Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 5

• 119 238
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Явно и аз не усвоявам Вигантола, както и ползвах едни капки вит Д на Джеймсън, ако не се лъжа, но не ми се повлия изобщо..
Денис, а тези таблетки добре ли са и по-добре ли ще се усвоявят от капките? :
https://vitarama.bg/shop/bg/p/vitamin-d-vitashine-60
Не знаех, че и мъжа трябва да се изследва за вит Д и че има такова голямо значение за оплождането... А ако спермограмата е супер, има ли нужда и на какво всъщност оказва влияние дефицита му при мъжа? При нас имаше реално Б, което означава, че няма проблем с оплождането, по-скоро с имплантация и износване....

# 646
  • София
Здравейте момичета, мисля че тук е мястото да предупредя всички, които четат информация на английски за подобряване качеството на яйцеклетки - ако решите да се обърнете към Darja Wagner имайте предвид, че написато в сайта за дарение не е вярно! Направих дарение от 35$ преди срещата ни в Скайп (защото каза, че е задължително да е преди разговора), но веднага след разговора от 45 мин започна да ми изпраща мейли, че 35$ не са достатъчни, че нейни колеги вземали между 250$ -400$ за подобна консултация и че трябва да допълня дарението с ПОНЕ още 35$-45$.  Изпратила ми е около 4-5 мейла да иска още пари. Чудя се как може да има такива хора?  Ако знаех - не бих я контактнала да и искам съветите. Така или иначе не ми каза нещо, което Денис не ни е казвала за да ни помогне и то напълно безплатно.
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ДЕНИС Simple Smile Keep the good in you

# 647
Денис, в четвъртък ми беше пункцията. Решила съм да пробвам как ще ми се отрази Витекса, защото продължавам със събиране на ембриони. Мога ли отсега да го започна т.е. от лутеална фаза? По едно ли се пиеше на ден, взела съм разфасовката от 400 мг. на Nature's Way? И след хранене ли беше? Приемерно мога ли да го пия заедно с Витамин Д, Е, Омега 3 и 7-кето  DHEA, които ги приемам след храненето на обяд? Благодаря ти за пореден път за помощта. 😊

# 648
  • София
Денис, в четвъртък ми беше пункцията. Решила съм да пробвам как ще ми се отрази Витекса, защото продължавам със събиране на ембриони. Мога ли отсега да го започна т.е. от лутеална фаза? По едно ли се пиеше на ден, взела съм разфасовката от 400 мг. на Nature's Way? И след хранене ли беше? Приемерно мога ли да го пия заедно с Витамин Д, Е, Омега 3 и 7-кето  DHEA, които ги приемам след храненето на обяд? Благодаря ти за пореден път за помощта. 😊

Здравей,
Пих витекс 6 мес. /сега правя почивка/ https://revita.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0% … tex-fruit-400-mg/
Аз го пия сутрин. Водя се от това мнение /има го в линка на Витекса - секция отзиви/
д-р Аелита Петрова – 08.12.2017
Здравейте,
Препоръчва се витекс да се приема сутрин на гладно за по-добро усвояване, но няма изследвания в подкрепа на това. Възможно е добро усвояване и при прием по време на ядене.
д-р Аелита Петрова
лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
Рейки мастер
консултиращ лекар в Български Рейки център

Първите месеци се пиеше по 2-3 таблетки - прочети на опаковката.
За другото нека denis. пише Simple Smile

# 649
  • Пловдив
Денис,може ли и тук да помоля за добавки за понижаване нивата на ЛХ и ФСХ Peace т.е за подобряване на яйчниковия резерв.

# 650
Здравей,
Пих витекс 6 мес. /сега правя почивка/ https://revita.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0% … tex-fruit-400-mg/
Аз го пия сутрин. Водя се от това мнение /има го в линка на Витекса - секция отзиви/
д-р Аелита Петрова – 08.12.2017
Здравейте,
Препоръчва се витекс да се приема сутрин на гладно за по-добро усвояване, но няма изследвания в подкрепа на това. Възможно е добро усвояване и при прием по време на ядене.
д-р Аелита Петрова
лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
Рейки мастер
консултиращ лекар в Български Рейки център

Първите месеци се пиеше по 2-3 таблетки - прочети на опаковката.
За другото нека denis. пише Simple Smile
Благодаря ти, а имаше ли при теб ефект за нормализиране на хормоните?

