните често правят "нежелани деца". Това е една от основните разлики с хомосексуалните, при които решението за родителство винаги е обмислено.

Та пак отначало, братът на Лий забременил приятелката си, но след това не искали да запазят децата, не искали да стават родители.
Лий първоначално също не е искал да става родител и не му е пукало особено, но партньорът му е искал. Затова след 3 дни размисъл след раждането на близнаците, Лий осиновява децата и ги отглежда с партньора си. По-ясно ли стана от фенфика в главата ти.

Мисля, че зададох повече от учтиво въпроса си и никъде в темата не съм си позволила обиден тон или квалификации. Има ли нешо, което ти пречи да отговориш и ти учтиво? Или добрите обноски не са част от претенцията за широкоскроеност и толерантност?

# 983
Йей, от превъзпитаване на хомосексуалните, минахте към възпитание в хомосексуалност (между другото е думата, не хомосексуализъм)  ooooh! ooooh!

Въпрос на възможности, през 30-те на ХХ век, гейовете са ги пращали в концлагери, сега в Чечения също ги избиват, като най-грозното е, че карат родните да ги убиват, "да измият петното на срама собственоръчно".

Думата е кой както реши, не както правоверните обратни решите че е.

И да, тук присъстващите, ако имате деца, е ясно как ще ги възпитате- безпросветна омраза към хетеросексуалните като цяло.

В частност- вие, лесбийките, към мъжете, а хомосексуалистите- към жените.

Между другото, няколкото интервюта, взети от участнички в прайда, го потвърдиха.

Какво потвърдиха? Че ще възпитават децата в омраза към мъжете ли?
Предполагам имаш линк да чуем заедно тези бисери.

Деца отглеждани в еднополови семейства има от 70-те. Никой до този момент не е забелязал такава тенденция.
Току виж дадем нещо ново на света... newsm78

# 984

Само дето пропусна да уточниш, че се е разделил с този иначе толкова желаещ деца партньор /интересно защо той не е отвел със себе си племенниците на Лий, като толкова ги е искал/, после е живял с друг партньор, после с още по-друг...абе ценности големи, да са живи и здрави децата.

# 985
Защото Лий ги е осиновил, помниш ли този детайл, та затова се борят участниците в Прайдовете по света и у нас за право да осиновяват заедно.
Има и видеа в ютюб с бившия партньор и децата, за тях той е пълноправен родител, въпреки законите.

# 986
Защото Лий ги е осиновил, помниш ли този детайл, та затова се борят участниците в Прайдовете по света и у нас за право да осиновяват заедно.
Има и видеа в ютюб с бившия партньор и децата, за тях той е пълноправен родител, въпреки законите.
Да, и партньорът му ги е осиновил. Въпросът ми е защо този партньор след раздялата не е взел племенниците на Лий, след като единствено той ги е искал за деца, и де факто им е родител. Това ще е интересен казус.

# 987
  • София
То и аз ги скролнах последните страници. В живота дали нещо става или не става се разбира доста след като е станало, и то не при всички. Неизвестността е част от играта.

# 988
  • Тра-ла-ла
Ами защо тогава се причисли към хомофобите? Аз откъде да помня  кой бил за и кой против...  Grinning
Не, аз, други ме причислиха.Нали се делим на 2 тук...та къде, къде...и заминах към тези г*зомислещи, тъпи, дърти и закостенели средновековни човечета. Laughing Така да е Peace Мож еи да стана хомофоб като чета някои изказвания тук.

Ъъъъ, едни са ги направили и родили, други ги осиновили. Пък те после се развели, сигурно и всеки си има нов партньор...горките детски мозъчета с толкова оплетени роднински връзки. Много бащи, нула майки...

# 989
Да бе, верно, само единият баща им е довел още двама бащи, другият баща не се знае с колко други бащи ги е запознал.

Общи условия

Активация на акаунт