Априлчета 2017 - Тема 2

• 44 758
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, някои от вас ползваха шишета на Нук. Кои биберони слагате s или m?

# 631
  • София
Аз съм с 0-6 месеца М. Имам и силиконови и каучукови. Каучуковите са доста меки и пускат по-помалко и правят вакуум, но пък никога не се е давил  тях.

# 632
  • Враца
И моите Нук са от 0-6 месеца силиконови, хубавото е, че дупката е отдолу и малката като не иска повече я затиска с езиче  Laughing

# 633
  • София
Никакъв режим нямаме ние Blush Ни ядене, ни спане, ни къпане...лабава работа hahaha
А аз купих едно шише Нук с каучукова биба 0-6м., когато още пробвах от какво би пил вода- ми тя пускаше повече от авента, много зле. Но аз не разбирам от биби, кой знае каква съм взела Rolling Eyes

# 634
  • Враца
Абе те май на Нук всички са от 0-6 мес по малки размери май няма. Вие кога мислите да ходите на гинеколог и ходихте ли вече. На мен от 2 дни се опитва да ми дойде, но не се получава, сутрин имам много бледо розово, но по скоро слузесто и това е, боли ме корема от време на време, но много странно. Така ми се иска да ми се нормализира цикъла вече Sad преди да забременея ми вървеше по 9 дни с адски болки и съсиреци и много обилно количество, ще ми се вече или да боли или да върви повече, че в комбинация е много кофти  Cry Laughing Искам да отида newsm78 на доктор, но имам чувството, че още ме боли шитото и си представям каква болка ще е при прегледа

# 635
  • София
 Аз ходих на 40-тия ден след раждане и докторката каза октомври чак за следващ преглед.

# 636
  • София
Аз трябваше да отида като ми спрат напълно лохиите, но това се случи едва тук, на морето, така че и аз не съм ходила. Аз пък се моля скоро да не ми идва. Супер ми е без цикъл! Поне половин година да изкарам, пак добре Simple Smile
Тази нощ беше гадна. Спа неспокойно, кърмих 12345 пъти, в резултат на което разбира се в 3 през нощта се наака, а в 7 заплака от коремче. Чувствам се уморена Tired Отивам на плажа за кафе и палачинка Crazy

# 637
  • София
Според мен по-късно, по-добре. Аз като отидох и ми взе цитонамазка и излезна трета група, та трябваше да си правя изследвания за 100 лева, за да се окаже накрая, че то просто имам възсановителен процес и за това така излиза...

# 638
Ох, стискайте ми палци, утре тръгваме на път  Mr. Green  Бебко по принцип се държи добре в кола, обикновено проспива целия път, но сега за пръв път ще е толкова надалеч, надявам се всичко да е наред и планинския въздух да му се отрази добре  Praynig

# 639
  • София
Днес каръкът е с мен. Тъкмо седнах и ми донесоха кафето с палачинка, и на съседната маса седнаха някакви гръмогласни, та го събудиха #Cussing out
Лили, успех Hug

# 640
  • Враца
Лили успех, ние ще пътуваме другият месец чак. Белинда при мен се случеа всеки ден, има едни "дечурлига" пред блока. Правим им забележки всеки ден да не викат, но те такова възпитание имат, щом на обяд в жегите са на вън и зеят, на мама вътре да и е спокойно па, че други страдат, какво ги интересува

# 641
Леко и безпроблемно пътуване, Лили. И аз си мечтая за планина, но чак септември ще пътуваме.

# 642
  • Пловдив
Аз бях на аг преглед на 30-тия ден. Док каза, ако се чувствам добре и нямам някакъв дискомфорт, да отида чак на шестия месец профилактично.
Бебешката баня вкъщи се случва в различно време. Старая се да е в интервала между 8 и 10 вечерта. В топлите дни напоследък къпя бебка и през деня. Тя започна да се радва много на водата, смее се с глас, вдига ръчички. Радост ми е да го правя  Heart Eyes
Забелязах, че вече реагира и на манджата си  hahaha Когато е гладна и мрънка, оголвам гръд и се приближавам към нея, тя спира да мрънка и стои в очакване. Може и да си въобразявам, но ми се струва, че разбира  baby_neutral

# 643
Една седмица не бях влизала във форума и сега едвам ви изчетох - много сте активни Simple Smile
Ние от 24-ти юни сме на море. Бяхме малко на бунгала на Шкорпиловци и през останалото време сме във Варна. Бояна май много харесва морето - все иска да я вдигаме да гледа и да се хили  Blush
Активната гимнастика много си я харесва - всяка сутрин поне половин час размахва ръце и крака като луда. Взех и една за лежане по корем ама на нея не й е фен  Naughty Като цяло хич не обича да лежи по корем - преди няколко дни бяхме на преглед и в една частна клиника във Варна и докторът ни се скара, че не я слагаме достатъчно по корем, та вече ще я мъча повечко. А от няколко дни започва страшно много да говори на бебешки - даже диалози водят с ММ  hahaha
А от около месец страшни гурели има - нашата педиатърка твърдеше, че са тесни слъзни канали и щяло да мине. Да ама не. Питах и в тая клиника и според доктора е стафилококова инфекция и сега капем капки.
И вторите ваксини минаха в петък - биха й ги тук във Варна. Пак голям рев беше, малко температура, в събота беше спокойна, но вчера беше ад - толкова не беше ревало това дете.
Сега съм на плаж самичка, а баща ми гледа бебето в кръчмата до плажа - идилия  Heart Eyes Вече цял час съм без нея и още не е ревнала за цица - рекорд! Joy

# 644
Кристална, моят беб също замлъква преди да му дам цицата, знаят си дечицата  Grinning
Ние също сме без режим, когато му се яде тогава, за къпането понякога е след разходката, понякога преди лягане, както дойде. Белинда, и ние все едно сме с теб на море. Сутрин кафето, после плажа, супер  Hug
А какъв дъжд се лее сега при мен! Ще взема да разгледам и аз за почивка на морето. Ще сме си в БГ за две седмици и може да отскочим с влака до Бургас. А от там сигурно трябва с автобус, няма да е много лесно. Хубава седмица на всички!
На гинеколог бях миналата седмица, малко преди беб да направи три месеца. Принципно се ходи 6 седм. след раждането, но сеестрите ми дадоха час чак за началото на юли. (т.к. започва новото тримесечие и да си вземат парите от касата).

Последна редакция: пн, 10 юли 2017, 11:33 от niaaa

Общи условия

Активация на акаунт