Априлчета 2017 - Тема 2

• 44 759
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Нев, аз кайсии много ядох, не му се отразиха на моя бебко  newsm78
Тази вечер мога да кажа, че направо си се успа.. събуди ме чак в 3  Joy  Добре, че хапна малко и заспа, ама мама се разсъни, сега ще броя овцете  Peace

# 616
  • София
Оф, и аз така. Направи голяма пауза 6 часа и от 10 вечерта чак в 4 и половина се събуди да яде. И аз къде съм виждала толкова сън накуп-наспала съм се. Край, няма заспиване. Сега в 6 станах с мъжа ми да пия кафе Tired

# 617
  • Пловдив
Аз ставах три пъти за памперс плюс цица-тайм. По принцип не пълни памперса през нощта и рядко се налага да го сменям, нооо сега беше издут като топка.  Mr. Green Единият път беше с ако. Така едно будене е с продължителност поне час, докато после пак й се доспи.
Аз още съм с пълно легнало положение на количката. Когато спрем на пейка, вадя дребка, за да й се проветри гръбчето. Не знам докога ще можем така.
Вчера пробвах раницата - песен е! Само вкъщи постояхме малко така, за да видя как ще реагира. Днес може и за навън да я взема.

# 618
Минаха 48часа от ваксината и всичко е наред, минахме без Т, подувания и зачервявания. Само първата вечер пропуснахме банята, само го поизмих малко. Но май от Ротарикса ни се засилиха коликите... Вчера пък ми дойде цикъла и днес умирам от болки, питах майка ми при нея как е било, само ми каза, че след като е родила я е боляло повече... ужас Simple Smile ще търпя ко да правя Simple Smile с моя красавец също играем на махане и пъхане на ръчички от устата. С това нашето акане, все така продължаваме да му помагаме с термометъра, веднъж на 2-3 да се изака сам и то си е направо осиране, чак до гърба Simple Smile Чудим се и ние кога да отидем някъде с мъжа ми, но САМО двамата Simple Smile ще изчакам да ми свърши и отиваме в един комплекс до Плиска, че има и Спа Simple Smile

# 619
  • София
Моя дребосък ака на 1-2 дни обикновено, но последния път 6 дни не беше акал. Това е нормално за кърмени деца между третия и петия месец и не ползвам помощни средства. Вече над 9-10 дни сие притеснително. А щом детето не чувства дискомфорт и акото му е нормално после, значи всичко си е наред.

# 620
  • Враца
Аз откакто спрях да сменям памперса нощно време направо се преродих. Заспива към 8-9,буди се към 2 и после към 6, толкова и се спи като яде, че едвам я оригвам. Да не чуе дявола де. Някоя мама ползва ли шишета на авент. Имам стъклено малко шише,което ползвам за вода, бибероната му замериса много лошо, като на гранясало, смених я, но и тази започна да мирише, а няма и половин месец. Преварявам шишето през ден, дали е от това, че седи постоянно затворено. Имам и шишета за АМ, но те след преваряване седят разглобени, правя храната, яде, мия, преварявам и пак седят отворени. Може би защото то седи постоянно затворено, но пак не виждам смисъл, то ако ще се съсипват на две седмици по добре да сменя шишето

# 621
Аз ползвам за вода две на Нук с каучукови биби, които редувам, седят постоянно затворени, стерелизирам ги всеки ден, но миризма нямат.
Памперс през нощта сменям ако има дрисък, иначе тц. Тя обикновено обича да дриска в 5 или 7 сутрин, като най ми се спи, ама мен кой ли ме пита.

# 622
  • София
И моите шишета са Нук, нямам проблем. Постоянно са затворени, стерилизирам през ден.

# 623
И аз ползвам Нук, стъклени със силиконова биба, стерилизирам общо взето всеки ден, някой път и през ден, ама нямам проблеми.

# 624
  Ditmade, аз не мога да се справя с Baby monitora...как се действа с него?

# 625
  • София
 Ditmade, аз не мога да се справя с Baby monitora...как се действа с него?
Отиваш на сетингс и въвеждаш номер от контакт листа си. Номер на който да звъни телефона,който ще оставиш при бебето. Други настройки не съм променяла аз. После давам ”тест” и даваш старт. Има една хоризонтална линия, която ти е чувствителността. Ако силата на звука е по-голяма, задейства обаждане. Има вертикална линия, която пък показва колко е силен звука на околната среда. Като завършиш теста( задействала си обаждане) пак натискаш тест,за да го изключиш. Сега ти остават само двата големи бутона старт и стоп и това е. Натискаш старт и оставяш телефона.
Не знам добре ли го обясних...ама няма нищо сложно поразцъкай има и други настройки като например след колко време да ти звънне ..примерно ако бебе то само примрънка мойта не се включва. Трябва да мрънка 1 минута и тогава ми зеъни, за да съм сигурна, че не е просто нещо в просъница.

Може да пробваш и друг бейби монитор. Например първия, който е кафвникава иконка. И той става, но е по-тежък и има много излишни неща, иначе също работи добре. И може и да ти е по-лесен за настройка.

Последна редакция: нд, 09 юли 2017, 09:06 от ditmade

# 626
  • София
И аз го разгледах този бейби монитор. Хареса ми, но засега няма къде да го ползвам. За по-натам обаче ще го имам предвид.
Добро утро! Наспах се! Обаче изтървахме май разходката, днес е жега. Ще го развъртя само в комплекса покрай басейните по сянка и това ще му е, че на крайбрежната ще ми гръмне главата. Или пък не. Ще видим...Пия кафенце, голям кеф Sunglasses

# 627
Реално е аудио,  а не видео бебефон?

# 628
  • София
Да, но мидля, че един от двата има и опция за изпращане на снимка.

# 629
  • Враца
Ех всеки почива на някъде и на никой не му се пише Laughing аз да похваля нашия тати, този уикенд беше неотлъчно до нас, много ни се радваше и ни помагаше, пу пу да не са му уроки Joy Абе мамчета вие в един и същи час ли къпете бебчетата? Ние се опитваме някъв режим да и създадем, но тя сега яде през 4 часа. Яде в 10 сутринта, после в 2, после трябва в 6 и в 10 вечерта, но това значи да я къпем към 9 и половина, а ми се вижда късничко. До сега се сме я къпали най - късно към 8 и половина. И съм почнала една схема, но не знам правилно ли е, след 2 часа, вместо в 6 и давам към 5, та да вечеря към 9,и гледам, че си изяжда всичко, ох много дълго стана, но вие ме разбрахте  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт