Априлчета 2017 - Тема 2

• 45 954
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Лили, Нана това първите вакдини ли са ви? Или сега за втори ще слагате?

# 181
Здравейте,моля за мнения!Изцяло на кърма сме и на 21 ви правим 2 месеца.Поръчала съм биберон залъгалка на Нук латекс, но все още се двоумя - да я дам или не? Какво ли не прочетох за ползи и вреди от тях newsm78

# 182
ЛилиРоуз, първите ще са ни, двете накуп при нас.
Относно залъгалките/ бибероните - да са живи и здрави! Моя син също е само на кърма ама не може без биберона още от болницата. Тези каучуковите на нук не ги харесва, като цяло не е фен на нук и съм се заредила с едни на канпол.

# 183
  • София
Здравейте.
Скоро не съм се включвала тук, но следя доколкото мога. Поредна нощ на неспане е днес. Таман беше започнала да прави паузи от по 4- 5 часа и хайде пак будене през час. Идва ми в повече. Денем немога да спя с нея, защото спи само навън, а вечер нямам търпение само да си легна. Гърдите са ми изсмукани до краен предел, дори незнам има ли какво да суче вече, но преглъща все още.
Та това ми е на дневен ред в момента. Иначе денем си се занимаваме с играчки, пеене, гукане, разходки...а вече имам неприятно чувство като дойде вечерта Simple Smile

# 184
Лили, и за нас е първа, аз ще ги разделям.
Да не се хваля,че да не чуе дявола, ама коликите ни май отшумяват  newsm78 Пак реве през деня де, но по-скоро като е гладен или се глези просто като иска на ръце. Лошото е, че вече нито в ММ, нито в майка ми иска да седи, ако се наложи да го оставя не знам какво ще го правят  Mr. Green

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 06:47 от Lilly9209

# 185
Здравейте.
Скоро не съм се включвала тук, но следя доколкото мога. Поредна нощ на неспане е днес. Таман беше започнала да прави паузи от по 4- 5 часа и хайде пак будене през час. Идва ми в повече. Денем немога да спя с нея, защото спи само навън, а вечер нямам търпение само да си легна. Гърдите са ми изсмукани до краен предел, дори незнам има ли какво да суче вече, но преглъща все още.
Та това ми е на дневен ред в момента. Иначе денем си се занимаваме с играчки, пеене, гукане, разходки...а вече имам неприятно чувство като дойде вечерта Simple Smile
Да не сте стигнали "скок в растежа" ?

# 186
  • София
Аз се похвалвам с най-сетне забелязани играчки на шезлонга Simple Smile Гледка ги, смее им се, приказва им. Мислех, че няма да доживея да седи някъде 5 минути, освен на ръце, но ето на hahaha Много съм щастлива!
Момичета от Бургас, моля за упътване!Скоро ще ми свършат подложките за кърмачки, трябва ми добре заредена аптека или бебешки магазин. Ще ме насочите ли?

# 187
  • София
Здравейте,моля за мнения!Изцяло на кърма сме и на 21 ви правим 2 месеца.Поръчала съм биберон залъгалка на Нук латекс, но все още се двоумя - да я дам или не? Какво ли не прочетох за ползи и вреди от тях newsm78

Още от първия месец му давам залъгалка. Каучукова на НУК. Пробвах няколко само тези ги харесва. Не съжалявам изобщо, много ми помагат. Теб какво те притеснява, че ще му се изкриви захапката или, че няма да може да се откаже после?
Аз голям човек с биберон не съм видяла, така че е повече от ясно че рано или късно ще я остави.
А за захапката..мисля, че е по-вредно да си дъвче ръцете и да си смуче палеца от колкото залъгалката.Simple Smile
Но това си е мое мнение разбира се;)

# 188
Русалке, то няма и гаранция, че бебко изобщо ще иска залъгалка, ние имаме 3 вида (силиконови на Нук и Авент и каучукови на Нук) и той не поглежда нито един  Mr. Green

# 189
  • София
belinda,от вчера и ние сме в Бургас.
Аз пък търся магазин за пердета/щори и добър козметик за мен (сега ми е паднало  да се поглезя на спокойствие) .По възможност да е в центъра.Аз не давам много да ми пипат лицето,но в София така и не успях да отида,а.лицето ми плаче здраво за почистване.
 За занимаването,браво.Моето бебе пък се забавлява като го сложа пред огледало.
Mermaid88   ,аз отдавна давам залъгалки,силиконови на Нук или Авент.Те са  ортодонтични и не вредят на зъбките и захапката.Мнението ми се препокрива на 100 % с това на ditmade.

За хремата и Борис беше хремав,капала съм само физиологичен разтвор и от време.на време с аспиратора почиствах.За десетина дни му мина.Не знам как и къде го простудих милото.

# 190
  • Пловдив
Моята госпожица е непретенциозна за залъгалки. Имаме силиконови на Аvent, каучукови на Nuk и една на Канпул (май), всички ги уважава, когато реши. Не винаги иска бибата. Аз предпочитам да е с биба в устатa, вместо с палец.

# 191
  • София
Аз предпочитам да е с биба в устатa, вместо с палец.
Пак ако е само палец е добре,моето момче се опитва юмрука да си напъха.Така ожесточено си ги смуче понякога,че чак се чува

# 192
И аз съм на мнение, че по добре биба отколкото палец. Лошото е само ме моята кокона, не ги иска. Бибата седи в устата само, ако аз я подпирам  hahaha така че сме без. Добре че само като е гладна си смуче кокалчето на палеца, дано да не се научи с палеца.  
Иначе за циците и аз имам чувството, че вече нищо не пускат, станаха ми едни пазни, вече се плаша да не виснат след кърменето  #Crazy ама тя смуче там, сигурно пускат още хаха тегля я на кантара качва така че трябва да е ок.
Нана, Лили не се приетяснявайте ще минат ваксините, ние др седмица сме даже на втора.

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 16:48 от LilyRose

# 193
и моята фръцла не иска залъгалка. няма mute на плача. дере си се и това е. заглежда се по играчките над леглото и на шезлонга за около 15-20 мин макс. ама пак добре. успявам нещичко набързо да свърша.

Белинда, и аз така за закаляването - студ, жега - разходки да има. а шапка изобщо не съм слагала. дразнят ме нещо.

сега дано не се излее някой дъжд, че смятам да излизам

# 194
Нашия бебелин още от родилното моца бибата.Няма претенции в родилно моца най-обикновена,вкъщи имаме силиконови на Нук и Авент.Като му дам винаги я плюе,след втори трети опит му хваща цаката и не я пуска Mr. Green
По-добре биба отколкото палец!Както майка ми казва "бибата може да я хвърлиш на" кучето" някой ден,а палеца не можеш " baby_neutral аз съм си смукала палеца дълго време чак единия е станал по-тънък и по-дълъг от другия  hahaha едвам са ме отучили.Сега си ми е добре палеца де  Grinning
При нас активната гимнастика е най-интересна за сега,стои за половин час.В шезлонга стои на терасата само,иначе се изнервя.Забелязах,че харесва синичко  Mr. Green като види се кукори и смее Heart Eyes Започна и да казва "а-гууу" Crazy
И дребния има сополки,даже извадих на два пъти зелени newsm78 ама мина уж...
Мами сори,че повдигам пак аканата тема  Rolling Eyes ама колко пълни памперса сменяте на ден? Дребусчето пиша много,но пък пълни пампата два-три пъти на ден Thinking това нормално ли е? Преди вървяха тея пампи като носни кърпички Laughing

Общи условия

Активация на акаунт