Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 5

• 119 098
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Благодарско  bouquet

# 46
Здравейте,днес бях на док и заключи, че имам ПКС и няма овулация. Препоръча ми ОК,но до преди 3 месеца приемах и явно са нямали ефект върху Я,така че не искам да ги пия отново.
Насочила съм се към Инофолик 2*1, вит.Е и Масло от Вечерна Иглика. Последните две по каква схема се пият? Според вас тези добавки дали ще подобрят състоянието ми ? Благодаря ви предварително.

# 47
  • София
Здравейте,днес бях на док и заключи, че имам ПКС и няма овулация. Препоръча ми ОК,но до преди 3 месеца приемах и явно са нямали ефект върху Я,така че не искам да ги пия отново.
Насочила съм се към Инофолик 2*1, вит.Е и Масло от Вечерна Иглика. Последните две по каква схема се пият? Според вас тези добавки дали ще подобрят състоянието ми ? Благодаря ви предварително.
Само от полза са, но може и да не са достатъчни.
Каква е причината за ПКЯ? Висок ТСХ, Пролактин или Андрогени?

Инозитол - 2х2грама, на гладно с вода, 1 час преди или 2 часа след кафето, от М до М.
МВИ 2х1300мг, след хранене, от М до М
вит. Е 400МЕ, след хранене, от М до М

# 48
Само от полза са, но може и да не са достатъчни.
Каква е причината за ПКЯ? Висок ТСХ, Пролактин или Андрогени?

Инозитол - 2х2грама, на гладно с вода, 1 час преди или 2 часа след кафето, от М до М.
МВИ 2х1300мг, след хранене, от М до М
Тсх ми е проблемно, пия Л-тирокс, но постоянно варира. Другата седмица ще пускам пак контрола ,защото април беше 1.8, а юни 3.50 (на 50мкгр съм). Ще пусна и Пролактин. Въпреки че док ми каза,че нямало смисъл да пускам хормони при тази ехография.
Благодаря ти за бързия отговор. Hug

# 49
  • Благоевград
Здравейте, да се запиша и аз в темата!   И веднага да помоля за коментар на тези изследвания ЛХ-1.9 (реф. с-ст 1.10- 11.60) и ФСХ-5.3 (реф. с-ст 3.00-14.40). Добре ли са или трябва да обърна внимание? Имам проблем с ТСХ-1.90 а пия Л-Тирокс -100 мл. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!

Последна редакция: чт, 06 юли 2017, 08:40 от bebulia

# 50
  • София
Здравейте, да се запиша и аз в темата!   И веднага да помоля за коментар на тези изследвания ЛХ-1.9 (реф. с-ст 1.10- 11.60) и ФСХ-5.3 (реф. с-ст 3.00-14.40). Добре ли са или трябва да обърна внимание? Имам проблем с ТСХ-1.90 а пия Л-Тирокс -100 мл. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!
ЛХ е малко нисък, може да показва по-късна О.
Добре е да провериш Пролактин, Андростендион и Инсулин + Глюкоза, на гладно.
ТАТ и МАТ, предполагам са изследвани?!

# 51
  • Благоевград
MAT-371.10
TAT-24.09
Реактивен инсулин 120”- 47.8

ФТ4- 13.4
От днес пия Неоформин-500,Иногинол 1 таб. на ден

# 52
  • София
Цитат
400МЕ всъщност 400 мг. ли означава

# 53
zdravei Denis ,bix iskal da te popitam sas serpofar moga li da vzimzm i vitamini za podobriavane na kachestvoto na iaitsikletkite?
ot 9 mesetsa prabvame za  bebe, a oshte nishto .Lekarkata mi pripisa serpofar ot 3,4,5,6,7 den na tsikala ,otdelno pia vit e 400mg bit B 50 ,bitamin D1000 -edno na den,folik.kis .
Predloji mi neshto i sa majat mi ,veche 3 mesetsa pie profertil ,da go zamesti li s androzitol?
Blogodaria ti predvaritelno ...

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 13:51 от AnMary

# 54
  • София
zdravei Denis ,bix iskal da te popitam sas serpofar moga li da vzimzm i vitamini za podobriavane na kachestvoto na iaitsikletkite?
ot 9 mesetsa prabvame za  bebe, a oshte nishto .Lekarkata mi pripisa serpofar ot 3,4,5,6,7 den na tsikala ,otdelno pia vit e 400mg bit B 50 ,bitamin D1000 -edno na den,folik.kis .
Predloji mi neshto i sa majat mi ,veche 3 mesetsa pie profertil ,da go zamesti li s androzitol?
Blogodaria ti predvaritelno ...

Здравей!
По-време на стимулация, няма много полза от добавките. Те се приемат преди това, поне 2-3 МЦ.
Правена ли е Спермограма и изследване за проходимостта на тръбите?
Изследвани ли са всички хормони?

# 55
Здравейте, пия Иногинол, назначен от специалист, без да имам ПКЯ или проблем с Ову. Може ли да имам странични ефекти, а да няма полза от него?

# 56
  • София
Здравейте, пия Иногинол, назначен от специалист, без да имам ПКЯ или проблем с Ову. Може ли да имам странични ефекти, а да няма полза от него?

Не, той ти е само от полза Peace

# 57

Не, той ти е само от полза Peace

Много благодаря за отговора! Simple Smile

# 58
Денис,  тъй като си ми писала да приемам МВИ 2*1300мг, но намерих само на Хербамедика от 500мг, как да ги приемам?

# 59
  • София
Денис,  тъй като си ми писала да приемам МВИ 2*1300мг, но намерих само на Хербамедика от 500мг, как да ги приемам?
По 5 капс. на ден, приети на няколко приема, след хранене.
ПП.
5 капс. Х   500мг = 2500мг
2 капс. Х 1300мг = 2600мг

Общи условия

Активация на акаунт