Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 781
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София - Рим и обратно
По-големи хомофоби от педалите - здраве му кажи.

# 1 021
По-големи хомофоби от педалите - здраве му кажи.

Латентните обаче, неосъзнати педали (с извинение). Точно те са хомофобите. И точно затова изпитват страх и ужас, че видиш ли може да се "заразят".

# 1 022

Искаш да кажеш, че децата знаят кои са биологичните им родители, защото самите те явно не желаят да изпълняват ролята си на такива за да бъдат наричани ''майка'' и ''баща''.

Не, искам да кажа, че хомосексуалистите избягват да осиновяват момичета и попитах дали някой има познат или някъде е прочел обратното.
И тези примери, които съфорумката даде, уж да ме опровергае, само потвърдиха факта- в двата случая, осиновените момичета се оказаха племенници на осиновителя.

Sinn.Sage, не си по- шарена, а прекалено шарена и прекалено нахъсана.
Можеше да минеш просто за отракана новософиянка от село, решила да се впише сред напредничавите хетеро, но преигра.
Едно ще ти кажа- насила хубост не става и ожесточението води до отпор.
А, вие сте под 10% и откритата война, която започнахте, няма да доведе до нищо добро- главно за вас.

Мъжете да, избягват. Но в това няма нищо учудващо. 99% от хетеросексуалните мъже искат да имат....синове. Това как да се тълкува? Че са женомразци или? Съвсем нормално е да искаш дете от своят пол. Аз например имах фикс идея да имам дъщеря, благодарна съм че имам както син, така и дъщеря.

# 1 023
В Индия и в Китай вече имат сериозни демографски проблеми, заради това изкривяване.

# 1 024
В Индия и в Китай вече имат сериозни демографски проблеми, заради това изкривяване.

Огромни проблеми имат в тези страни. 20 милиона индийци са обречени да умрат като ергени. Проблемът там,по думите на един френски демограф е толкова страшен, че перефразирам: "на никой не препоръчвам да живее в общество само от мъже". Престъпност, кражби на жени, убийства и какво ли не. Много е тежко положението там. Много. Само Южна Корея е успяла да се справи за около 20 години с този проблем, а тазм положението е било най-трагично.

# 1 025
  • София
Скрит текст:

2. Няма да се притеснявам за внуци, опции има много.
3. Ще ги насърча всячески, да се махнат от България.

Защо ли не се учудвам?
Ще доведеш експеримента по изкривяване на психиката им до сполучлив край- там няма и баба да имат, че да не им се бърка модела. Mr. Green
Ау, значи ще си досадна свекърва-там, където не си съгласна с младите, ще се бърка баба, за да поправя модела. Tired

Скрит текст:
Едно ще ти кажа- насила хубост не става и ожесточението води до отпор.
А, вие сте под 10% и откритата война, която започнахте, няма да доведе до нищо добро- главно за вас.
Хайде, по-полека! Нещо много се нахъса, ама съвсем ще се отнесеш и самозабравиш и това няма да доведе до нищо добро-главно за теб!

Много обичам такива като теб- като нямат аргументи, пишат каквото им падне и минават в закани. hahaha

Какво ще ми направиш, я разкажи? Mr. Green

# 1 026
  • София

Мъжете да, избягват. Но в това няма нищо учудващо. 99% от хетеросексуалните мъже искат да имат....синове. Това как да се тълкува? Че са женомразци или? Съвсем нормално е да искаш дете от своят пол. Аз например имах фикс идея да имам дъщеря, благодарна съм че имам както син, така и дъщеря.

О, напротив!
Има нещо силно учудващо.
Хетеромъжете искат да предадат мъжките черти на поколението си, а сред тях са и любовта към жените. И имайки момче, искат и момиче, като обикновено то е " татковото".

По твоята логика, която аз споделям напълно- обратните искат момчета, за да им предадат омразата към жените.
Искат въобще да няма друг пол в семейния модел, бил той и дете.

И после пак говорете, че моделът, който ще насадят в мирогледа на детето, няма да е изкривен.

# 1 027
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Най- опасното сексуално и психическо изкривяване е демагогията и произтичащите от нея- комунизъм, социализъм, фашизъм, путинизъм...

От тези по- извратени няма

# 1 028
  • Насред хаоса
Конкретно в Индия проблемите могат да бъдат решени доста бързо чрез изкореняване на предразсъдъците, и принудително, ако е нужно, и следенето за спазване правата на жените, придружавано от сериозни наказания за мъжете нарушители и за дискриминация по пол. Но там, както и навсякъде другаде, където е необходимо отстояване и буквално крещене за спазване на права, то липсва. Упражнява се там, където няма нужда от него.

