Бързи здравословни въпроси и отговори – 7

• 68 488
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Защо не си вземеш едни свещички Цикатридина,след най-много два дни ще забравиш за тези проблеми.

# 46
Ами...незнам, защото не съм се опитвала да се лекувам по никакъв начин....

# 47
   Аз се учудих къде изчезнахте? Вие сте създали нова тема.  Hug

# 48
Здравейте. От няколко дни ме боли гърлото и кашлям, съответно взимам и лекарства. Днес като се събудих обаче установих, че буквално не мога да кажа и една думичка. В момента само мога да шепна. Лошото е, че до два дни трябва да съм се оправила поне дотолкова, че да мога да говоря нормално пред хора. Та кажете как да се справя с проблема.

Има някакъв вирус. От два дни съм в подобно състояние - болки в гърлото, кашлица и загуба на глас. Също така съм отпаднала и ме боли всичко. Ужасен вирус е.

# 49
Здначи при всички случаи ми трябва лекар.....
дали колоноскопия или само ректо.....все си трябва.
Иначе не е нещо което е нетърпимо. По скоро като неприятно усещане.
Страх ме е да не е рак на...нещо. Все за това мисля.
Иначе преди няколко месеца усетих нещо като...цепнатина отвътре.....което много бавно зарастна. Сега не го укещам но...имам дискомфорт.
Направи консултация проктолог.

# 50
Цикатридина са новата панацея за мен. Прекрасен продукт- свещички, крем, спрей...За всичко ползвам и са вълшебни

# 51
  • Варна
Какви вируси върлуват в момента.Сина ми е с 38 градуса температура.Сутринта се оплака от корем,но не бях сигурна дали не ми направи постановка,защото не му хареса закуската Rolling Eyes

# 52
  • София
Вчера следобед и аз вдигнах 38 t. Силно главоболие цял ден и болки в корема. Много зле ми беше.
Днес съм нов човек, слава богу.
 bouquet

# 53
  • Варна
Вчера следобед и аз вдигнах 38 t. Силно главоболие цял ден и болки в корема. Много зле ми беше.
 bouquet

Благодаря ти dron Simple Smile  bouquet

# 54
  • при моите деца .....
 bouquet
Дъщеря (13 години) ми е така.....
Цял ден болки в корема, главоболие, Т - 37.3.
Сега вдигна 39....
Давам Парацетамакс, Линекс, Еспумизан....
Сега дадох Хексалгин....
Дано утре е по-добре....
Дано не хване и сина ми.....

# 55
  • София
На мен хексалгина ми помогна.
Всички да се оправят бързо.
 Hug

# 56
Здравейте!
Последните 4-5 години прекалено често употребявах обезболяващи и алкохол. Разбира се не съм ги пила едно върху друго, поради продължителна здравословна история която не е свързана с питането ми.
Някой наясно ли е дали само чернодробни ензими са достатъчни за проверка има ли последствия върху черния дроб, трябват ли и други изследвания?

# 57
  • при моите деца .....
На мен хексалгина ми помогна.
Всички да се оправят бързо.
 Hug

Дано!

# 58
Хвана ни вируса с разстройство. Хидрасек, ентерол, смекта и пробиотик стигат ли. Няма повръщане и Т и нямаме бебета у нас.

# 59
  • Варна
Хвана ни вируса с разстройство. Хидрасек, ентерол, смекта и пробиотик стигат ли. Няма повръщане и Т и нямаме бебета у нас.

Стигат, допълвам и повече течности  Peace

Общи условия

Активация на акаунт