Какво ви е мнението за Прайда?

• 123 409
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 1 545
Кажи за квотите при снимането на филми, че ми стана интересно.

# 1 546
Аз пък се смея на такива като Биг Сити, които си мислят, че всички други хора и цивилизации преди тях са били едва ли не първобитни и примитивни. То това е за излагация и смях.

# 1 547
Аз пък се смея на такива като Биг Сити, които си мислят, че всички други хора и цивилизации преди тях са били едва ли не първобитни и примитивни. То това е за излагация и смях.

Като се изчерпаха аргументите и започваме с глупостите. Айде стегни се и ни обясни как причината да се затрие Древен Египет е в наличието на консуматорско общество в седми век преди новата ера.

# 1 548
Аз съм си написала мнението - след прогрес, следва регрес.
Хайде ти да се стегнеш и да ни обясниш , щом си по-добре запознат.

# 1 549
Не, ти каза, че залезът на цивилизациите се дължи на консуматорска криза. А аз ти казвам, че крахът настъпва когато на вратата се появи армия, която не можеш да победиш. В случая с Египет - Александър Македонски.

# 1 550
  • MI
Хубаво, ама къде е моралното разложение довело до краха на тези цивилизации? Щото това твърдите.
Не аз, други са го твърдели. Аз за разлика от г-жа Аглая няма да цитирам стихове, а ще ви дам домашно. Проверете кои хора са го твърдели и после ще си говорим за интелект, назадничавост и т.н.

Освен че не сте и разбрали нищо, ама аз вече свикнах че първо викате, после мислите.  Wink Казах ценности, не уточних какви. Говорех за супер материалистичната масова култура, но вашата реакция само доказва всичките ми тези. Липса на аргументи, непознаване на история и летература, но за сметка на това самочувствие и гръмогласност.  bouquet

# 1 551
А защо една армия не може да победи друга ?
Явно всяка цивилизация си има своя върхов момент и после почва да запада.
Щом самата цивилизация не мисли за себе си, няма здрава армия и позволява на друга армия да я превземе, очевидно цивилизацията е в разпад, не е осигурила защитата си, защото съществуването й явно вече не представлява ценност.

Ти ако си цениш семейството, ще влагаш всякакви ресурси за да го защитиш и да го съхраниш. Просто ще ти е ценно и няма да допуснеш нещо или някой да е по-силен и да ти го разруши.

Аналогично и с цивилизациите.

# 1 552
За либерализъм се съмнявам, но виж при достигане на етап на морален упадък и загуба на ценности (материализмът не е морална ценност,мили хора, нито новия ви Айфон) всички цивилизации за които се сещам са били победени и заличени от лицето на Земята.

Да де, не врат ами шия. Не си говорила морален упадък а за материалистична масова култура. Нов термин въведен от твоя милост.

# 1 553
  • Куциндрел
От парада към древната история.  Joy Joy Joy Joy
Това общата култура на средностатистическата бг-мама е недостижима.

# 1 554
  • MI
За либерализъм се съмнявам, но виж при достигане на етап на морален упадък и загуба на ценности (материализмът не е морална ценност,мили хора, нито новия ви Айфон) всички цивилизации за които се сещам са били победени и заличени от лицето на Земята.

Да де, не врат ами шия. Не си говорила морален упадък а за материалистична масова култура. Нов термин въведен от твоя милост.
Ами не, и това не аз съм измислила за съжаление. Ти само филми ли гледаш? Книга кога видя за последно? За отваряне или четене дори не питам.  Wink По-добре се спри, почети, помисли и пак се върни.
Ми да Цеце, някои като бахме малки бяхме зубъри, после учихме повечко, после продължихме да четем. Загубена работа, остави. Отивам да се срамувам.  Mr. Green

# 1 555
  • София
Според марксистката парадигма: когато надстройката пречи на развитието на производителните сили.

# 1 556
От парада към древната история.  Joy Joy Joy Joy
Това общата култура на средностатистическата бг-мама е недостижима.

Чакай, тихо. Ще научим как консуматорското общество от времето на Александър Македонски е причина за залеза на Древен Египет. По някакви много стари учебници съм учил история в университета, започвам горчиво да съжалявам.

# 1 557
  • MI
Според марксистката парадигма: когато надстройката пречи на развитието на производителните сили.
По-назад.  Mr. Green

# 1 558
Нелиг, ще ни разкажеш ли за моралния упадък или ще се правиш на ударена. А материалистична масова култура като термин не съществува, можеш да си сигурна. Имаш честта да си откривател на този феномен.

# 1 559
  • MI
Обяснявам (като) за идиоти - в случая на НАШАТА цивилизация имах предвид това, а не гей сватбите например. Ама много е трудно да четеш с разбиране, вЕрно. Отговарях на Аглая, на теб БигСитиНайт, преди да почетеш нямам какво да ти кажа.

Общи условия

Активация на акаунт