Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 555
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София - Рим и обратно

Боже, по- промит мозък скоро не бях срещала!
Кой ти стори това? Shocked
И аз. Щом изкара Сорос благ човечец, борещ се за справедливост... Sick. Поне ще знам да й пропускам постовете на объркан човек.

# 1 081
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

Боже, по- промит мозък скоро не бях срещала!
Кой ти стори това? Shocked
И аз. Щом изкара Сорос благ човечец, борещ се за справедливост... Sick. Поне ще знам да й пропускам постовете на объркан човек.

Какво знаеш пък ти за него?
Това, което пише в Блиц и Бултаймс... или новитебългари или евразийските българи... и аз приемам хора като вас за промити...защото

дори отношението и мнението си приемате на готово Sad

# 1 082

О, тези хора бяха третирани като българите, но при бай Тошо- наравно с нас ги задължаваха да учат, да работят и преди обръщането на палачинката им бутнаха гетото, като им раздадоха 4 стайни апартаменти в Дружба.

И когато избухна демокрацията,която срина държавността из основи, циганите продадоха подарените им апартаменти на българите, направиха си отново махалите, изядоха и изпиха парите, и виснаха пред общините на помощи.
Междувременно спряха децата си от училище и ги пратиха да крадат и просят.
А, да, всичко това се случи под благосклонния поглед на политиците, но и под крилото на всякакви Соросоиди и хелзински комитети.

Че след 1989 г. настъпи пълен хаос в интеграцията на циганите, е вярно.
Обаче наченките на процеса започват по време на социализма - индустриализацията лишава ромите от традиционните им занаяти: ковачество, кошничарство и пр. И сега могат да се намерят възрастни хора, които да споделят, че някога в техните села са живеели цигански семейства, занимаващи се с тези занаяти и живеещи напълно хармонично с българските - без кражби и конфликти. Отпадането на ромски деца от училище се случваше и по времето на соца - още в първи клас в моето училище отпадна едно такова дете и никакви рестрикции, никакви посещения на класната в дома му и разговори с родителите не го върнаха обратно в училище.

Баба ми имаше една циганка, която и чистеше. бяха и приятелки. Аз си играех с внучката и, докато те двете оправяха къщата. Имахме и калайджии, а и покривът и улуците все цигани поправяха.
Не всички цигани по време на соца се занимаваха със занаяти. Тези със занаятите са хай класата. Чисти са и живеят като българите. Например кастата на калайджиите, поради загиването на занаята им, се занимавали сега с телефонните измами и не можело човек да ги различи от българите.

# 1 083
  • Бургас
Защото не им се занимава Ла Сомбра. За това и този проблем съществува. Ако ги третират еднакво, няма да съществува, но понеже на всички останали фронтове не са третирани еднакво, за това се компенсира с това.

Ето това е една огромна заблуда. На кои фронтове се третира различно? Някога някой защитник на горките онеправдани малцинства, направи ли си труда да се замисли ЗАЩО е това отношение към тях? Като гледам - не. АбсурТ вече е отговорила доста изчерпателно защо не ги взимат на работа.
За справка, в групата на дъщеря ми има едно ромче, с което даже са приятелчета. Абсолютно нито едно от останалите 34 деца /да, в групата са 35 броя/ няма различно отношение към детето, нито едно. Знаете ли защо? Защото детето се държи като нормално, цивилизовано същество, както е учено в семейството си. Виждала съм майката, бащата, дядото. Хората се държат нормално, ходят на работа, образовани и грамотни са по нищо не се различават от останалите редови граждани. затова и към тях няма различно отношение. Иначе си личи, че са роми, да не помислите, че нещо са бели и хората се бъркат. На такива мога само да кажа - браво! С удоволствие общувам с такива хора. Изводите, считам, че можеш и сама да си направиш.

За сравнение, ще дам и друг пример. Имаме нов парк зад блока, с нови детски площадки, кътове за отдих, велоалеи, беседки. Построиха го буквално преди 2 месеца. Вече е осран, без извинение. Познай от 3 пъти от кого. Идват на тумби, вряскат на цигански, плюят, трошат, цапат. Гнусни, мръсни, псуват /став дума за деца, да не помислиш, че за възрастни индивиди/. Мъжете от блока дежурят да ги разгонват, за да опазят съораженията и децата да играят спокойно. Сигурно пак ние сме виновни, че са такива, горкичките.... Да, такива не ги понасям, отвращават ме. Същото ми е отношението и към българите, които се държат така. И към пияните немци и англичани, които свинстват по морето. Виждаш ли общото между всички тия? Точно така - поведението им. Кой разбрал - разбрал. Който не е виждал скоро цигани наживо, му е лесно да е с романтични представи...

