Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 5

• 119 127
  • 753
  •   1
Отговори
# 495

Нито бирената мая, нито вит.В могат да заменят действието на Инозитола.
Омега 7 подпомага МЛ / страктура и правилното и нарастване/, а Протеин и Колаген - суровини за реконструкция и ревитализация на яйчници, тръби, матка, влагалище.
Колаген III е основен структурен елемент на матката, напр. - а знаем, че колагена в тялото с годините намалява, което важи за всички органи. Или както кожата остарява, така и яйчниците остаряват и се променят. Ако има правилната суровина за тяхното обновяване, този процес се забавя.
Благодаря ти много, Денис, ще ги включа пък да видим ще стане ли чудо на тези години!

[/quote]

# 496
  • In transit
Денис какъв колаген препоръчваш във връзка с по-горните мотиви..ревитализация на женските органи?

# 497
  • София
Денис какъв колаген препоръчваш във връзка с по-горните мотиви..ревитализация на женските органи?
Този е подходящ / той е само тип 1, но от него се синтезира и тип 3, a за яйчниците е повече тип 1/:
Jarrow Formulas, Collagen, 180 Tablets   UPC Code: 790011290681
Има продукти Колаген тип 1 и 3 и те стават. Но този е с доста ниско молек. тегло и се усвоява добре, дава и добри резултати.

# 498
  • In transit
Благодаря ти много Денис!

# 499
Здравейте,
Сигурно е обсъждано, но пак питам за уточнение.
Пия сутрин еутирокс 25 мкг, купих Фемикур Н. Как да съчетая двете, защ. и двете се приемат сутрин на гладно.
И отделно вечерна иглика до овулация пак може ли да се приема?
Предв. мерси Денис

# 500
Този е подходящ / той е само тип 1, но от него се синтезира и тип 3, a за яйчниците е повече тип 1/:
Има продукти Колаген тип 1 и 3 и те стават. Но този е с доста ниско молек. тегло и се усвоява добре, дава и добри резултати.

А как трябва да се пие - месец-2, после почивка или постоянно, за да има ефект?

# 501
  • София
Здравейте,
Сигурно е обсъждано, но пак питам за уточнение.
Пия сутрин еутирокс 25 мкг, купих Фемикур Н. Как да съчетая двете, защ. и двете се приемат сутрин на гладно.
И отделно вечерна иглика до овулация пак може ли да се приема?
Предв. мерси Денис
Еутирокс - 4 часа - Фемикур / Витекс/
Еутирокс - 4 часа - МВИ, може на един прием с Витекса, след хранене
МВИ се приема от М до М или постоянно.

Скрит текст:
А как трябва да се пие - месец-2, после почивка или постоянно, за да има ефект?
Може и постоянно - той е полезен за много неща / кръвоносни съдове, коса, кожа, стави и т.н./ ... или както прецениш.

# 502
Витексът и вечерната иглика не могат да навредят на жени с ендометриоза, нали?
Не - те не повишават естрогените. Точно обратното - подпомагат МЦ и О., в резултат на което се синтезира прогестерон, който потиска високите нива на естрогените.
Благодаря, а по 2 таблетки дневно след хранене ли се пие и без да се почива? Защото мернах и информация да се пие сутрин на гладно между 7 и 8 ч. Проблем ли е да се пие заедно с други витамини и добавки или трябва да е самостоятелен? Много неща пия и вече се чудя как да ги съчетавам. Blush

# 503
  • София
Скрит текст:
Витексът и вечерната иглика не могат да навредят на жени с ендометриоза, нали?
Не - те не повишават естрогените. Точно обратното - подпомагат МЦ и О., в резултат на което се синтезира прогестерон, който потиска високите нива на естрогените.
Благодаря, а по 2 таблетки дневно след хранене ли се пие и без да се почива? Защото мернах и информация да се пие сутрин на гладно между 7 и 8 ч. Проблем ли е да се пие заедно с други витамини и добавки или трябва да е самостоятелен? Много неща пия и вече се чудя как да ги съчетавам. Blush
Приемат се след хранене, може с други добавки.
Витекс - спазва се дозата посочена от производителя.
МВИ  2х1300мг/дн. или 2500-2600мг/ дневно.

# 504

Мда, инозитол не взимам, но мислех, че с бирена мая 5-6 т. на ден дообогатявам В-комплекса, който пия отделно, а дали е така? Магнезиево олио си втривам в кожата, по корема, свивки на ръце и колене. Ще взема морски зърнастец, протеини и колаген. Те за какво се пият? Четох днес за спирулина, че имала по-малко от полезните вещества отколкото нашия магданоз. Някой знае ли нещо по въпроса? Ето линк http://www.zdravjivot.org/17916/митът-за-спирулината/.
Омега 7 подпомага МЛ / страктура и правилното и нарастване/, а Протеин и Колаген - суровини за реконструкция и ревитализация на яйчници, тръби, матка, влагалище.
Колаген III е основен структурен елемент на матката, напр. - а знаем, че колагена в тялото с годините намалява, което важи за всички органи. Или както кожата остарява, така и яйчниците остаряват и се променят. Ако има правилната суровина за тяхното обновяване, този процес се забавя.

