Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 5

• 119 187
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравей, Денис, дали има връзка между Хашимото и повишени андрогени? И как биха могли да се свалят въпросните повишени андрогени след като ТСХ е в норма?

# 481
  • София
Здравей отново, Денис Simple Smile
Бих искала да те попитам още нещо впредвид че пия Астаксантин и Омега 7 , също и Л-аргинин, знам че последното разрежда кръвта, има ли проблем да се пие в същия ден и К2.(пия го заедно с Вит.Д) Дали няма обратен ефект или лошо взаимодействие?
Също така може ли Астаксантин и Омега 7 да ги вземам на един прием с витамин Е , МВИ и Омега 3?
Селен и фолиева по кое време на деня е най-добре и могат ли да се комбинират с някои от изброените?
Благодаря!
Аргинитът е по-скоро вазоделататор, добре кръвоснабдява тъканите -  подобрява кръвния поток, като отпуска кръвоносните съдове, при високо кръвно налягане, то се понижава, но не разрежда кръвта.
Няма проблем да приемаш всичко.
Аргинин на гладно.
Всички други - на един прием, след хранене.
Селенът - вечер.

Здравей, Денис, дали има връзка между Хашимото и повишени андрогени? И как биха могли да се свалят въпросните повишени андрогени след като ТСХ е в норма?
По скоро - не.
Хашимото засяга Имунната с-ма - атакува ЩЖ.
Високите нива на андрогените - ендокринна с-ма / различни жлези с вътрешна секреция, най-общо/.

# 482
  • София
Денис, искам да те попитам, мога ли след като свърша Убиквинола, да взема това:  https://revita.bg/shop/%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B … D1%8E%D1%81-4-mg/ ,
тъй като виждам пише, че е много "по-ефективен в неутрализирането на реактивните кислородни видове, отколкото коензим Q10" ? Едното може ли да замести другото и изобщо, добър ли е продукта? Виждам, че си препоръчвала Астксантин и е добре да се приема и за подобряване функцията на Я..

# 483
Денис искам да попитам, тези добавки за които пишеме може ли да се пият с противозачатъчни, че сега ни предстои ин витро и са ми изписани....Проблем ли ще е....пия-л аргенин, нац, инофолик комби, вит е, вит д, вит а, селен.

# 484
  • София
Денис, искам да те попитам, мога ли след като свърша Убиквинола, да взема това:  https://revita.bg/shop/%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D0%BF%D0%BB%D1%8E%D1%81-4-mg/ ,
тъй като виждам пише, че е много "по-ефективен в неутрализирането на реактивните кислородни видове, отколкото коензим Q10" ? Едното може ли да замести другото и изобщо, добър ли е продукта? Виждам, че си препоръчвала Астксантин и е добре да се приема и за подобряване функцията на Я..
Не може да се замени, различни неща са  - приемат се и двата продукта.

Денис искам да попитам, тези добавки за които пишеме може ли да се пият с противозачатъчни, че сега ни предстои ин витро и са ми изписани....Проблем ли ще е....пия-л аргенин, нац, инофолик комби, вит е, вит д, вит а, селен.
Може да си ги пиеш, няма проблем - те, понякога действат, по-бавно.

# 485
  • София
Денис, искам да те попитам, мога ли след като свърша Убиквинола, да взема това:  https://revita.bg/shop/%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D0%BF%D0%BB%D1%8E%D1%81-4-mg/ ,

Денис, аз съм объркала добавките... Animal See No Evil Исках да попитам дали може Убиквинола да се замени с Ресвератрол. Smiley То предполагам пак няма да са заменими двете..