# 1 084
  • София

Какво знаеш пък ти за него?
Това, което пише в Блиц и Бултаймс... или новитебългари или евразийските българи... и аз приемам хора като вас за промити...защото
дори отношението и мнението си приемате на готово Sad

На бас, че знам повече, отколкото теб.
Сорос стъпва в България по времето на правителството на Андрей Луканов, за когото дано си чувала и накратко да си наясно, че бабабар с дедите си, беше комунист и в червата.
Луканов, със специално постановление на МС- №76 от 20 юли 1990 г.) преотстъпва без срок помещения за ползване в НДК, финансира с 500 хиляди долара и освобождава от данъци фондация „Отворено общество.“
Когато дадохме на  Костов цялата власт, Сорос му става неофициален съветник, за което сам признава в едно интервю за вестник "Труд" през 1997г.

Помниш ли какво стана след съветите му?
Разсипаха селското стопанство и продадоха каквото можаха за жълти стотинки.

Така че, аз много добре знам защо съм си изградила това мнение и отношение, докато ти като облъчена повтаряш каквото са ти наредили.
Но, винаги е било така- на различните малцинства им се обещават привилегии срещу послушание и пропагандиране на съответната политика.

# 1 085
  • Куциндрел
 tooth tooth tooth tooth
Ей го де предтсавителя на анти-гей-парада. Подръжника на традиционното семейство.

# 1 086
Ами на фронта, че ако за едно място за шивачка, секретарка или шофьор кандидатстват две бели деца и две циганчета с еднакво образование, ще назначат бялото.

# 1 087
Костов ли разсипа селското стопанство или онези, дето направиха ТКЗС-та и хората бяха принудени да напуснат селата, да се хванат на работа в Кремиковци или друг завод; а когато я върнаха - беше загубена традицията, младите вече бяха в града, част от работническата класа.

# 1 088
tooth tooth tooth tooth
Ей го де предтсавителя на анти-гей-парада. Подръжника на традиционното семейство.

Joy Joy Joy
Тези бисери ги бях изпуснала, лика-прилика са си двамата.

Баце откога е почнал да се епилира, метросексуалният ни той?  Crazy
http://e-vestnik.bg/26637/nay-heteroseksualnata-koalitsiya-pod-s … i-ot-v-pras-pres/

# 1 089
  • София
Костов ли разсипа селското стопанство или онези, дето направиха ТКЗС-та и хората бяха принудени да напуснат селата, да се хванат на работа в Кремиковци или друг завод; а когато я върнаха - беше загубена традицията, младите вече бяха в града, част от работническата класа.
Хората не бяха принудени да напуснат селата, а бяха спирани да ги напускат, като за целта беше въведено жителството, ако трябва да бъдем коректни.
Не знам защо, коректността у някои тук бяга, щом се стигне до обслужване на нечии интереси. Mr. Green

# 1 090
  • София

Баце откога е почнал да се епилира, метросексуалният ни той?  Crazy
http://e-vestnik.bg/26637/nay-heteroseksualnata-koalitsiya-pod-s … i-ot-v-pras-pres/

Що, бе, това също ли става запазена марка на обратните? newsm78

# 1 091
Мозъкът ти съвсем зацикли, а?
Освен, ако не смяташ, че метросексуалните са обратни по дефиниция.

# 1 092
  • Куциндрел
 tooth tooth tooth
Леля Златци зацикли в новите термини.
Ама на нея й е простено, тя е соц продукт на хармонично хетеросемейство.
От къде да знае какво е метросексуалност?!?

# 1 093
  • София
Мозъкът ти съвсем зацикли, а?
Освен, ако не смяташ, че метросексуалните са обратни по дефиниция.

Не, не смятам, просто се чудя, с тая жлъч и неприязън към всички извън вашата секта, как живеете?
Хайде, Цецка е ясна, ама не била сама....

# 1 094
Е, поне изяснихме и тя чия фенка е.  Heart Eyes
Първо се мята на амбразурата, пък после пита какво и защо.

Тръпна за момента, когато ЕНП ще го натиснат, епилирания, да прокара съвместното съжителство законодателно  Joy

Общи условия

Активация на акаунт