Априлчета 2017 - Тема 2

• 44 761
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • Враца
Как да спра капките за коликите, като тя се сцепва да реве, нас явно ще ни държат до 3 месеца  Cry Иначе да се похваля, че за първи път изрязах ноктите на шушонота  Wink до сега мМ ги режеше, че мен ме беше страх, и за първи път и на крачетата. А до кога ще си държи ръчичките през повечето време сгънати в юмруче,вече започва да се заглежда в играчки, но не трябва ли и да започне да ги хваща. Явно много бързам  newsm78

# 586
Лекарството е хомеопатично, аз обаче и температура вдигнах... Иначе по препоръка на педиатъра не трябва да кърмя. Аз чета в интернет, че пък по-добре да кърмя. Фейсбук нямам отдавна, а ми се струва късно да притеснявам някой консултант.

# 587
Мис Кю, аз като бях с болно гърло, пих хомеопатия. А педиатърката ми каза че може да кърмя, от мен детето си приема антитела. Нищо не и стана. Проблем с кърменето имах на два пъти само когато аз съм с разстройство и болки в корема и малката ми имаше разстройство, и доста плачеше.

# 588
Кю, има едно хомеопатично Арсеникум албум точно за повръщане и разстройство. Не знам защо ти е казала лекарката да не кърмиш, да не би заради лекарството?
А аз освен горното имам и един абсурден, но изпитан и действащ лек-кола. Не се майтапя.
Бързо да се оправяш  Hug

# 589
Лекарството е хомеопатично и уж е съвместимо с кърмене. На нощното хранене определено го взимам и кърмя, че сега с помпата само 80 мл успях да изцедя.
Направих и жалък опит за хранене, всичко излезе.... Наливам се с вода сега, ама да видим. Да не стане накрая и болна, и без кърма. 😞
 Благодаря, момичета!   Hug

# 590
  • София
Ще ти мине за ден два. Сега има такъв вирус..много неприятен, но това с колата е съвсем истинско. И аз се лекувам с кола. ПОпринцип не обичам, но при разстройство и повръщане върши чудса...Simple Smile

# 591
  • София
В колата има натриев цитрат, затова помага. И аз я ползвам за същото Laughing Кърмила съм и повръщаща, и с температура. Не бих спряла заради болест, напротив. Вомитусхила е хомеопатичен и съвместим с кърменето, така че Кю, мене ако питаш, кърми си.
Хора, няма такова бебе! Спа 5 часа на плажа!!! Къпах се, четох, починах си...Истинско слънце Heart Eyes А сега и в ресторанта заспа, та се наядох! Баща му се надяваше да продължи да спи, та и него да го огрее, обаче това вече беше нахално Mr. Green Събуди се на прибиране и сега се кърмим, дано спинка Heart Eyes Много съм доволна от него днес и го похвалвам публично!А, и се изака два пъти в жълто Laughing Отличник!

# 592
Белинда браво на козуначко Simple Smile
Моята кукла пък точно обратното спи само по три часа и се буди да яде, снощи си върна и двете нощни хранения. Но четох сайта на хедра в такъв период сме нека да яде детето и да расте, пък ще се научи да спи цяла нощ като поотрасне.
Я да ви питам аз, за тези които не са стигнали до морето, искам събота или неделя някъде на басейн да идем, но да е нещо планинско на хлад и сенчица за бебка да има. Някъде около пловдив гледам. Мисля мисля не се сещам май къде  newsm78

# 593
  • София
Има един комплекс малко след Пазарджик, точно преди Белово. Често съм минавала покрай него, но не съм влизала...Simple SmileПознати са ходили и са доволни, ама знам ли:)

# 594
А име ? Да знам как го търся в нета.  Flutter

# 595
  • София
Комплекс ' Топлата вода' град Белово

# 596
Лили,плажа на Варвара също е много хубав,басейните са с минерална вода,пак е в района.

# 597
  • Пловдив
Ходили сме в еко-комплекс Паталеница преди 3 години. Там мм ми предложи брак  Heart Eyes Тогава много ми допадна, но може и емоциите покрай щастливото събитие да са спомогнали. Разгледай  Grinning
Във фб групата се обсъждаха и Старите къщи, с. Мостово.

# 598
Оо момичета чудесни идеи благодаря ви  bouquet сега ще ги разгледам и ще избера къде. Ихуу плана за уикенда готов  Party

# 599
Момичета, връщам ви на лайняна тема - в акото на бебко има странни черни неща.. вчера бяхме на ваксина и се притеснявам. Някоя от вас имала ли е подобен проблем?

Общи условия

Активация на акаунт