Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 883
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 960
ДЕОС, беше в коалиция с "Да, България".

Е, страхотно. Simple Smile Колкото и да са свестни, са по-малко от излезлите на прайда.

Нямам никаква представа дали са свестни, но ако хомосексуалната общност наистина има желание реално да се бори за някакви законови придобивки, пътят през парламента ми се вижда най-смислен.

# 961

absurT, айде сдържай си лабавите нервички.

Хи,хи!
Като не ти мина номера с извъртането, почна да наставляваш. Mr. Green

На мен нервичките ми са на място, но твоята задача- да се правиш на вечно несхванала написаното, явно е изнервяща.

Аз само пак ще попитам- за кой ли път:
Някой да има познат, или някъде да е прочел поне, как двама хомосексуалисти са осиновили момиченце?

Не знм ди е така, но ако става дума за мъже, предполагам ,че повечето биха осиновили момче, с идеята, че като мъже ще го отглеждат по-лесно.ти защо смяташ, че го осиновяват? Да го изчакат от бебе да порасне и да правят секс с него ли? Не е ли малко трудоемко...

Рики Мартин нямаше.ли момиченце, може.да бъркам.

# 962
  • Тра-ла-ла
Обаче се чудя...аз като много харесвам песните на Елтън Джон и Васил Найденов, подскачам на Джими Съмървил, кефя се на Куин, Джордж Майкъл...как това се вписва в хомофобията ми?! newsm78

Сега разбирам защо всички open minded хора, ревящи за правата на тия и ония, си бяха окичили ФБ профилите с №16 Crazy Направо като от мартицата.

# 963
Проверих наслуки само Лий Даниелс - осиновил е биологичните си племенник и племенница. Ако и другите ти примери са такива - мерси.
Какъв ти е проблема?
Брат му и приятелката му не са искали деца, и той не е искал, но партньорът му тогава е настоял.
Тук при жив родител от баба и дядо можеше да се осиновяват децата.
Ами точно, че такива осиновявания между роднини не са нещо кой знае какво, общо взето са формални.
Наистина ли смяташ, че нравите тук и там са сходни, та го приравняваш?  Laughing
Там децата напускат гнездото на 18, тук ги дундуркаме до пенсия.
Говорим за формиране на мироглед до към 18 годишна възраст. Какво значение има дондуркането до пенсия с отглеждането от двама хомосексуалисти на малко дете. На този Лий сестра му /майката на децата/може да е живеела и в съседната къща.

# 964
Обаче се чудя...аз като много харесвам песните на Елтън Джон и Васил Найденов, подскачам на Джими Съмървил, кефя се на Куин, Джордж Майкъл...как това се вписва в хомофобията ми?! newsm78

Сега разбирам защо всички open minded хора, ревящи за правата на тия и ония, си бяха окичили ФБ профилите с №16 Crazy Направо като от мартицата.
А добрутро. Mr. Green

Иначе си хомофоб, не се опитвай да се измъкваш.

# 965
Ми не е живеела, заедно с майка си и партньора си ги е гледал. Като си почнала да четеш, дочети.

Рики има две биологично негови момчета, в момента е в процедура да осинови момиче.

Расистите винаги са били на първите редове на концертите на Сами Дейвис или на боксовите мачове през 50-те.
Това, че слушате музика, не ви прави по-различни от тези накарали Чайковски да изпие чашата с вода заразена с холера.

# 966
Това е един канал в ютуб на хомосексуална двойка:
https://m.youtube.com/user/OliviaHas2Moms
Две жени отглеждат 3-те си деца. Току-що се сдобиха с близнаци. Как тези жени са лош пример за децата си?

# 967
Ми не е живеела, заедно с майка си и партньора си ги е гледал. Като си почнала да четеш, дочети.
Прочетох само в Уики, не пълната му биография. Ами  с майка си пък е съвсем друга бира, имало е и женско присъствие в дома.

# 968
Това, че слушате музика, не ви прави по-различни от тези накарали Чайковски да изпие чашата с вода заразена с холера.
Добре де, как на един толерантен човек може да му ги ражда главата такива? Не, честно... newsm78 Всички толерантни в темата ръсите изключително грозни обиди, които по никакъв начин не отговарят на претенциите ви.

# 969
  • MI
Цитат на: СлънцеЛуна link==982006.msg35182388#msg35182388 date=1497887928

Скрит текст:
Никъде не съм оспорвала възможността за съществуване на подобни организации и партии. Но отричам с това да се олицетворява цяла една нация, още повече, че тези организации не само, че не съществуват вече, а и явно никога не са имали голямо влияние над обществото.

Когато се твърди, че една държава е покварена, защото имали партия на педофилите, нека се уточнява, че първо, тази партия е съставена от трима души, второ, хората масово са били за забраната на партията да участва изобщо в избори и трето, че Върховният съд в  Холандия е отсъдил съществуването на тази партия като заплаха за обществото.

Накратко, нека сме реалистични, има ли наистина западно общество, което се управлява от педофили, обявили се за такива и активно борещи се за правата си ? Защото ако на мен ми се привиждат развити общества, то на някои им се привиждат далеч по-притеснителни и явно неверни картинки за западните общества.
Ри може да не си оспорвала, но със сигурност някой бе питал дали не е измислена партията. Аз сложих за още една подобна асоциация, просъществувала десетилетия и дори печелила дела че е законна.

Не съм казала че Европа се управлява от педофили. Въпросът е, че и свободата не може да бъде безгранична, нито нечии права. В крайна сметка и в двата случая и съдът е решил така, но в единия случай са трябвали близо 40 години и дори са се позовавли на правото им на свободно сдружаване. Така че е хубав повод да се замислят крайните либерали, че все пак има граници дори за правата. Морални.

# 970
  • Тра-ла-ла
WOW Laughing Ние сме виновни за всички световни беди.

Така ли хомосексуалистите ще си възпитават децата?! Като ги настройват срещу хетеросексуалните, които не споделят възгледите им?! Ето, това са част от страховете на трезво мислещите относно осиновяването. Че е напълно възможно хомо родителите да избиват комплексите върху децата си и умишлено да ги възпитават в хомосексуализъм, защото хетеро хората за гадни. Например.

# 971
  • София

Пхахахахахах, това виц ли е или лицемерие?

Това е истина, която хора с ограничен капацитет, за които светът е черно- бял, независимо че се кипрят във всички цветове на дъгата, не могат да стоплят.

Вие не можете да схванете, че наистина не ни интересува с кого си лягате, че сме приели изкривената  ви сексуалност, но че не искаме да ни я навирате в очите с прайдове.
И че не сме съгласни да се правят експерименти с детската психика за ваш кеф.

# 972
Йей, от превъзпитаване на хомосексуалните, минахте към възпитание в хомосексуалност (между другото е думата, не хомосексуализъм)  ooooh! ooooh!

Въпрос на възможности, през 30-те на ХХ век, гейовете са ги пращали в концлагери, сега в Чечения също ги избиват, като най-грозното е, че карат родните да ги убиват, "да измият петното на срама собственоръчно".

# 973

.

Какво общо има това, че им харесваш песните? Нали си против да сключат брак и да осиновят деца. Значи да те забавляват стават, ама не са нещо читави да имат права като другите хора..

Колко такива съм чувала и хич не се усещат... Това е второто актуално  клише, заедно с "имам много приятели гейове и ги уважавам, но съм против да се демонстрират и да сключват брак".

Последна редакция: пн, 19 юни 2017, 21:51 от Iris04

# 974
  • Тра-ла-ла
Какво общо има това, че им харесваш песните? Нали си против да сключат брак и да осиновят деца. Значи да те забавляват стават, ама не са нещо читави да имат права..
Тук не издържах и пуснах една сълза  Laughing

Бай дъ уей, в началото на темата казах, че нямам против ЛГБТИ да се бракуват, но за осиновяването не съм сигурна. Очаквам да ми кажете как постовете ми говорят за друго Laughing
Нямам против всякакви хомосексуални, безполови, транс и т.н. Да си се чифтосват, женят. Но не съм много убедена, че трябва да им се позволява да осиновяват деца.

Общи условия

Активация на акаунт