За пиърсинга, татуировките и още нещо - 21

• 65 221
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, вчера си направих татус на крака малко над ходилото. Не е зачервено и не ме боли много, но сега забелязах, че част от мастилото все едно се е разтекло.. Имам и други две, но си ги правих отдавна и не помня дали и там се случваше.
Та въпроса ми е нормално ли е? Така мастилото да се размаже? Мажа я с Бенатен по съвет на татуиста.

# 121
Да не би да е лимфа § малко мастило? Когато я измиеш има ли размазано или просто имаш предвди, че изтича малко мастило с лимфата и когато мажеш изглежда размазано?
Ако много те притеснява, качи снимка на измито и подсушено, без да си я мазала с нищо Simple Smile

# 122
Ами не, като я измия няма мастило. Като я мажа също няма мастило. Просто сутринта като станах и се беше поразтекло. Най вероятно лимфата и мастило. Ако пак се случи ще кача снимка. Благодаря за отговора

# 123
  • Street of Dreams
Няма страшно, лимфа с мастило е.

# 124
Да, съвсем нормално, не се шашкай пак като стане.

# 125
Здравейте, обръщам се към Вас за идея, препоръка и най-вече към някой който е идпадал в подобна ситуация
Въпроса ми е има ли някоя от Вас татуровка с име на човек която след време да я е преправил...

# 126
Според мен няма причина да не може да се преправи. Какво по-точно те интересува ? Ако името е кратко и не ти харесва мястото, по-добре иди на лазер да я премахнат.

# 127
Премахнато с лазер е скъпо и не на 100%  ще се махне поне така разбрах от разни форуми в които търсих информация
Този при който си правих татуировкатанещо не може са измисли как д я промени и аз нямам идея затова реших да попитам тук някои дали е  преправял татуировка с име и как по точно

# 128
Защо не нарисуваш (закриеш) с нещо по-голямо отгоре?

# 129
Гледай татуси в нета - какви идеи са подходящи за мястото на съществуващия и отиди при някой добър, който ще се навие да я преправи, защото не всички татуисти преправят.

# 130
А иметно й затова татуиста много не е ок да я преправя и иска нещо на готово да му дам ако може да го направи , той няма напредстав как са го направи

# 131
Е, като няма представа как да го направи, какво, аджеба търсиш при него?
Първо си намери татуист, който прави cover up и отиди да ти направи дизайн. А ако не знаеш какво искаш изобщо, как очакваш някой да ти каже какво да си направиш за цял живот? Иди и кажи искам цвете, искам зайче, искам ням-си-там-какво и като ориентираш човека с какво място разполагаш, ще получиш дизайн.

# 132
Здравейте, имам въпрос понеже искам да си направя пиарсинг на езика и четах коментари в интернет сайтовете, че е много болезнено и сега ме хвана страх да си направя. Някой може ли да ми каже дали има работи за да не усещам болката ? 😀😣

# 133
Не боли. Пръскат езика преди това със спрей. То става за секунди пробиването. Моя го дупчих преди 6-7години и имам спомен само ,че се беше подул доста и първите 1-2часа говорех по-трудно.

# 134
Здравейте, имам въпрос понеже искам да си направя пиарсинг на езика и четах коментари в интернет сайтовете, че е много болезнено и сега ме хвана страх да си направя. Някой може ли да ми каже дали има работи за да не усещам болката ? 😀😣
Здравейте, два пъти съм си пробивала езика и въобще нищо не усетих. Подуто е първите дни особено сутрин иначе не е нищо страшно. При добра хигиена на устата бързо зараства Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт