Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 675
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Бургас
Син, не съдя по снимката, това как го реши? И мисли ли четеш вече? Сигурно съм се подвела по кресливия тон и маниакалната защита на каузата, знам ли? Или по логиката, че като не харесваш нещо, значи си на противоположния полюс  Wink

Наличието на съпруг и деца не доказва нищо  Mr. Green Но браво на теб, предполагам няма да имаш против някое от тях да се окаже гей?  Да да, ще ги приемеш, разбира се. Ама тайно ще се молиш да не се налага, нали?  Wink 

# 1 006
Ок по какво съдиш?

Интересно в темите за бежанци или етнически малцинства, няма подобни заключения, а не мисля, че там споря с по-слаб ентусиазъм, но стане ли въпрос за гей-права, просто е задължително всички защитници на тезата да бъдат обявявани в принадлежност.
Последните 10-ина страници поне от две юзърки имаше подобни обобщения, на тази и ти се включи.

Хаха засега децата не показват интерес към собствения пол, но има време, като дойде третото ще видим, ще информирам редовно, всеки юни.  Laughing

Не се моля, но ако се случи
1. Ще го приема и ще ги обичам, не по-малко!
2. Няма да се притеснявам за внуци, опции има много.
3. Ще ги насърча всячески, да се махнат от България.

# 1 007
  • София

Защо ли не се учудвам?
Ще доведеш експеримента по изкривяване на психиката им до сполучлив край- там няма и баба да имат, че да не им се бърка модела. Mr. Green

# 1 008
  • Бургас
Темите за бежанци не съм ги чела, та не мога да ти отговоря на въпроса. Казах ти вече по какво съдя. Може и да съм те объркала с друга потребителка, извинявам се. Просто явно съм се подвела от нещо написано от теб, не е било нарочно.

Колкото до децата, лесно е да си широкоскроен, когато си на фаза "ако". Интересното е на фаза "когато", която фаза сигурна съм, всички се надявате да не достигнете.

# 1 009
Осиновил е собствените си племеници.
Които много добре знаят коя е майка им и кой- баща им.
Пък и са му най- близки роднини.

Искаш да кажеш, че децата знаят кои са биологичните им родители, защото самите те явно не желаят да изпълняват ролята си на такива за да бъдат наричани ''майка'' и ''баща''.

Колкото до децата, лесно е да си широкоскроен, когато си на фаза "ако". Интересното е на фаза "когато", която фаза сигурна съм, всички се надявате да не достигнете.

Никога през ума ми не ми е минавала мисълта ''Дано децата да не са хомо''. Това би означавало, че смятам хомосексуализма за нещо лошо или за някакъв недостатък, а аз нямам никакви подобни мисли.

Последна редакция: пн, 19 юни 2017, 23:59 от СлънцеЛуна

# 1 010
OMG, ама верно ли сте се запритеснявали за хипотетичните ми внуци.  Party

Скрит текст:
в края на 80-те познавах невероятна жена, учеше английски на 72, защото един от синовете и беше невъзвращенец и неговите деца не знаеха български, а тя беше решила да замине при тях. Е аз знам три езика, ако хипотетично децата ми изберат друга страна, едва ли и аз ще седя тук да въздишам по скайп

# 1 011
На мен децата ми се виждат хипотетични, ти внуците Mr. Green

Това да не е новата ви тактика, да се представяте за хетеро, с по две деца. По едно време и Роузи каза, че има, пък после, че няма, след няколко страници пак се появиха Grinning

Те хетеро майките все тъй се подписват, как им ръпа ушите любимата hahaha

# 1 012
Нещо зациклихте, та минахте на лични нападки ли, що ли?
Знаех си, че ще се почне за подписа, нали затова е там.  hahaha
То няма как всички да сме задръстени провинциалистки, някои сме по-шарени, явно сега чувате, че на нашенския прайд ходят основно хетеро. Laughing

# 1 013
  • София

Искаш да кажеш, че децата знаят кои са биологичните им родители, защото самите те явно не желаят да изпълняват ролята си на такива за да бъдат наричани ''майка'' и ''баща''.

