Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е най-подходящото време да отидете на първия преглед по време на бременност?
Какви документи са необходими за регистрация на бременност?
Какви са сроковете за регистрация на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е най-подходящото време да отидете на първия преглед по време на бременност?
-
Какви документи са необходими за регистрация на бременност?
-
Какви са сроковете за регистрация на бременността?
-
Какви изследвания се правят при регистрация на бременност?
-
Кога е препоръчително да отидете на преглед след положителен тест за бременност?
бебе си отговаря точно на срока! На преглед съм на 21.08 ( ужасно много време) но каза че е нормален срок! Тогава каза , че ще правим и БХС и фетална- не е ли рано , ще бъда в 11 г. с!Как ще издържа 28 дена , не знам
Успех на всички, които чакат сърчицето!
и ММ също, защото потвърдиха бременноста, но и каза че се вижда едно бебе (на ММ сестра му роди преди 3 месеца близнаци) и има всички показатели след 2 седмици да видим сърце, а аз утре влизам в 6 седмица и се надявах тази седмица да видим сърчице, за да можем да кажем на другото ни сърчице
. Иначе се разбрахме с АГ-то, че от сега ще излизам в болнични, за щастие нямам патологии, но условията на труд в моята работа .. не стават за бременни.
Вчера беше 37,2 вечерта, днес стигна 37,3. Четох, че май е нормално за бременността, но не е много приятно и често съм отпаднала. Поне не се сещам от какво друго може да е, нямам други симптоми. Дано пък поне да означава, че ми се покачва прогестерона, че се бях притеснила малко, че може би ми е нисък.
На 25 години съм и съм бременна за първи път. Вчера бях на втори преглед, в 7ма седмица съм и се чу сърчице 
.
. Гуш на теб, ако зависеше от нас, ще гледаме точиците през ден, ама и за тях не е добре, да ги оставим малко самостоятелни