Какво ви е мнението за Прайда?

• 123 269
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 1 515
За сметка на това хибридната пропаганда дава прав ефект,  Outta Joint
затова циклим на едно място въпреки 10-те години в ЕС.
Статистиките (манипулирани, естествено) за сравнението ни с Румъния са изключително показателни, за който иска да види естествено.

JP, твоите мнения са толкова отвлечени и неясни...само се заяждаш...хайде престани на всяко гърне да си похлупак.
Гроздето е кисело мдам

# 1 516
Ами твоята "основа за разговор" не е много по-смислена, след като се изчерпва с "аз нищо не твърдя, ама ти си докажи твърденията със статистики".

С кои статистики?

Не знам кои, питай nelig. Твърдението, че има изследвания, които показват нарастваща степен на хомофобия в България през годините, не беше мое.

Разбира се, че очаквам всеки дa обоснове твърденията си.

Иначе аз лично смятам, че всеки има право да прави, каквото иска, щом не пречи на останалите. И смятам, че това отношение към различните от нас е полезно за всички. Неслучайно питах вече кои страни намирате за по-добри за живот - консервативните или т.нар. либерални демокрации.

Всъщност лесно може да се види, че колкото по-либерално е едно общество, толкова по-просперираща държава е изградило.

# 1 517
Къде видя "които не ми харесват"?
Казах - който плаща, той поръчва музиката. Музиката на някои ми харесва. Това не гарантира обективността им.

Още един гей персонаж (или двама, но за втория е само подозрение) в популярен сериал - Dark Matter. При това мацката е 3 в 1: чернокожа лесбийка. Но я бива, не мога да отрека. До тук стават трима от общо десетина постоянно действащи лица, плюс 1 бисексуална централна фигура.

Това ми напомня за Феята на зъбките, която ни попадна по Коледа с дъщеря ми. Нищо особено, освен че беше чернокож мъж.

Е и? Какво като е бил чернокож мъж?
Те феите там бяха много, но ми е интересно какво ви  шокира с дъщеря ти.

# 1 518
  • София - Рим и обратно
Еми грозно е някак си. И не защото самият мъж е грозен, а защото асоциацията с феята е друга.
Ирис, какво се правиш на ощипана, айде сега.
Ето така откачат хората - разклати им представите за всяко едно нещо и те самите почват да се чудят в ред ли са.

# 1 519
  • В царството на игрите:)
Вие за всяко нещо ли си оформяте мнението след внимателен прочит на няколко десетки статистически изследвания за 10 години назад?
А кой точно ви гарантира обективността на тези изследвания?
Личният ви опит нищо ли не означава?
Не знам кой, как и дали е доказал наличието или липсата на връзка между бруталното преекспониране на присъствието на хомосексуални хора във всички сфери на изкуството, медиите и политиката, знам само, че лично на мене то ми подейства в посока, абсолютно противоположна на толерантността. Без никакви социологически проучвания (ако изобщо може да има обективни такива) допускам с голяма доза убеденост, че такъв ефект има и върху други хора с моите базови характеристики - образование, семейно положение, начин на живот. Доколкото те са абсолютно средно статистически, вероятността доста други хора да се чувстват като мен, е голяма.

Друг е въпросът как тази масирана обработка влияе върху невинното детско съзнание. Доколкото при подходящи стимули едно дете може да бъде превърнато във всичко - от джихадист до хипи - пак допускам, че сега растящите деца има доста висока вероятност да започнат да приемат еднополовите отношения дори като носещи предимства пред разнополовите.
202uu 202uu
Много добре казано!!! +1

# 1 520
Еми грозно е някак си. И не защото самият мъж е грозен, а защото асоциацията с феята е друга.
Ирис, какво се правиш на ощипана, айде сега.
Ето така откачат хората - разклати им представите за всяко едно нещо и те самите почват да се чудят в ред ли са.

Много беше забавно даже Naughty

# 1 521
Кой се чуди дали е в ред? Thinking

# 1 522
  • София - Рим и обратно
Ами ако започнат всички в хор да ти вряскат отвсякъде, че фея-негър е супер забавно и нешокиращо, направо върха, няма ли да се чудиш кое не ти е наред, че изпитваш мирова скръб, а не възторг.

# 1 523
  • MI
Пак ли, бе мила JP? Не аз казах за нарастваща хомофобия, а твоите приятели либерали в Европейския парламент преди месец. Аз казах само, че във всички подобни класации сме на челните места - нещо неоспоримо. Статистики още по-малко съм твърдяла че има, за социологически изследвания говорех - разлика баир.

Не пипайте феите, жени са и никой мъж, нито хетеро, нито гей има право да е фея. Максимум е пишман магьосник.  Crossing Arms

# 1 524
Ами ако започнат всички в хор да ти вряскат отвсякъде, че фея-негър е супер забавно и нешокиращо, направо върха, няма ли да се чудиш кое не ти е наред, че изпитваш мирова скръб, а не възторг.

Никак даже не се чудя, напълно съм си в ред. Светът около мен обаче се побърква бавно, но сигурно.

Аз нямам нищо против да има автентични гей или чернокожи персонажи, стига да си измислят такива техни, да са добре вместени в сюжета и да не надвишават адекватната бройка. Ама чернокож Орфей или Фея на зъбките мъж ми идва в повече. Какво ако крал Онго-Бонго от джунглата на Конго прилича на викинг?

Последна редакция: чт, 29 юни 2017, 19:25 от Анонимен

# 1 525
  • София

Не знам кои, питай nelig. Твърдението, че има изследвания, които показват нарастваща степен на хомофобия в България през годините, не беше мое.

Разбира се, че очаквам всеки дa обоснове твърденията си.

Иначе аз лично смятам, че всеки има право да прави, каквото иска, щом не пречи на останалите. И смятам, че това отношение към различните от нас е полезно за всички. Неслучайно питах вече кои страни намирате за по-добри за живот - консервативните или т.нар. либерални демокрации.

Всъщност лесно може да се види, че колкото по-либерално е едно общество, толкова по-просперираща държава е изградило.

Много са ти розови очилата, ама щом те устройват, носи ги. Mr. Green

# 1 526
  • София - Рим и обратно
Когато стигне връхната си точка на либерализъм, настъпва деградация и разпад. Някои държави вече достигат точката.

# 1 527
Когато стигне връхната си точка на либерализъм, настъпва деградация и разпад. Някои държави вече достигат точката.

Кои са примерите в подкрепа на тази теза?

# 1 528
  • В царството на игрите:)
Кои са примерите в подкрепа на тази теза?
Почти всички антични и средновековни цивилизации. Нашата няма да направи изключение.

# 1 529
 milmich, ти виждаш идеите на либерализма в Средновековието? И даже още по-назад - в Античността? Странна представа за историчност демонстрираш, да не кажа, че е пълно невежество, защото корените на либерализма най-много от Просвещението могат да бъдат изведени.

Общи условия

Активация на акаунт