# 486
  • София
Скрит текст:

Денис, аз съм объркала добавките... Animal See No Evil Исках да попитам дали може Убиквинола да се замени с Ресвератрол. Smiley То предполагам пак няма да са заменими двете..
Не. Различни неща са. Добре е да се приемат всичките  Peace

# 487
  • София
Благодаря ти!:hugs:

# 488
Здравейте, отдавна чета тази тема и благодарение на вас и специално на Денис вече има светлинка в тунела. На 45 години съм. Резултатите ми са променени от 9.07.2015: hFSH - 27,24; hLH - 12,19 на вчерашните hFSH - 8,33; hLH - 6,80,. Цикълът ми също е вече с удължена лутеарна фаза и от 28 е на 33-34 дни. А когато отидох на контролен преглед докторът ме попита дали не ходя някъде при друг, защото му изглеждам "стимулирана". Лигавицата ми е супер, няма миомни възли и фоликулярни кисти вече!
  От близо 2 години пия по схемите, които сте споделяли NAC, L-Arginin, витекс,  фолиева киселина (мета), В-комплекс, В12 отделно под езика,вит С, цинк,  геритамин, вит. Е 400, вит Д, рибено масло, ленено семе, вечерна иглика, Q10.  А и паса фураж като: кълнове от червена дететлина, люцерна, нахут, боб мунг, лимец, просо и пр Simple Smile
Вероятно при всички има подобрение, явно сте открили панацея, която заобикаля вредните хормони!  Ще се радвам да ми дадете обратна връзка, дали има още нещо за дояждане Simple Smile
Благодаря на всички ви, няма нищо по-хубаво от една здрава взаимнопомагаща си банда като вас!                

# 489
Витексът и вечерната иглика не могат да навредят на жени с ендометриоза, нали?

# 490
  • София
Здравейте, отдавна чета тази тема
Скрит текст:
и благодарение на вас и специално на Денис вече има светлинка в тунела. На 45 години съм. Резултатите ми са променени от 9.07.2015: hFSH - 27,24; hLH - 12,19 на вчерашните hFSH - 8,33; hLH - 6,80,. Цикълът ми също е вече с удължена лутеарна фаза и от 28 е на 33-34 дни. А когато отидох на контролен преглед докторът ме попита дали не ходя някъде при друг, защото му изглеждам "стимулирана". Лигавицата ми е супер, няма миомни възли и фоликулярни кисти вече!
  От близо 2 години пия по схемите, които сте споделяли NAC, L-Arginin, витекс,  фолиева киселина (мета), В-комплекс, В12 отделно под езика,вит С, цинк,  геритамин, вит. Е 400, вит Д, рибено масло, ленено семе, вечерна иглика, Q10.  А и паса фураж като: кълнове от червена дететлина, люцерна, нахут, боб мунг, лимец, просо и пр Simple Smile
Вероятно при всички има подобрение, явно сте открили панацея, която заобикаля вредните хормони!  Ще се радвам да ми дадете обратна връзка, дали има още нещо за дояждане Simple Smile
Благодаря на всички ви, няма нищо по-хубаво от една здрава взаимнопомагаща си банда като вас!  

Здравей!
Много се радвам, че с добавките си постигнала, такива невероятни резултати - това е повече от прекрасно - най-вече за миомните възли.
Много се радвам и че сподели  Hug / това е важно за мен, макар че имам, с повечето момичета, обратна връзка и съм наясно, какво се случва като резултат/.
Няма панацея тук Wink - просто чрез тях подпомагаме МЦ, О. и ЛФ , а хормоните сами се регулират.
При теб, в случая, ако не си имала О. / а си образувала постоянно кисти/ - това означава, че нивата на естрогените са били високи и от там - миомни възли.
Добавките не винаги могат да помогнат при миомни възли, но няма лошо да се опита / както си постъпила и ти/ - дори и да не помогнат за конкретен проблем, поне няма да навредят и ще са само от ползва, на тялото като цяло - ще подпомогнат други функции и системи.
Не видях Инозитол, а той е много важен. Може да включиш Магнезий, Омега 7 - от морски зърнастец, колаген и Протеин.
Пожелавам ти, никога повече да не чуваш от лекарите за миомни възли и други, не по-малко притеснителни заключения. Доброто състояние, да се запази достатъчно дълго и много леко и безпроблемно да влезеш, в неизбежния етап на развитие - менопауза.  Wink

Витексът и вечерната иглика не могат да навредят на жени с ендометриоза, нали?
Не - те не повишават естрогените. Точно обратното - подпомагат МЦ и О., в резултат на което се синтезира прогестерон, който потиска високите нива на естрогените.

