Аз като проста знам че има показатели, които не са количествено измерими и ти дасох косвени доказателства. Ама не, явно е много просто да доказваш липса на напредък и лоши обществени нагласи, затова ти докажи обратното.

Първо се запознай с всички входни данни, чак тогава може да спориш с мен. Съжалявам, но си го изпроси с приказките си по-горе и то след като поне три пъти те хванах, че не познаваш основни организации и изследвания по темата за която се считаш за експерт. До тук съм аз, с хора за които аргумент е 'имаше 5 човека повече от миналата година, значи всички мислят като мен' не споря. Хубав ден.
Да разбирам че ако няма вреда, но няма и полза значи е полезно и има смисъл да се прави? Съвсем се оплете. Както казах, върни се, изчети всичко и тогава можеш да спориш с мен. На мен "баба Гинка ми каза" не ми е аргумент и няма да си губя времето. Достатъчно е да видиш какъв процент е хомофобията в България за да осъзнаеш че не си права, но не - корелация няма да може да се докаже. Предполагам че ти е трудно да работиш с неколичествени показатели, но не е мой проблем. Хайде, до тук съм със загубата на време. Напиши си домашното и в следващата тема за прайда може да си говорим, ако въобще я отразя де. Защото на мен не ми е интересно да слушам същите аргументи от същите хора до припадък. НЯмам какво да доказвам, за разлика от други.

Просто докажи тезите си. Обещавам да ги приема.

Просто докажи тезите си. Обещавам да ги приема

Препоръчани теми