,вече си пуснала кафенце,но да има и за по-късно станалите като мен! 
,така е!Сю и Джес бяха много хубава двойка,макар за някои да не е така! 
,нали сте работни с Боби
,наминавате по-рано!
Аз не бързам и за това наминавам по-късно! 

....Сезин/Джахиде...

Всъщност исках да кажа още нещо за Джахиде. Много ми хареса края за нея как беше измислен. Тя получи така мечтаното бебе, заради което влезе в какви ли не интриги, но съдбата я наказа да загуби Корхан, когото дори аз на моменти се чудех дали истински обича или преследва само парите му. И мисля, че накрая наистина осъзна какво е загубила и че го обича много. И хрумката с призрака на Корхан много ми допадна. Типично в стил Джахиде!
Тя ще живее и ще вижда призрака му, но нали самата тя каза на майката на Ширин мислете ме за луда, нали съм щастлива! 
Но ми хареса, че загатнаха, че с Бану могат да се съберат, той е хубав мъж и според мен си подхождат! 
Само не разбрах дали Сюхан си представяше, че може двамата да се съберат като двойка!
,така е не се разбра миналото на прокурора и защо е пожелал да го назначат в Корлудаа!Може би ако имаше 2-ри сезон щеше да се разбере,за Джахиде и коня от 1-ви еп.-също! 

, Боби
, Кузманова
Някои бяхме малко из гори и паланки, но дойде време да се приберем
Така, че мисля това в спйлера ще е добре дошло за този час на деня 
благодаря ти за споделянето тук всичко относно актьорите и другите от екипа. Времето е бая жежко, няма кой знае какви новини, но тук все има какво да види и прочете човек за тях
наистина в сериала имаше много интересни хрумки на СЦ, които ги разрешиха (повечето) по много оригинален начин
Но и много моменти не ги довършиха- като случая с коня, Сю и Джахиде. Злати е права, че може би СЦ са си били оставили резервни вратички за 2 сезон 

благодаря за новините и красивите спомени, които сте публикували. 

...Киво и в КСШ беше чудесен...зрял мъж в една доста сериозна и трудна роля и...мисля ,че се справи брилятно

...
И по този повод една новинка ,Нур Сюрер, екранната майчица на Аси сега ще бъде и майчица на Ерко/не е известно още името на героя му/ в новия сериал по ФОКС ТВ.

...ах ,Онур...
,но и това не беше достатъчно да изгледам първи сезон докрая...Напоследък нещо много история...
не ,че е лошо ,но специално на мен не са ми по вкуса
...харесвам нещо по романтично ,по лижерно ,дори и малко сълзи да има ..
.

поне имаш опцията за плацикане в моренцето. А някои като моя милост за сега ще му се радваме така - на картинка

Доколкото разбирам поне за сега са само фенски писания.
, Боби
въпреки натоварения график сте успяли да наминете 

е заредила с кафе!От мен чайче,малинки и още нещо!

Боби
Кате
,заети сте последните дни,но успявате да наминете и в темата! 
,приятно изкарване на моренцето!

,искаш на море,а на мен вече не ми се ходи! 
Препоръчани теми