Момичета да ви се оплача.
Проблемът ми с вит-Д направо ми писна.Вече 1 година го взимам редовно,скоро се изследвах и пак съм в граници на недостатъчност.
Взимам по 10 к вигантол с мазнини.Какво не е наред за какво не се сещам не пия л-тироксин.
Някакви идеи защо се получава така?
Имаш ли проблем с ЩЖ и ако да, какъв?

Или дозата е ниска или не го усвояваш добре / при доста момичета се наблюдава/.
Опитай с друг продукт и лекар да ти коригира дозата.

Водя се с хипотиреоидизъм не пия л-тироксин.
Пробвах с вигантол и с jamieson po 10 k
Винаги само вигантол ми изписват всички.Казах им за проблема но изощо не обръщат внимание на витамина,казват не е от значение и сме до там с разговора.Може би не го усвоявам как да разбера? И ако е така какво се прави в случая?

# 505

Мда, инозитол не взимам, но мислех, че с бирена мая 5-6 т. на ден дообогатявам В-комплекса, който пия отделно, а дали е така? Магнезиево олио си втривам в кожата, по корема, свивки на ръце и колене. Ще взема морски зърнастец, протеини и колаген. Те за какво се пият? Четох днес за спирулина, че имала по-малко от полезните вещества отколкото нашия магданоз. Някой знае ли нещо по въпроса? Ето линк http://www.zdravjivot.org/17916/митът-за-спирулината/.

Момичета да ви се оплача.
Проблемът ми с вит-Д направо ми писна.Вече 1 година го взимам редовно,скоро се изследвах и пак съм в граници на недостатъчност.
Взимам по 10 к вигантол с мазнини.Какво не е наред за какво не се сещам не пия л-тироксин.
Някакви идеи защо се получава така?
Имаш ли проблем с ЩЖ и ако да, какъв?

Или дозата е ниска или не го усвояваш добре / при доста момичета се наблюдава/.
Опитай с друг продукт и лекар да ти коригира дозата.

Водя се с хипотиреоидизъм не пия л-тироксин.
Пробвах с вигантол и с jamieson po 10 k
Винаги само вигантол ми изписват всички.Казах им за проблема но изощо не обръщат внимание на витамина,казват не е от значение и сме до там с разговора.Може би не го усвоявам как да разбера? И ако е така какво се прави в случая?
omamaxitta на инжекции съм с вит б-12  а за к не знам нищо

# 506
  • София
Здравей denis,
Питам се необходимо ли е да пусна изследване и какво преди да започна да пия витамин к? Имам дефицит на витамин Д и си харесах: Natural Factors Витамин К2 и D.
Състав:
Витамин К2 (като Менахинон-7) (МК-7) (от семена на ферментирала соя)   120 µg
Витамин D3 (като холекалциферол) (от ланолин)    1000 IU/25 µg
Какво е твоето мнение за този продукт?

# 507
  • София
Здравей denis,
Питам се необходимо ли е да пусна изследване и какво преди да започна да пия витамин к? Имам дефицит на витамин Д и си харесах: Natural Factors Витамин К2 и D.
Състав:
Витамин К2 (като Менахинон-7) (МК-7) (от семена на ферментирала соя)   120 µg
Витамин D3 (като холекалциферол) (от ланолин)    1000 IU/25 µg
Какво е твоето мнение за този продукт?
Здравей!
При дефицит на вит. Д, дозата 1000МЕ е ниска, а дозата 120мкг вит.К е малко висока.
Ако увеличиш вит.Д - ще увеличиш много и вит.К
Вит. К е колкото полезен, толкова и опасен - той регулира съсирването, но по-високите  дози могат да увеличат съсирването и да са рискови, особено ако имаш наследствена /генетична/ или вторична тромбофилия /при наднормено тегло, хормонален дисбаланс, ХЗТ, някои заболявания и т.н./
Говори с лекар, да ти пусне необх. изследвания.
Може да приемаш поотделно вит. Д и К, като вит. К в дози до около 100мкг/дневна доза.
При дефицит на вит. Д се приемат дневни дози над 2000МЕ. / лекарят може да назначи 5-10 000МЕ, зависи колко са паднали нивата/

# 508

[/quote]

Браво че си го открила този проблем с б12, все още малко хора знаят, а майки с дефицит има голям риск да родях дете с аутизъм! Предай нататък, много деца можеш да спасиш! Simple Smile

# 509

Браво че си го открила този проблем с б12, все още малко хора знаят, а майки с дефицит има голям риск да родях дете с аутизъм! Предай нататък, много деца можеш да спасиш! Simple Smile
[/quote]

При мен малко странно се получи аз и преди съм си го изследвала бил е 360  което се води в норма,неочаквах да ми е по-нисък защото почнах повече да ям месо, яйца, млечни, и изведнъж 160 не проумявам какво се случи изведнъж  как съм живяла толкова години и сега изкочиха мутации итн.

Общи условия

Активация на акаунт