Априлчета 2017 - Тема 2

• 44 757
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Ние вчера го играхме тоя номер, аха да заспи и все някой се изкряска от някъде. После следобяда тя беше преуморена и спа на прасекулки, а аз до нея клюмам.
Аз също още не съм ходила на преглед, смятам другата седмица като съм в София да го свърша, плюс първите ваксини на кифличка да отметнем.
Тя на морето не реагира, но пък почна много да си хваща пелените и да си я слага на главата, а сутринта и сама си хвана бибата няколко пъти, извади си я, размаха я и после успя да си оцели устата.  Joy
Дойдох за три-четири дни на морето по работа, трета седмица карам, а съм бяла като сирене. Stop Маам с джапанки и къси гащи по цял ден, голям кеф е.

# 646
  • София
Пък аз имам текезарски тен-на ръкавче, а вече и на потник hahaha И часовникът ми се е отбелязал. И очилата-като муха лайнарка съм във физиономията hahaha
Пърпълче, ти сама ли се опна по магистралата с бебето, все се каня да те питам Simple Smile Моят от време на време така пищи в столчето, че не се виждам скоро да тръгна с него на дълъг път и да шофирам аз...

# 647
Белинда, и аз съм тъй с тена, само че на диколте  Mr. Green Ние дойдохме с татко й, ама той си тръгна вече. Ходих сама веднъж от Лозенец до Бургас за ръчичките й, но то са 60-70 км. На връщане ще сме със систъра и племенницата. Та засега сме с придружители, че и мене ме хвана малко шубе толкова път сама, не за друго, ама не може да отбивам на магистрала през пет минути да й бутам бибата в устата.

# 648
  • Пловдив
Аз съм с тен дори само от разходките до/в парка - на деколте и топ без ръкави (нито е потник, нито е тениска - това са ми любимите модели за носене). Кълките ми са бели, защото ме е срам да покажа тези дебелини и ходя с дълги дънки и панталони. На плажа ще се пресрамя  Grinning

# 649
Ейй морските много станахте там, да пиете по едно кафе за мен  Flutter
Ние си починахме доволно да ви кажа гледах гледах и пак по отъпканите пътеки до Хисаря стигнахме там пожела мъжо. И аз мнохо се точих на басейни, а накрая спа туризъм тримата с малката, и толковаааа ми беше хубаво   Heart Eyes
Вечерта на разходка с хапване малко пенсионерската но си починахме доволно. Сега ще чакам 22.07. Да ходим и ние да се осолим, без бебка ще сме. Замразила съм доволно количество кърма, само да видим колко пъти ще трябва да се цедя докато сме там.
Лили лек път всичко ще е наред по пътя.
За режим ние имаме, сутрин сме по хладно нанразходка, къпане преди храненето към/около 3 и след това спинка сладко. Така вечерите са ми свободни за или за излизане с тати или нещо ако трябва вкъщи да се свърши.
На лекар аз ходих като ми свършиха лохиите, следващ ми каза чак след цикъл. За сега се надявам да не идва много ми е яко без  Joy

# 650
  • София
Натирих всичкото чааве навън под една сянка и се опнах на дивана с телефона. Тишина Sunglasses Е, ще ми връчат дреб след не повече от 10 минути, ама кой ти ги дава Joy

# 651
Десет-десет, а без хич? Mr. Green
Дремнахме за малко, облажих и аз с една палачинка, еми то така се живее сто години. Не знам за вас, обаче аз толкова много ям, като бременна не се тъпчех толкова. Ще трябва да се озаптя малко.
Лили, браво за смелостта, че ще оставиш малката, аз не бих могла на тоя етап. Не че има и на кой де.

# 652
  • София
И аз ям като ламя. Добре че нямам кантар тука, да не се депресирам Laughing
Без бебето няма да мога да изкарам и ден, все още не. Като ваденки сме Mr. Green

# 653
  • София
Аз редовно го давам на бабешка градина за по цял ден, че и работя от време на време от вкъщи, но за повече от ден не сме се разделяли за сега. И на морето си взимам бабата, мого ми е от помощ:)

# 654
Днеска малкия е голям кривчо, цял ден почти не е спал, нямах време нищо да свърша, само отхвърлих малко багаж за утре. Мислехме рано рано сутринта да потеглим, но май няма как да стане 😂

# 655
Лили лек път Simple Smile
Ние с ММ направихме беля.. заиграхме се повече ииии може резултатът да се види след 9 месеца пак април Stuck Out Tongue Winking Eye
Сетих се за същата случка на Белинда Smiley
Аз тези дни се бях прителнила много,кърмата ми намаля,гърдите ми меки...ама много меки.Налегна ме едно чувство за вина,бебко сърдит,че не пуска достатъчно... абе ужас!Хубаво,че ММ ме успокояваше,че иначе съвем щеше да спре.Започнах по често хранене на бебко,цедене,лактогонен чай,варено жито и много вода!Май се оправиха нещата,гърдите ми започнаха да се пълнят.До АМ не можах да стигна,дано не ми се и налага!Ама си прибрах запаси във фризера,да има за черни дни Simple Smile
Ей,почиващите на морето,защо не си направите бг-мамина среща?  Simple Smile

# 656
  • София
Аууууу, тая новата версия на форума ще ме съсипе!Мразя да свиквам с нови   неща! И къде са емотиконите?!!
За среща и аз исках, но засега съм зле с организацията...Успявам да сколасам само за разходка.

# 657
Олее и на мен нещо не ми допада тази нова версия Stuck Out Tongue Winking Eye
Още приспивам ... пфф в ръцете ми спи, оставя я на леглото отваря очи.. това на нищо не прилича Tired Face
А за разделянето вие да не мислите, че ще ходя на море цяла седмица, става въпрос за събота и неделя Smiley кърмя я оставям я на мама, и в неделя за вечерното кърмене се прибирам Relieved и аз не съм толкова смела Wink

# 658
Развалих аз режима на моето бебе. Трета вечер се прибираме към единайсет и нещо. Тя си нана де, ама на мен хем ми гузно,
хем не ми се прибира.
Лили, нали знаеш за фазите на съня при бебетата, че при тях първо е лекия сън и после минават в дълбок, при възрастните е обратното. След около двайсетина минути заспиват дълбоко, като ориентир е и когато спрат да правят мимики. Аз сума ти време също се мъчех, нощ подир нощ, уж я приспивам и както я оставя се събуждаше.
Меченка, нали знаеш всичко си е Божа работа, и да е станало, няма да го върнете я.
И на мен ми е странен още форума, емотиконките ги намерих, отляво са, ама нещо не мога да се оправя с тях.

# 659
Снощи си поканих на гости приятели от ученическите години и малката като невидяла хора - всички се изреждаме да я приспиване без резултат. Заспа чак като си тръгнаха гостите към 1:30. И си викам "пине ще спи до късно, ще се наспя и аз като човек най-накрая" - цък. Яде в 5 и после в 8 окончателно беше готова за игра. Сега пак сме на плажа - баща ми с чаавето в кръчмата, аз слушам музичка и се препичам Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт