Априлчета 2017 - Тема 2

• 44 760
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
ЛилиРоуз, аз също щях Варвара да ти предложа, лично не съм ходила, но доста добри отзиви съм чувала. Друго също и на Хисаря, но сигурно ви е омръзнало. Да си изкарате добре тримата   Party
Лили9209, да не звуча като черна станция, но съм чела, че черно в акото е най-вероятно кръв. Не мисля, че е от ваксините, по-скоро реакция към нещо, което ти си яла, ако продължи може и АКБМ да е. Ти кърмеше нали? Звънни на педи. Hug

# 601
  • Враца
Момичета, вашите бебчета плюнчат ли се бей, нашата много се лигави от няколко дни и се чудя нормално ли е

# 602
Нелегална, нормално е, педито обясни, че им се развиват слюнчестите жлези и за това.
Иначе аз извиках нашето частно педи вкъщи, зарови се в памперса, каза че няма нито слуз, нито кръв, изписа друг пробиотик, и вече ще го наблюдавам няколко дена.

# 603
Браво, Лили, това е добре!
Нелегална, нашите моми са на една дата- 3 май  Mr. Green И тя плюнчи яко и ръцете ако може да ги изсмуче и глътне всичките наведнъж ще е най-щастлива.  baby_neutral

# 604
  • Враца
Пърпълче, тя моята така правеше още в корема ми. На повечето снимки от видеозона е и с двете ръце в устата. Ние имаме напредък с играчките, днес много разглежда, но още не ги хваща. А и проблем, вече не иска да лежи в количката Sad само докато спи може, иначе иска на ръце да гледка

# 605
  • София
Същата работа при нас-и за количката, и за плюнченето. Тази вечер не щя и в раницата, баща му тендовагинит ще хване от мъкнене Tired Лигавници смених три за вечерта. Пак приспивах с кърмене в ресторанта, иначе няма ядене ooooh!

# 606
  • София
И при нас беше ужас с това плюнчене...Сега се плюнчи, но съвсем приемливо, даже си позволявам да не слагам бандана. Иначе в количка си седи , докато количката се движи. Щом спре..след около 10 минути вече е недоволен. Освен ако не повдигна леко , за да вижда човека какво се случва наоколо. Така може да изкара и час.

# 607
  • Враца
Точно това щях да питам, от кога се повдига матрачето в количката, аз пробвах, но ми се струва много, тя в шезлонга седи полулегнала, но в количката ми се струва повече ъгълът, да не и направя нещо на кръстчето

# 608
Момичета,вашите бебчета как се държаха след ваксините? Ние вчера сложихме пневмококовата и ротарикс. След ваксината беше малко сънлив, но премина след 2-3 часа. Днес до обяд си беше супер, но следобяда е ужас. Реве постоянно, тя и ваксинаъа се поду и зачерви. Уж отдавам този рев на ваксината, въпреки, че минаха над 24 часа. Ще го видя утре как ще е, дано отшуми по-бързо.
Лили, ти беше от Варна, нали? Кой е този частен педиатър?
За плюнченето и при нас се засили и е постоянно с ръка в устата...за биба не иска и да чуе.  Tired Забелязах две малки подутини на долния венец и на консултацията педи каза, че може и да са тръгнали, но да се покажат по нататък във,времето. Та сега ще ги следя и тях.

# 609
  • София
Ами мисля, че от третия месец е ок, но все пак зависи от ъгъла. На мойта количка се повдига съвсем малко. и го повдигам само когато е спряла количката, за да не го друсам така по дупките. Но той е почти на 4 месеца вече все пак.

# 610
Ние сложихме пневмококите вчера в 3 следобед. беше добре, днес беше малко сънлив, следобед малко по-нервен беше и моя бебко, ама се разнасяхме и се дондуркахме, после една разходка и премина.
Теди, д-р Цанева ми е частната педиатърка, ходи само на домашни посещения вече, преди работеше в поликлиника Европа. Възрастна е, но й имам пълно доверие, все пак е била и моя педиатърка преди време  Mr. Green
Да се отчета с нашите акита - изака се пак, този път беше чисто, като за пример  newsm78

# 611
Аа Лили браво щом е чисто акито значи всичко е ок.
Бебка не се плюнчи толкова, но това с ръцете в устата е ужас, цял ден така може да си играем аз вадя тя слага. Така беше и в корема верно, на всички снимки ми е така Simple Smile това го бях забравила. Но лошото е че, сега си осъзна ръцете и си ги гледа, гледааа та видя си палеца по стрърчи от другите пръсти и сега лапа него. Но много вееснл бее, а бибата я плюе ма третата секунда.
А в темата за повдигането, аз не я вдигам но нещо не знам как става  Blush иначе има някви неща под матрака  newsm78, но иначе и аз я вадя на въ  за да разглежда то какво само под сенника. Вие кога смятате да сменяте кошовете, до 6тия месец едва ли ще издържат децата.

# 612
  • София
Абсурд до 6-я. Той вече почти го е напълнил коша, а няма 3 месеца.

# 613
И ММ вика, че ще издържи до 6тия, ама ако сега е на 5  Mr. Green  Бебко няма 3 месеца още, коша няма да му стигне до 6тия, пу пу мамин Heart Eyes  
Една мама я сложи нейната бебка към края на 4тия месец, по-интересно й е в него кош, вече не иска само легнала да седи  Mr. Green

Последна редакция: пт, 07 юли 2017, 23:28 от Lilly9209

# 614
Мами,моята бебка тази вечер плака неутешимо два часа и отгоре,накрая и аз с нея...Нищо не помогна,заспа от изтощение,както се свиваше,колики бяха.Аз спрях преди три дни абоколикен и остана само на инфакол.Днес ядох кайсии,дали може да е от тях?Череши така и не посмях да хапна тази година...

Общи условия

Активация на акаунт