Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 398
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 2 010
На нашия Прайд такива неща не съм виждала. Ти не ми разправяй, защото не познаваш моя директор. И сред хомосексуалните има смотаняции гадняри, както в която и да е общност. Все едно аз да кажа какво злобно и завистливо племе са българите. Ами не мога да твърдя, защото познавам и много читави българи. И по-спокойно с тона, госпожо!

# 2 011
Зелено мохито, има много голяма доза истина в поста ти, но мисля, че Мирелла е права за едно- ти не би се зарадвала, ако някое от децата ти се окаже гей или най-малкото, би предпочела да не е гей. Или греша?

# 2 012
Мисля, че всеки родител предпочита детето му да е възможно най-стандартно, най-малкото така ще живее по-лесно. Simple Smile

# 2 013
Да, точно това имам предвид. Макар че това крие опасност от изпадане в капана на лицемерното "Гейовете са много готини, но предпочитам моето дете да не е от тях".

# 2 014
Не са готини, те са като другите хора - някои са готини, други не.
Проблемът е, че не от нас зависи дали детето ни е гей, а не зависи и от самото дете. Предпочитам да живее в свят, който би му дал възможност да живее спокойно, ако е гей.

# 2 015
  • В царството на игрите:)
много са готини, нали мохито?
и недей ми разправя колко е готино да имаш шеф гей, щото съм сърбала попарата на не един такъв.
сигурно се имаш за много широко-скроена, модерна, напредничава и всичко въй-най-мъй, обаче не вярвам да се израдваш особено ако синът ти ти доведе зет.

Гледайки тази снимка си мисля за следното. Ако на снимката имаше мъж и жена изглеждащи по подобен начин на улицата небрежно разхождащи двете си деца, какво ще се случи? newsm78 Дали ще има медия, която да не ги отрази, психолози, които да твърдят, че нещата в обществото не са наред, социални, които да обясняват, че децата са в риск и т. н. и т. н. Когато, обаче, са двама мъже или две жени по прашки също разхождащи деца всички смятат, че това е в реда на нещата, защото те са си такива - пъстри, самобитни, разкрепостени, одухотворени, освободени и още..... "ени". Ако пък случайно се възмутиш си подривен елемент, който не зачита човешкото достойнство, ценности и права. А, бе мизантроп, остатъчен елемент Mr. Green Приемало се нормално, че деца се отглеждат от еднополови там в "добрите" страни, където цари мир и любов и танцувате танца на радостта в бели премени...Питам се, можете ли да не го приемете нормално? Айде опитайте да кажете нещо против това публично! Да, да, ама не? Един гей - Перко Наумов, облечен в стил Азис /когато още беше Василка!/ преди години мина край нас в Германия, огледа сина ми отгоре до долу, и каза мазно "Киндеееерррр". Немкинята, която беше с нас каза - върви и мълчи . А си мецнала нещо, недай Боже обидила,  се е оплакал. При нас ТЕ имат права! Сещате ли се какво ми се искаше да му направя? Не, не се сещате!!!!! #Crazy #Crazy #Crazy

# 2 016
Да, точно това имам предвид. Макар че това крие опасност от изпадане в капана на лицемерното "Гейовете са много готини, но предпочитам моето дете да не е от тях".

каква опастност от изпадане, те са си паднали в капана на лицемерието.

Проблемът е, че не от нас зависи дали детето ни е гей, а не зависи и от самото дете. Предпочитам да живее в свят, който би му дал възможност да живее спокойно, ако е гей.

точно така е някои са готини, други не, обаче дозата е важна, процентът.
тук все още няма научни изследвания, така че всеки говори от собствен опит - моят опит е както споделих.
и моля никой да не ми натрапва неговия си опит, и да вади генерални заключения.

от нас не зависи дали детето ни е гей, и от самото дете не зависи, са научни твърдения, въз основа задълбочени изследвания от кого?

Ирис 04, а мислиш ли, че без Прайда един гей не би живял спокойно?

# 2 017
  • София
Там, където няма Прайдове, даже ги вкарват в затвора. В затвора спокойно се живее.

# 2 018
Каква сексуална ориентация ще има детето ми си е негова работа. Какво значи дали на мен ще ми е приятно? Няма аз да спя с жени, че да отчитам приятно ли ще е или не. Ще съм спокойна, че няма да я сочат с пръст по улиците и да й създават проблеми. За мен това е важно. И ще съм енда нормална баба на внуче, било то и от еднополов брак.

# 2 019
Каква сексуална ориентация ще има детето ми си е негова работа. Какво значи дали на мен ще ми е приятно? Няма аз да спя с жени, че да отчитам приятно ли ще е или не. Ще съм спокойна, че няма да я сочат с пръст по улиците и да й създават проблеми. За мен това е важно. И ще съм енда нормална баба на внуче, било то и от еднополов брак.

Именно.

А иначе - да, не смятам, че е редно мъж и жена да се разходят по улицата по гъз. Надявам се, че извън карнавал, или прайд, или каквото там, не се прави. У нас не се прави и на прайд.
Колкото до процента на готините гейове, предполагам, че е точно такъв, какъвто и на готините хетеро.  Няма основание да е друг.

# 2 020
Четете ли, мислите ли, или  само си развявате толерантността.....
Не става въпрос да унижаваме, преследваме и наказваме гейовете.
Става въпрос за това, да не си развяват сексуалността и да ни я натрапват като нещо куул, нормално, че и децата да възпитават в прекрасността на еднополовото партньорство. Защото това са  си отклонения от нормалното и няма нужда зорлем да им повишаваме бройката. Никой не иска да ги трепе, забранява и т.н., но няма нужда и някой да се оправдава, че не е толкова безкрайно толерантен.
Относно отглеждането на поколение, аз лично съм против най-вече заради това, че горките деца никой не ги пита дали биха желали да бъдат отглеждани от еднополови родители. Вече ако става въпрос за родени деца, преди да мине родителя на отсрещния бряг - това е съвсем различно.  Както и при осиновяване - винаги е по-добре в семейство, отколкото в дом за изоставени.
Другите форми на създаване на поколение по изкуствен начин крият рискове, чисто генетични. Защото при инвитро например се взема материал и от двамата родители, а ако са еднополови ще им трябва донор. Донорите кои са, какви са - кой знае, може един "осеменител" да ръси материал наляво-надясно.  Mr. Green
Природата си знае работата и прекалената човешка намеса винаги води до катаклизми.

# 2 021
  • София
Ето, забраниха инвитрото с донорски материал, дори и за хетеро двойки, честито.

Никой не си развява и натрапва на никого сексуалната ориентация, а само се опитваме да намалим невежеството.

# 2 022
Оо, благодаря  за просвещението, нали сме невежи.
Естествено, че ще забранят донорството, генетиката май сте я пропуснали в училище просветените. Mr. Green
Колко пъти писах за златната среда - всеки да си живее без да пречи на останалите и без да изисква специални привилегии, както и колкото се може по-малка намеса в природата, защото тя няма да ни прости извращенията.

# 2 023
Да, с това съм напълно съгласна.

# 2 024
Оо, благодаря  за просвещението, нали сме невежи.
Естествено, че ще забранят донорството, генетиката май сте я пропуснали в училище просветените. Mr. Green
Колко пъти писах за златната среда - всеки да си живее без да пречи на останалите и без да изисква специални привилегии, както и колкото се може по-малка намеса в природата, защото тя няма да ни прости извращенията.

Как 2 жени биха ти попречили ако отглеждат заедно дете, особено ако едната от двете е негова биологична майка ?

Общи условия

Активация на акаунт