# 1 029
Там нали страдат от демографски бум...
При това положение, ще се балансират нещата...

# 1 030
  • София
Демографският проблем на изток се дължи на традиционните семейни ценности (АбсурТ да се радва): че синовете гледат старите, а дъщерята се "дава" със зестра (тя е "финансова загуба", а не "този, който ще ти носи вода на старини"), а синовете са "прихода".

# 1 031

Ако в законодателството ни има някакъв дефицит, то за такъв намирам, че в глава ІІІ, раздел І, в чл. 162 ал.І от НК, би следвало да се добави и наказателна отговорност за проповядване към омраза на плоскостта на сексуалната ориентация.Защо не фигурира наказателна отговорност наред с тази, за подбуждане към омраза на основа раса, народност или етнос? Наказателната политика на всяка една държава е динамична даденост, не нещо устойчиво. Едни деяния се криминализират, когато в голяма степен засягат правата на големи групи от хора и водят до отрицателни за обществото последици.
Към момента не е налице в такава степен проповядване на омраза към големи групи от хора на основа сексуална ориентация, за разлика, например на основа етнос и народност.

Независимо от това, дори с превантивна цел, тук смятам, че би следвало да фигурира и защитеност от престъпни посегателства на общността с различна сексуална ориентация , както за останалите групи от хора.

По -нататък- в статията са по- скоро брътвежи.
Искат се права на принципа "тропане с краченце" без да се държи сметка за правата на останалите. Едно право се разпростира дотам, докъдето не засяга драстично правата на останалите.

т.1Наследяване. Законът за наследството е един от най-устойчивите във времето в нашето законодателство, като не е претърпял съществени промени с десетилетия.
Всяка една правна система в Европа/ за останалите континенти не съм запозната/ поставя приоритетност на наследяване на низходящите пред тези на партньора.Ако единият от партньорите в хомосексуалната двойка има деца, то тези наследници изключват останалите. Вярно, че в семейство с брак съпругът партнира с децата при наследяване, но в хетеросексуална двойка отново партньорът е изключен от кръга наследници, ако в двойката има деца, независимо дали са на преживелия партньор или не.
Устройването на справедливо попадане на имуществото в "правилните ръце" - по критериите на двойката може да се осъществи по редица начини, които предлага законодателството. Най-малко- недвижим имот се купува на името на двамата в двойката.

При наследяването от една страна има способи този, който ти е по-близък да получи това, което наследодателят приживе смята, че се дължи на преживелия. А от друга - винаги може да поднесе изненади, вкл. и за хетеро брачна двойка.

2. Реанимация, болници- не съм запозната с болничните правила.Но ако хомосексуалният има деца, предполагам че е по-справедливо те да решат поставените въпроси.
3.Да се осиновяват и признават деца
- не зная какво се има пред вид под "признаване", законодателството не борави с такъв термин. Ако е припознаване- то се допуска само, когато произходът не е установен от бащата.
В този смисъл, в една хомо двойка от двама мъже би следвало те да си преценят кой ще припознае евентуалното дете, което няма как да бъде заченато без участие на жена.

За осиновяването- подробно съм писала в пост 873 възможностите .
И! "Доказани са случаи на немалко приемни семейства сексуално злоупотребяващи с деца
"- моля, който твърди това да посочи поне един такъв случай, за който Прокуратурата или ДАЗД са сезирани, както и какво е развитието. Ама не- "Писаха го в интернет"
4. За майчинство- в хетеродвойката, дори и с брак, не може единият съпруг също да ползва майчинство, ако детето има друг  биологичен родител. Може да се е запилял някъде, може да е в неизвестност и да не го е грижа за детето. Пак казвам- възможности за създаване на родствена връзка е непълното осиновяване, практически няма особени разлики с пълното.

За кредити- банките имат достатъчно гъвкава политика на кредити при съдлъжници.
За "вдовишки пенсии"- да, така е. Тук наистина една хомодвойка е ощетена, но все пак това са много, много частни случаи. От поколението на майка ми , от поколението на учителките ми, от поколението на пенсионираните ми колежки за една не се сещам, която да е овдовяла в хомодвойка и да е приритала за пенсията на "партньорката", обикновено са все жени, които се възползват от процента, тъй като мъжете им приживе са имали по-големи материални доходи.но, да кажем, тук е справедливо признаване на пенсия при доказано съжителство. Впрочем, хетеродвойките са изправени пред същия проблем

5. Наказателното право- Хайде, спокойно!Разследващите биха взели предвид съжителството, никой няма да тормози никого да "топи" любимия си.Всяко едно показание или липса на такова се цени и с оглед каквато и да е връзка между страните.