# 651
  • София
Пих и МВИ.
И от Щерев и Владимиров са на мнение, че не помагат. Според мен няма и да навредят.

# 652
Здравей Денис искам да те питам дали е подходящо да се взима след трансфер..Купих си днес омега прим и се чудя дали не съм сгрешила ''Мощна комбинация от Омега 3 мастни киселини, Коензим Q10 и Селен'' 

# 653
  • София
Денис, в четвъртък ми беше пункцията. Решила съм да пробвам как ще ми се отрази Витекса, защото продължавам със събиране на ембриони. Мога ли отсега да го започна т.е. от лутеална фаза? По едно ли се пиеше на ден, взела съм разфасовката от 400 мг. на Nature's Way? И след хранене ли беше? Приемерно мога ли да го пия заедно с Витамин Д, Е, Омега 3 и 7-кето  DHEA, които ги приемам след храненето на обяд? Благодаря ти за пореден път за помощта. 😊
Може да го приемаш, ако искаш - след хранене, 2х1, приема се през целия МЦ, може да започнеш и от ЛФ.
На един прием, с другите добавки, след хранене.

Здравей Денис искам да те питам дали е подходящо да се взима след трансфер..Купих си днес омега прим и се чудя дали не съм сгрешила ''Мощна комбинация от Омега 3 мастни киселини, Коензим Q10 и Селен'' 
Омега 3 - може
Селен - може
CoQ10 - не, освен ако не е назначен от лекар. Тази добавка, не е достатъчно добре проучена при бременност и кърмене.

# 654
Денис, в четвъртък ми беше пункцията. Решила съм да пробвам как ще ми се отрази Витекса, защото продължавам със събиране на ембриони. Мога ли отсега да го започна т.е. от лутеална фаза? По едно ли се пиеше на ден, взела съм разфасовката от 400 мг. на Nature's Way? И след хранене ли беше? Приемерно мога ли да го пия заедно с Витамин Д, Е, Омега 3 и 7-кето  DHEA, които ги приемам след храненето на обяд? Благодаря ти за пореден път за помощта. 😊
Може да го приемаш, ако искаш - след хранене, 2х1, приема се през целия МЦ, може да започнеш и от ЛФ.
На един прием, с другите добавки, след хранене.

Омега 3 - може
Селен - може
CoQ10 - не, освен ако не е назначен от лекар. Тази добавка, не е достатъчно добре проучена при бременност и кърмене.
Благодаря ! Flowers Hibiscus

# 655
И аз благодаря. Kissing Heart

# 656
Здравейте,
Честит празник на всички! Пожелавам ви здраве и сбъднати мечти! Simple Smile
От скоро пия FH Pro по препоръка на моя лекар с цел подобряване качеството на яйцеклетките. Имаме проблем с развитието на ембриончетата след ден 3, все още не е ясно защо. Някой има ли впечатления от тези добавки?
Благодаря и хубав ден!

# 657
Здравейте,
Честит празник на всички! Пожелавам ви здраве и сбъднати мечти! Simple Smile
От скоро пия FH Pro по препоръка на моя лекар с цел подобряване качеството на яйцеклетките. Имаме проблем с развитието на ембриончетата след ден 3, все още не е ясно защо. Някой има ли впечатления от тези добавки?
Благодаря и хубав ден!
Това което ми обясниха е ,че след 3 ден е мъжки фактор ,там трябва да се търси причината.И наще един по един спряха след 3 ден.

# 658
Благодаря Smurfieta! Чувала съм за тази теория, но не ми се сърува напълно коректна, имайки предвид че след ден 3 се активира генома на ембриона, комбинация от двата генетични материала. Все едно ние сме пробвали и с наш и с два различни донорски материала...резултатите са сходни  Sad

# 659
Здравейте момичета!
Някоя от вас знае ли заместител на Progeny F. Препоръчаха ми го в Мемориал, но не знаех че трябва да го пия до пункцията и ми свършва. Изследванията ми яха много лоши след последната стимулация, както писах, но си подбрах добавки и сега нещата са доста по-добре. Започнах да пия Витекс, Вигантол, соев лецитин (естрадиола ми се повиши съвсем леко), магнезий, прегнакеър, въпросната добавка от Турция и сега смятам да включа коензим кю 10. Какъв коензим препоръчвате, приемам всякакви съвети. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт