Пълен глад

• 23 574
  • 144
  •   1
Отговори
# 105
не е пързалка
познавам много момичета , практикуващи такива диети

# 106
  • Sofia
Как се чувстваш,

още ли си на вода?

# 107
Няма шанс да повярвам, че Даяна е толкова необразована. Никой човек не може реално да мисли, че 'Талията мине намаляла, значи не е само вода' или че захранване се прави с една от най-въглехидратните диети ... Няма шанс просто да е истина!

# 108
Как се чувстваш,

още ли си на вода?
Едва ли ....иначе щеше да се хвали тук.
Най-вероятно не е издържала и се е наяла едно хубаво.....

# 109
Дано е това, надявам се четящите темата да не си правят подобни експерименти.

# 110
Ами нали за 2 дни й отслабна талията и сигурно се е "захранила" с наяждане.  Tired

Четящите темата нека да четат много и да мислят, преди да правят каквото и да е.  Peace

# 111
Аз идвам да напиша как отслабнах по най-нездравословния начин.
Преди да забременея се въртях около 48-50 кг, 170 съм висока. Ядях по мнооого и нищо не ми се лепеше. Забременях 52 кг, продължих да си ям по много, че и повече от преди. Влязох да раждам 90 кг, почти двойна, две седмици след изписването бях 78 кг. Започнах да ям здравословно, често и по малко и бързо станах 60 кг (за 4-5 месеца). Последваха два месеца застой, със свалени само 1-2 кг. Спрях да ям през деня, основно съм на кафета и цигари, ако огладнея много си правя 2-3 сандвича. Вечер вечерям към 22-23ч.. 10 месеца след раждането почти си върнах предишните кг, сега съм 51-52.
Обаче има огромна разлика в тялото, което имах преди да забременея на тези килограми и тялото, което имам сега. Опитвам се да поправя пораженията със спорт, но е доста трудно..

# 112
Нямах достатъчно нерви да прочета цялата тема, успях да изчета само първата и последната страница, на искам да призова всички здравомислещи хора не правете гладувания под каквато и да е форма. Диетите също не са добър и дългосрочен вариант, ако се правят само за срока на диетата и след това се върнеш към предишния си начин на живот. Според мен е важно да намериш този начин на хранене, който е добър за теб и да го превърнеш в начин на живот. Аз успях така да сваля излишните си килограми и да продължа с този начин на хранене, който е добър за мен. Сега поддържам килограмите и и се чувствам добре.

# 113
OMG Flushed

Тя щяла да се захранва с 90ДД!?!?!?
Пропуснах останалите безумия с краставиците, клековете и че така ще го кара до септември, но захранването с 90ДД тотално ме разби.

# 114
Cvetenceto можеш ли да споделиш резултати. Ето книгата на Пол Брег
https://www.scribd.com/mobile/doc/24310554/Пол-Брег-Лечебен-глад#
Днес е моят трети ден на гладуване с вода. Сутрин пия и по едно кафе, но днес не ми се пиеше. Предприех стъпката , защото за кратко време качих 20 кг заради тежки хормонални проблеми, нямам обоняние от шест месеца , не усещам никакви миризми и дори люто на вкус. Искам да изчистя организма си за 21 дена, да си върна обонянието, ще споделя всичко, което се случва с мен. Моля, не ме съдете, а ме разберете , разберете и подкрепете тези, които са решили това. Цветенцето, моля те да споделиш резултати. Благодаря.

# 115
  • София

Днес е моят трети ден на гладуване с вода. Сутрин пия и по едно кафе, но днес не ми се пиеше. Предприех стъпката , защото за кратко време качих 20 кг заради тежки хормонални проблеми, нямам обоняние от шест месеца , не усещам никакви миризми и дори люто на вкус. Искам да изчистя организма си за 21 дена, да си върна обонянието, ще споделя всичко, което се случва с мен. Моля, не ме съдете, а ме разберете , разберете и подкрепете тези, които са решили това. Цветенцето, моля те да споделиш резултати. Благодаря.
Браво за решителността! Успех и с голям интерес ще следя коментарите ви. Ежедневието ви какво е по време на гладуването (работа, физическа активност, съня ви влиае ли се...)?

# 116
  • София
А ендокринологът какво казва за 21 дни глад при хормонални проблеми? Изобщо посетихте ли такъв?

# 117
И аз съм с проблеми с обонянието, но не видях гладуването да ми помогна, само  ми навлече проблеми.
Зарежи тези опасни експерименти, те само ще задълбаят нещата.

# 118
До нищо добро няма да доведе това гладуване, смешно е да си мислите, че ще свалите кг, съответно мазнини през това време, подлагате тялото си на огромно напрежение и да се свалят някакви кг, същите ще се върнат ударно след като започнете да се храните нормално, за мен този вид режим е пълен абсурд.

# 119
До нищо добро няма да доведе това гладуване, смешно е да си мислите, че ще свалите кг, съответно мазнини през това време, подлагате тялото си на огромно напрежение и да се свалят някакви кг, същите ще се върнат ударно след като започнете да се храните нормално, за мен този вид режим е пълен абсурд.
+1
За съжаление го разбрах по трудния начин.
Дано някой те чуе.

Общи условия

Активация на акаунт