6. Право на конституиране на граждански ищец в наказателното право. 

Да, няма да се допусне. Но ще се допусне иск по общия ред и при доказване на вреди/ каквото ,впрочем се прави и в наказателното право/,малко по-дълъг път, но често гарантира и по-добър резултат.

7.Не е изрично посочен гей партньорът като ненаказуем "личен укривател".При наличие на действителна ситуация, не е изключено да се прецени ненаказуемост на база "формално осъществяване на състав на престъпление " с оглед на  дългогодишната връзка.
8. При мярка за неоклонение "задържане под стража" никой никого не посещава, не се надявайте!Ни хомо, ни хетеро! Може да се носят точно определени вещи, обикновено дрехи.
Освен това:
Чл. 243. (1) Всеки задържан може незабавно да уведоми семейството или близките си за постъпването в местата за лишаване от свобода. Ако задържаният не желае да ги уведоми, той подписва декларация за това. При наличието на такава декларация администрацията не може да уведомява близките по своя инициатива

Както се вижда, законът /ЗИНЗС/ не държи сметка точно кой ще бъде уведомен, казано е "семейство или близки"

За дете на партньор- Ако един мъж в хетеродвойка иска да участва в разпита на задържания син на жена си , също няма да му се уреди въпроса. За съвместно гледане на деца- писах по-горе.

9.Да, защитени са. Съдът ще вземе пред вид домашното насилие и ще приложи съответните мерки.
10.Може, както по-горе бе казано, по гражданско-правен ред, след като докаже вреди
   чл. 45. Всеки е длъжен да поправи вредите, които виновно е причинил другиму.

Във всички случаи на непозволено увреждане, вината се предполага до доказване на противното.
- по общата разпоредба на чл. 45 от ЗЗД.

Както виждате, на почти всеки въпрос отговорът е "Да".

И още нещо, на пръв поглед вън от темата,но го намирам за много важно! Независимо дали сте хетеро, хомо, транс ,брачен или безбрачен,  дали се каните да попадате в реанимация, да вземате кредити, да осиновявате, да извършвате престъпление или да укривате престъпник, да оставяте наследство или да се борите за такова, помислете си хуууубавичко каква точно правна помощ ще ползвате!То не че не си го знаете, де.

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 11:10 от Светкавица

# 1 032
  • Насред хаоса
Там традиционните семейни ценности са пречупени през нещо много по-силно и кофти, отразяващо религиозни разбирания, първенство на мъжа и прочие глупости. В днешно време на местата, където не властва религия или разни други догми, такова явление няма.

# 1 033

О, напротив!
Има нещо силно учудващо.
Хетеромъжете искат да предадат мъжките черти на поколението си, а сред тях са и любовта към жените. И имайки момче, искат и момиче, като обикновено то е " татковото".

По твоята логика, която аз споделям напълно- обратните искат момчета, за да им предадат омразата към жените.
Искат въобще да няма друг пол в семейния модел, бил той и дете.

И после пак говорете, че моделът, който ще насадят в мирогледа на детето, няма да е изкривен.

По принцип е така, хомосексуалните искат да няма друг пол освен техният. С една дума ако са мъже, да бъдат обградени само с мъже, децата им също да са от мъжки пол.

Мирогледа на децата няма да е изкривен, защото детето осиновено или родено от хомосексуални ще бъде хетеросексуално в 90% от случаите. Така че, те както и да се опитат да го възпитат, вродената нагласа е по-силна. Даже си спомням за един случай за момче, което пострадва с пениса си и едва ли не го губи, родителите решават да го гледат като момиче. Е, да де ама дошъл пубертета, а с него и хормоните и колкото и да се опитвали да го направят момиче, йок, не се получило. По-късно се подлага на реконструкция на пениса и си е абсолютно нормален мъж, въпреки усилията на родителите му да го превърнат в жена. Та както и да те облъчват, то вроденото е по-силно. Не знам тук ли споделих за мои приятели мъже, експериментирали със секс с други мъже, ами останаха си само с опита. В момента даже имат вече и деца.

# 1 034
Най- лесно, да се поправи семейния кодекс, така че да няма тези проблеми ...

Общи условия

Активация на акаунт