Пълен глад

• 23 577
  • 144
  •   1
Отговори
# 45
Чела си, че не трябва да се спортува, ама чела ли си ЗАЩО не трябва?
При пълен глад не внасяш никаква енергия в тялото.А на него му трябва за базовите функции-работа на мозък, сърце, дробове, други органи....а ти искаш да я хабиш за мускулите.
Да не съм лош пророк, но нищо чудно още утре, или вдругиден да почне да ти става лошо, дори да припадаш.....нито мозъкът, нито сърцето могат да издържат 7 дни, за 20 изобщо не отварям дума, на глад И Тренировки всеки ден.
Ама повече няма да те "убеждавам", оставям те да се убедиш от личен ГОРЧИВ опит.    Peace

Ще съм много доволна да споделяш тук как протича гладуването ти.Ама искрено и честно споделяне.   Simple Smile

# 46
  • Плевен
Бе не знам,ама веднъж едно момиче припадна на тренировка във фитнеса.Каза че яла половин ябълка за целия ден.И да,звездите правят диети и тренират,но не и пълен глад и тренировки.И са достатъчно богати да си наемат личен треньор,диетолог и лекар за да бъдат под наблюдение.

# 47
  • Стара Загора
Омръзнало й било от такива измислени диети.
Знаем всички как става номера, не работят като се спазват по 5-6 дена и после се натъпчеш хубавата.  Laughing
Иначе все не можем да отслабнем от диети, никоя не работи.  hahaha
Една диета не ни стига- поне 2-3 да се наядем.  Simple Smile

Цитирам една позната "15 дена спазвах 90 дневната диета и се отказах, че нищо не става"  Laughing

# 48
реших малко да си олесня режима , като ям краставици през деня , но без никаква сол и добавки .. правя го за да имам сили да тренирам  smile3514 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68

# 49
реших малко да си олесня режима , като ям краставици през деня , но без никаква сол и добавки .. правя го за да имам сили да тренирам  smile3514 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68
В такъв случай сменяй темата, защото вече не си "пълен глад", а на някой от така мразените от теб режими...    smile3533 smile3533
За да съм в стила, де.....     hahaha

# 50
  • Стара Загора
До довечера и на кебапчета ще е минала за да си Олесни режима.  Joy

# 51
До довечера и на кебапчета ще е минала за да си Олесни режима.  Joy

Предполагам, след като и до обяд не успя да издържи на глада....     Laughing

# 52
  • Плевен
Бе то на думи всеки може!На мен от самото начало ми беше ясно,че няма да издържи.Как се търпи глад?То ако ставаше само с вода,ехеее

# 53
Става и още как..)
Ама не с търпение, а с мозък..)

# 54
  • Стара Загора
Става и още как..)
Ама не с търпение, а с мозък..)
Съгласна съм, трябва си някаква доза сиво вещество. Това си е един вид медицина все пак.

Ох, посмяхме се поне, няколко клека и няколко краставици.  smile3534

# 55
Чуствам се страхотно .. Яла съм само краставици .. вече е 6 и спирам Simple Smile деня приключи .. сега вечерта само тренировки

# 56
  • Плевен
Докато някои гладуват и се мъчат,аз ям и отслабвам. hahahaВ жегите нищо не ми се ядеше и карах само на салати и динени смутита.Сега съм 53 кг.Толкова ми е идеалното тегло.

# 57
Докато някои гладуват и се мъчат,аз ям и отслабвам. hahahaВ жегите нищо не ми се ядеше и карах само на салати и динени смутита.Сега съм 53 кг.Толкова ми е идеалното тегло.

Ми на салати и дини много ясно , че ще отслабнеш  Laughing Laughing

# 58
На мен ми е интересно къде отиде авторката ? Да не са е вкарали в болница заради този глад ?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 59
  • Плевен

Ми на салати и дини много ясно , че ще отслабнеш  Laughing Laughing
Именно!Това исках да кажа!Защо е нужно да се тормозиш с пълен глад,като има по-лесен и безопасен начин?

Общи условия

Активация на акаунт