Бързи здравословни въпроси и отговори – 7

• 69 487
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Ами в момента и аз съм пред цикъл и толкова съм нервна и себе си не мога да трая.Ама успокоителни няма да тръгна да пия.Знам, че си е физиологично и ще мине,от лекарства няма нужда.

# 76
И аз не бях пила до сега . Наскоро четох ,че помага ,затова си го и купих , но явно не действа.
Тъй като не ми е предписан , не знам каква е дозата за деня . Идеи ? newsm78

Няма идеи, предписва се от лекар.

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 16:03 от Пролетно цвете

# 77
Реших да пробвам , защото си остава проблем със задържането и след цикъл .
Може би приемам повече сол  newsm78 , но уж се стремя да увелича водата .
Дотук водата ми е 1.5л , а съм пишкала 2 пъти само , дори след хапчето...

# 78
Дехидратин се пие само по 1 на ден, даже не всеки ден.
В никакъв случай второ хапче.
Може да ти подейства по-късно. Peace

# 79
Тогава няма да приемам второ.  Rolling Eyes
Още не е подействало , а очаквах утре да съм с празен стомах - много ми е  подут.

# 80
  • Пловдив
Момичета,как се казваше онова еднократното хапче дет се пие за гъбички...микомакс ли Rolling Eyes

# 81
  • София
Момичета,как се казваше онова еднократното хапче дет се пие за гъбички...микомакс ли Rolling Eyes
Микомакс се пие заедно с антибиотика, за да не се развият гъбички.
Ако вече ги има, не знам дали върши работа, не съм запозната.

# 82
Да  Peace Но трябва и нещо вагинално.

# 83
Момичета,това е тема за самолечение...сами си поставяте диагнози ,сами си вземате решения за лечение newsm78....опасно е !Заглавието на темата ме привлече,мислех си ,че е с участие на лекар,аз също съм такъв....

"Да се лекуваме сами" е по-удачно заглавие............

# 84
Ми съветвай Simple Smile щом си лекар
Тук се споделят въпроси и отговори, но всеки си има глава на раменете и е желателно да не се доверява на форум

# 85
  • София
Аз уж прегледах темата, но не видях някой да назначава конкретно лечение.

# 86
Момичета,това е тема за самолечение...сами си поставяте диагнози ,сами си вземате решения за лечение newsm78....опасно е !Заглавието на темата ме привлече,мислех си ,че е с участие на лекар,аз също съм такъв....

Стига, нямам думи.

# 87
  • Варна

Сериозно ли прочете темата?

И аз не бях пила до сега . Наскоро четох ,че помага ,затова си го и купих , но явно не действа.
Тъй като не ми е предписан , не знам каква е дозата за деня . Идеи ? newsm78

Няма идеи, предписва се от лекар.
Ами в момента и аз съм пред цикъл и толкова съм нервна и себе си не мога да трая.Ама успокоителни няма да тръгна да пия.Знам, че си е физиологично и ще мине,от лекарства няма нужда.

Повече не ми се цетира,домързя ме  Rolling Eyes

# 88
Коремът ми се  е подул , яявно задържам вода . Преди цикъл съм. Embarassed Изпих един дехидратин преди 2 часа , от тогава ходих само веднъж и то защото ми се ходеше още преди хапчето . 
Да приема ли още един?
Подуването на корема може и да не е от задържането на вода, а от стомашни проблеми.
Мой съвет - избягвай химикалите, поне когато не са изписани от лекар и не са задължителни и непременно необходими. Този дехидратин ми звучи зловещо. Вземи по-добре нещо билково. Цистон на Хималая ми помага винаги когато имам отклонения - задържане на вода и подуване на краката или прекалено често у-не. При мен нещата не са били драстични никога, но според мен е много добра добавка http://www.himalaya.bg/product/60/tsiston-za-zdravi-babretsi.html , продават го по всички аптеки.
И като начало си купи веднага една диня и яж докато се натъпчеш до откат и после пак и така цял ден. Супер диуретик е  Peace

# 89
  • София
И като начало си купи веднага една диня и яж докато се натъпчеш до откат и после пак и така цял ден. Супер диуретик е  Peace
И има толкова захар, че ако дамата има проблем с въглехидратната обмяна, ще бере ядове.

Общи условия

Активация на акаунт