Не, искам да кажа, че хомосексуалистите избягват да осиновяват момичета и попитах дали някой има познат или някъде е прочел обратното.
И тези примери, които съфорумката даде, уж да ме опровергае, само потвърдиха факта- в двата случая, осиновените момичета се оказаха племенници на осиновителя.

Sinn.Sage, не си по- шарена, а прекалено шарена и прекалено нахъсана.
Можеше да минеш просто за отракана новософиянка от село, решила да се впише сред напредничавите хетеро, но преигра.
Едно ще ти кажа- насила хубост не става и ожесточението води до отпор.
А, вие сте под 10% и откритата война, която започнахте, няма да доведе до нищо добро- главно за вас.

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 01:04 от absurT

# 1 014
2 случая ли?  newsm78

Интересно в темите за бежанци или етнически малцинства, няма подобни заключения, а не мисля, че там споря с по-слаб ентусиазъм, но стане ли въпрос за гей-права, просто е задължително всички защитници на тезата да бъдат обявявани в принадлежност.
Последните 10-ина страници поне от две юзърки имаше подобни обобщения, на тази и ти се включи.

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 01:24 от Sinn.Sage

# 1 015

Защо ли не се учудвам?
Ще доведеш експеримента по изкривяване на психиката им до сполучлив край- там няма и баба да имат, че да не им се бърка модела. Mr. Green
Ау, значи ще си досадна свекърва-там, където не си съгласна с младите, ще се бърка баба, за да поправя модела. Tired

Едно ще ти кажа- насила хубост не става и ожесточението води до отпор.
А, вие сте под 10% и откритата война, която започнахте, няма да доведе до нищо добро- главно за вас.
Хайде, по-полека! Нещо много се нахъса, ама съвсем ще се отнесеш и самозабравиш и това няма да доведе до нищо добро-главно за теб!

# 1 016
Ма изобщо не ми дремеш нито ти, нито подписа ти, ако беше така нямаше да го отбележа на 68 страница.
Казвам само, че е добре да се замисли човек, че всичко може да има насреща си анонимно зад компа. Що да не и няколко хипотетични деца.
Колкото до цикленето аз лично рязко намалих обясненията по темата, не ми се спори с промити мозъци.
В обкръжението си с реални хора и най вече с децата съм обсъдила нещата с прайда, обяснила съм що е то псевдо дискриминация и борбата ви за измислени права Simple Smile

ПП Последното никога не съм имала намерение да правя, докато не прецених от писаниците ви, че е наложително предвид малоумията за третия и петия пол, опитай, за да разбереш и т.нат.

А да имало предимно хетеро на прайда ви е най хипотетичното от всичко Grinning

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 07:45 от Анонимен

# 1 017
  • Насред хаоса
Един пример как хомосексуалисти могат да бъдат обявени за хомофоби и проводници на омраза. Което показва, че идеята на защитниците на вся и всьо е само да пискат и да сочат, при което им е позволено и да сипят обиди и клевети, обвинявайки в омраза, фобии и каквото се сетят още.
http://www.lentata.com/page_6856.html
Изразено лично мнение, нищо повече. Това според някои е достатъчно да писнат "хомофоб". Същото е ако не си съгласен примерно с безчинствата на доста роми по селата и липсата на адекватни наказания - тогава си заклеймен като расист. Не си съгласен други религии да ти налагат свои разбирания на твоя територия - расист, ксенофоб и прочие. Излиза, че напредналостта и широкогръдието на защитници на всякакви каузи е доста избирателно и само в една посока.

# 1 018
  • София
....
А да имало предимно хетеро на прайда ви е най хипотетичното от всичко Grinning
Тук си в пълно единодушие с Л девойките на Прайда, те също не можеха да повярват, че има толкова хетеро в тяхна подкрепа.

# 1 019
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
За правата : http://vkamenarska.com/diskriminaciya-gei-dvoiki/

Общи условия

Активация на акаунт