Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 264
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 2 190
Ха, не са поискали, не са забременели. Нали има извънматочна бременност-детето се износва извън матката, в коремната кухина. Много е рискова бременността в този случай, но не е невъзможно да се износи и роди здраво бебе. Просто още е рано за това, тепърва свикваме с идеята за еднополови семейства, трябва малко време да приемем и бременните мъже.

Е, не става така, в коремната кухина. Обаче.....след като вече имаме живородени агнета и мишки от изкуствена утроба, защо да нямаме и човек, роден така? Единствената пречка е законова, забранява се ембрион да стои повече от 14 дни извън майка или трябва да се замрази. Очаква се да падне това ограничение и най-накрая и раждането, подобно на кърменето да стане просто....въпрос на избор.

# 2 191
  • В царството на игрите:)
Ха, не са поискали, не са забременели. Нали има извънматочна бременност-детето се износва извън матката, в коремната кухина.
Ти сериозно ли?  Mr. Green ooooh!

Е, не става така, в коремната кухина. Обаче.....след като вече имаме живородени агнета и мишки от изкуствена утроба, защо да нямаме и човек, роден така?
У Швеция всичко става...Даже си мисля дали не е по - добре жените там да спрат да раждат, че то от гейове няма да има и от кого, де...
Все си мисля, че най - хубавото, което може да се случи на едно дете  е да е родено от изкуствена утроба и мама му да е тати Laughing Красота!

# 2 192
Скрит текст:
Ха, не са поискали, не са забременели. Нали има извънматочна бременност-детето се износва извън матката, в коремната кухина.

Е, не става така, в коремната кухина. Обаче.....след като вече имаме живородени агнета и мишки от изкуствена утроба, защо да нямаме и човек, роден така?
У Швеция всичко става...Даже си мисля дали не е по - добре жените там да спрат да раждат, че то от гейове няма да има и от кого, де...
Все си мисля, че най - хубавото, което може да се случи на едно дете  е да е родено от изкуствена утроба и мама му да е тати Laughing Красота!

Един ден и това ще стане!

# 2 193

Съвсем сериозно. Има такива случаи с жени, намери статии, ако искаш да намериш информация, 100% в интернет ще излезе нещо. Преди може би повече от 5 години бях чела статия за българка, която така износила детето си и родилката и детето били спасени от лекарите.
Като може жени да износват по този начин без да си ползват създадените точно за тази цел органи, що да не могат и мъже да го направят?! Пък в днешно време медицината е толкова напреднала-монтират им по една матка и стой та гледай масово забременели мъже.

# 2 194
Арнолд Шварценегер - една от много добрите му роли hahaha

# 2 195
Арнолд Шварценегер - една от много добрите му роли hahaha
Дам, и аз за този филм се сетих снощи, като писахме.

# 2 196
Като може жени да износват по този начин без да си ползват създадените точно за тази цел органи, що да не могат и мъже да го направят?! Пък в днешно време медицината е толкова напреднала-монтират им по една матка и стой та гледай масово забременели мъже.
Докато бях бременна, ето това ми беше мечтата.  Laughing

# 2 197

Моля те, оправи цитата. Аз НИКОГА не съм писала, това:

"Ха, не са поискали, не са забременели. Нали има извънматочна бременност-детето се износва извън матката, в коремната кухина."

Второ, гейовете в Швеция, Норвегия и в която и част на света са около 10%. Та колкото и да народят, няма да ни завладеят, спокойно. Предполагам знаеш, е богатите гейове използват сурогатна майка и пак се възпроизвеждат необезпокоявано. А изкуствената утроба не е само за гейове. Какво казах, раждането ще стане въпрос на избор за жената. И да, съвсем сериозно. Не виждам проблем мъж и жена да имат дете родено от изкуствена утроба.

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 21:05 от Bella Anna

# 2 198
И аз не виждам - стига науката да достигне съответното ниво. За момента обаче това е фантастика.

# 2 199
А аз виждам проблем в това да се намесваш в работата на природата.

# 2 200
Много хлъзгава тема е това с намесата в работата на природата. От една страна, ние отдавна се намесваме- пием лекарства и се подлагаме на операции, без които бихме умрели; недоносените ги спасяваме в кувьози, без които в природата те не биха оцелели. Иначе, разбирам и подкрепям идеята ти, че трябва да сложим някаква разумна граница на тази намеса в работата на природата. И точно там е уловката- къде е разумната граница?

# 2 201
Според мен границата е там, където намесата засяга човешкия геном, като изключим корекцията на генетични заболявания.

# 2 202
Много хлъзгава тема е това с намесата в работата на природата. От една страна, ние отдавна се намесваме- пием лекарства и се подлагаме на операции, без които бихме умрели; недоносените ги спасяваме в кувьози, без които в природата те не биха оцелели. Иначе, разбирам и подкрепям идеята ти, че трябва да сложим някаква разумна граница на тази намеса в работата на природата. И точно там е уловката- къде е разумната граница?

Абсолютно си права. Темата е благодат за най-различен вид интерпретации и много от тях имат своята логика и право. Приемът на някои лекарства и някои операции например, имат и отрицателно действие.
Два прости примера - противозачатъчните и козметичните операции.
Противозачатъчните доведоха до дълбоки промени в най-различен план.
Ролята на жената в обществото коренно се измени.
Еманципацията е един от плодовете, намаляването на раждаемостта също.
Безконтролното чифтосване на жените в Швеция, което бива практикувано от десетилетия дава в момента отражение върху поведението на тези, които повече не могат да намерят сексуални партньори благодарение на физическата си привлекателност, просто защото са минали в климактериума - една възраст, която от природата не е предвидена за чифтосване и размножаване. Нарушеният модел на поведение води до едно буквално разюздано отдаване на секс на жените точно от тази група. Страната е пред видима катастрофа благодарение най-вече и на тези даже наречени със специално име - батик вещици.
За недоносените не мога да дам мнение, но съм се питала какви точно последствия има това за индивидите, като пораснат. Докато тази индустрия носи пари и печалба не вярвам да излезе сериозно изследване по темата.
И все пак горните не могат да се мерят с радикалната намеса в човешкото възпроизводство, каквато би било създаването изкуствена утроба. Една част от последствията могат да се предвидят без много да се напрягаме.

# 2 203

Абсолютно! Само, че границата природата сама я е определила. Например, не можем да си играем с времето, не можем да пътуваме в него напред назад, не можем да живеем вечно, не можем да съживяваме мъртъвци и т.н. Та границата природата сама я е сложила и разума, който ни е дала е именно с цел да се намесваме в природата. Ако не го правим, няма да оцелеем. Намесата е жизнено важна за нашето оцеляване. Всеки реве : "ама да не се намесваме в генома", ама като опре ножа до кокала и като се окаже, че дадена природна генетична грешка може да бъде коригирана, тогава всеки тича при доктора. Защото каквото и да си говорим, никой не иска дете с генетични аномалии. Така че, щом природата досега не ни е унищожила, значи сме на прав път.

# 2 204
...
Безконтролното чифтосване на жените в Швеция, което бива практикувано от десетилетия дава в момента отражение върху поведението на тези, които повече не могат да намерят сексуални партньори благодарение на физическата си привлекателност, просто защото са минали в климактериума - една възраст, която от природата не е предвидена за чифтосване и размножаване. Нарушеният модел на поведение води до едно буквално разюздано отдаване на секс на жените точно от тази група. Страната е пред видима катастрофа благодарение най-вече и на тези даже наречени със специално име - батик вещици.
...

Скоро не бях виждала толкова отвратително писание за жените. И то идващо от жена. Сякаш не говори за жени, а за животни. Тъжно е.

Общи условия

Активация на акаунт