# 491

Здравей!
Много се радвам, че с добавките си постигнала, такива невероятни резултати - това е повече от прекрасно - най-вече за миомните възли.
Много се радвам и че сподели  Hug / това е важно за мен, макар че имам, с повечето момичета, обратна връзка и съм наясно, какво се случва като резултат/.
Няма панацея тук Wink - просто чрез тях подпомагаме МЦ, О. и ЛФ , а хормоните сами се регулират.
При теб, в случая, ако не си имала О. / а си образувала постоянно кисти/ - това означава, че нивата на естрогените са били високи и от там - миомни възли.
Добавките не винаги могат да помогнат при миомни възли, но няма лошо да се опита / както си постъпила и ти/ - дори и да не помогнат за конкретен проблем, поне няма да навредят и ще са само от ползва, на тялото като цяло - ще подпомогнат други функции и системи.
Не видях Инозитол, а той е много важен. Може да включиш Магнезий, Омега 7 - от морски зърнастец, колаген и Протеин.

Мда, инозитол не взимам, но мислех, че с бирена мая 5-6 т. на ден дообогатявам В-комплекса, който пия отделно, а дали е така? Магнезиево олио си втривам в кожата, по корема, свивки на ръце и колене. Ще взема морски зърнастец, протеини и колаген. Те за какво се пият? Четох днес за спирулина, че имала по-малко от полезните вещества отколкото нашия магданоз. Някой знае ли нещо по въпроса? Ето линк http://www.zdravjivot.org/17916/митът-за-спирулината/.

# 492
Момичета да ви се оплача.
Проблемът ми с вит-Д направо ми писна.Вече 1 година го взимам редовно,скоро се изследвах и пак съм в граници на недостатъчност.
Взимам по 10 к вигантол с мазнини.Какво не е наред за какво не се сещам не пия л-тироксин.
Някакви идеи защо се получава така?

# 493
  • София

Мда, инозитол не взимам, но мислех, че с бирена мая 5-6 т. на ден дообогатявам В-комплекса, който пия отделно, а дали е така? Магнезиево олио си втривам в кожата, по корема, свивки на ръце и колене. Ще взема морски зърнастец, протеини и колаген. Те за какво се пият? Четох днес за спирулина, че имала по-малко от полезните вещества отколкото нашия магданоз. Някой знае ли нещо по въпроса? Ето линк http://www.zdravjivot.org/17916/митът-за-спирулината/.
Нито бирената мая, нито вит.В могат да заменят действието на Инозитола.
Омега 7 подпомага МЛ / страктура и правилното и нарастване/, а Протеин и Колаген - суровини за реконструкция и ревитализация на яйчници, тръби, матка, влагалище.
Колаген III е основен структурен елемент на матката, напр. - а знаем, че колагена в тялото с годините намалява, което важи за всички органи. Или както кожата остарява, така и яйчниците остаряват и се променят. Ако има правилната суровина за тяхното обновяване, този процес се забавя.

Проблемът ми с вит-Д направо ми писна.Вече 1 година го взимам редовно,скоро се изследвах и пак съм в граници на недостатъчност.
Взимам по 10 к вигантол с мазнини.Какво не е наред за какво не се сещам не пия л-тироксин.
Имаш ли проблем с ЩЖ и ако да, какъв?

Или дозата е ниска или не го усвояваш добре / при доста момичета се наблюдава/.
Опитай с друг продукт и лекар да ти коригира дозата.

# 494
Здравей, не съм спец, но защо не провериш нивата си  и  на Витамин Б12 и К, при децата с аутизъм често те са в недостиг и се регулират, когато се приемат комплексно.  В-12 метилкобаламин под езика или инжекционно, обаче, защото някои форми не се възприемат от организма, поради спецификата му.

Общи условия

Активация на акаунт