Пълен глад

• 23 590
  • 144
  •   1
Отговори
# 60
Права си , ето аз съм само на краставици по лесно ми е така
И да се похваля вече имам минус ... теглех се преди малко
бях 60 , сега съм 59 .. ето че има ефект .. сега съм още по мотивирана  Laughing

# 61
  • Стара Загора
Ми толкова си изпишкала Simple Smile
Първите 2-3 дена от глада губиш течности, после мускулна маса, и чак след това мазнините. Дори и от диетата "гладната краставица"
Когато получиш задържане на кг-те тогава всъщност гориш мазнини, те просто се горят по- бавно.
И ме съмнява да е в болница заради глада, просто се е покрила щот си е хапнала, това да не е първата такава тема тука.  Mr. Green

# 62
Боже, на 22 свалях от раз 2-3 кг когато поискам.. Joy

# 63
  • ❌❌❌
За гладуването, категорично!!! Party Толкова е хубаво да си пречистваме организма от време на време, особено пък хората, които ядат боклуци...
Правила съм го, много пъти, повечето за пречистване, без никакъв търсен ефект. Първите дни е трудно, особено ако преди това си ял на воля каквото ти щукне - после започваш да летиш. Поне аз. Simple Smile И се наспиваш бързо, и ти е леко, и се чувстваш добре... Пол Брег има готина книга за гладуването, препоръчвам я.
Правила съм гладуване за отслабване в гимназията. За 28 дни свалих 8кг и не си ги върнах. Grinning
От утре и аз съм на гладуване, мисля за 10-тина дни, ще видим какво ще стане. Стискайте палци! Grinning

П.С. На мен лятото ми е по-трудно да гладувам от студените месеци, не знам какво е това нещо... Mr. Green

# 64
  • София
28 дни си гладувала, в гимназията?!  Rolling Eyes И си се захранвала още толкова?
И си свалила 8 кг?
Нещо не разбирам - 28 дни в глад, в гимназия, вероятно и цикълът ти никога не се е възстановил?

# 65
28 дни си гладувала, в гимназията?!  Rolling Eyes И си се захранвала още толкова?
И си свалила 8 кг?
Защо се учудваш?
Днешните тийнове преживяват на пакетче солети и една ябълка на ден.Така поддържат кг....   Simple Smile
Проблемът лъсва в цялата му "прелест" при първата бременност.След години на глад, забременявайки, решават, че "Ей сега е момента да си ям каквото ми душа сака!" и се почва с кулинарната вакханалия.
В резултат, качват по 40-50 кг и стават 100-кг родилки.
И после са доживотни абонатки на всякакви диети.

# 66
  • ❌❌❌
 Joy hahaha

Ronald, не, не съм захранвала още толкова, даже изобщо не съм захранвала. Wink После стомахът ти е свит, организмът ти - чист, и почваш да се храниш само с хубава храна. Ядеш плодове, салатки, пих тогава много айрян, постни манджички и това е. Зависи много от хигиената ти на хранене дали ще си върнеш килограмите или не.
И сега не съм далеч от тийн и пак си гладувам, даже ям много неразнообразна храна. Предимно картофи със салати и разни плодове. Понякога сирене и кисело мляко, но не са редовни в менюто ми. Мазнотии не ям. И въпреки че организмът ми е супер чист, пак има нужда от пречистване от време на време и аз си го усещам.

Краси, тва са тъпотии. И ни едно от нещата, дето си написала, не се връзва с другото. Смея да твърдя, че младите хора, от които съм заобиколена, които също не са далеч от тийнската възраст, се хранят много по-здравословно и подредено. Аз самата започнах да се храня с много по-хубава храна, когато се махнах от майка ми. И не е като майка ми да не готви само с хубави продукти и по много. Laughing Гледам "Черешката на тортата" - изумена съм какви неща са тренд сред хората, които канят, а те масово са 35+. Никой от близките ми приятели, най-малко аз, бих зейнала, пък какво остава да ги опитам. Мазни, гнусни, без апетитен вид - не е за мен. Mr. Green
Другата тъпотия е, че свързваш гладуването със суетата. Аз познавам много суетни хора, включително себе си - никой от тях, както и аз, не би допуснал да се освини по толкова малоумен начин. Peace Гледай сега, ако говорим за някакви кухи лейки - може, ама аз изобщо не мисля, че в поколението ни преобладават те, напротив. Whistling
Пак казвам - хигиената на хранене е много важна. И не е задължително да е дело на родителите. Peace

# 67
  • Стара Загора
Кухите лейки качвали по много килограми по време на бременност? Ти да не мислиш че е концерт по желание?
И аз съм от гладуващите и вегетарианците , нищо от това не помага сега за бременността, ти просто не можеш да гладуваш докато си бременна, а като организма ти е свикнал на един режим, който е забранено да спазваш по време на бременност, ела да видиш.
Аз съм на 25, далеч съм мисля от това да съм стара. Вярвам в гладуването като начин на пречистване и за борба с килограмите, имам сумати книги на семейство Брег, не само за гладуването.
Но като забременееш няма как да гладуваш и да се храниш еднообразно.
Като цяло за мен е по- важно не колко качиш по време на бременност, а това да си върнеш формата след разждането. Защото можеш да качиш 10 или 20 или 30 кг, но после като ги влачиш 5 години с теб...

# 68
Момичета, подкрепям ви!  Heart Eyes
П. С - бременна качих над 30 кг, на 4 -я месец си бях 48 кг. Колкото съм и до днес - 17 г по-късно.
Ям на воля, но с подбрана храна и периодично си гладувам.

# 69
  • Стара Загора
Момичета, подкрепям ви!  Heart Eyes
П. С - бременна качих над 30 кг, на 4 -я месец си бях 48 кг. Колкото съм и до днес - 17 г по-късно.
Ям на воля, но с подбрана храна и периодично си гладувам.
Браво на теб! Това имам предвид не можем винаги да контролираме всичко, особено по време на бременност, но после можем да си дадем малко зор и да си върнем старата фигура.  Simple Smile

# 70
Идея нямам дали преобладават кухите лейки или не.Не категоризирам така....
Обаче, знам какво виждам.Живея срещу детска площадка, едно поне 80% от майките са с наднормено тегло.Кои дебели, кои направо затлъстели.....
Ако една жена като цяло е здрава, за да качи през бременността повече от 14-15 кг, е следствие на лош метаболизъм.А той пък е следствие от лошо хранене.
Дали се е хранила с по пакетче солетки или само на торти и бисквитки, все тая, метаболизма отива на майната си.

Не аз свързвам гладуването със суетата, тийнките го правят.    Laughing
Аз свързвам суетата с приятен външен вид и сияещо излъчване.А те не се постигат с глад.

# 71
Краси, следствие е на промяна в хормоните по време на бремеността, а не на метаболизъм.
Не съм се тъпкала въобще. От въздуха си дебелеех.

# 72
Краси, следствие е на промяна в хормоните по време на бремеността, а не на метаболизъм.
Не съм се тъпкала въобще. От въздуха си дебелеех.
На всички бременни им се разбъркват хормоните, ама не всички качват по 40 кг.    Laughing
Аз затова уточних, че пиша за ЗДРАВИ жени.   Peace

# 73
Ама моля ви, уточнявайте какъв глад практикувате - пълен ли, на краставици ли... Че пак ще има изгубени в превода. Simple Smile

# 74
Здрава си бях тогава, здрава съм и сега.
Както и всичките ми приятелки, които също по 30-40 кг качиха и все още са си слаби жени.

Общи условия

Активация на акаунт