Вкъщи настъпи радост голяма - вече знаем, че през МАРТ ще бъда мама- Март 2018

• 50 805
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Много благодаря!

# 166
  • Sofia
Момичета,  днес    бях на преглед  пак, защото моята АГ излиза отпуска,  всичко е  наред,  отново чух сърчицето   Hugбебе си отговаря точно на срока! На преглед съм на 21.08 ( ужасно много време) но каза че е нормален срок! Тогава каза , че ще правим и БХС и фетална- не е ли рано , ще бъда в 11 г. с!Как ще издържа 28 дена , не знам ooooh!Успех на всички, които чакат сърчицето!  Hug bouquet

# 167
Добър вечер, мамчета. На мен вече ми мина първият преглед и АГ-то остана много доволна Simple Smile и ММ също, защото потвърдиха бременноста, но  и каза че се вижда едно бебе (на ММ сестра му роди преди 3 месеца близнаци) и има всички показатели след 2 седмици да видим сърце, а аз утре влизам в 6 седмица и се надявах тази седмица да видим сърчице, за да можем да кажем на другото ни сърчице  Hearts . Иначе се разбрахме с АГ-то, че от сега ще излизам в болнични, за щастие нямам патологии, но условията на труд в моята работа .. не стават за бременни.

Имаше мама, която питаше за болничните (още не мога да ви запомня Simple Smile )... та аз през първата си бременност излязох в болнични в 4-я месец и докато родя вземах от НОИ повече от колкото като бях на работа, защото на брутото ми изчисляваха тези 80%, а на мен брутото ми е голямо, а след това за майчинството не съм смятала дали съм на загуба.

На мамата с близнаците стискам палци и честито. Нас много ни притесняваше да не съм бременна с близнаци, но това е голямо щастие, като ги гледам мойте племенници и се разтапям, а майка им е такава паника по принцип, но се справя прекрасно, така че спокойно ще се справите, а имате и опит.

Пожелавам Ви, повече биеше сърца!

P.S. Термина ми е 20.03.2018, а АГ-то каза, ама как можахте да го изчислите м/у тези две зодии да е термина, ама те само много тежки зодии Simple Smile. Успех на всички ни.

# 168
Сузи, много хубаво Simple Smile За чакането трудно ще е наистина, но ще издържим някак, няма как Simple Smile Първата фетална се прави 11-14 седмица четох сега, че всичко съм забравила. Раничко е 11-та, но е в срока. Не знам дали ще успеете да видите пола обаче.

Вал, честито и добре дошла  Hug Ще си имам компания за термина  Mr. Green За седмиците реално навършваш 6 пълни и започваш 7-мата.

# 169
Здравейте, момичета! Преди седмица разбрахме , че очакваме второто си детенце. Имаме момиченце на 5 и половина. Ходих на преглед и всичко изглежда наред с новия член на семейството 😊 Терминът ми е на 16март. Дано всички имаме лека и спокойна бременност с пухкаво, здраво и спокойно бебче за финал 😊

# 170
Бухтичка, val 86, благодаря ви за милите думи и куража. Лека полека се нормализирам откъм шок, но още ми е странно и направо невероятно. Simple Smile
Alady Утрогестанът при мен като го сложа вечер преди лягане, пак по 2 глобулки, някъде 3-4 часа по-късно като ходя за 2ри пореден път до тоалетна, виждам, че изтича малко от него. Но е нормално. Една част от него със сигурност се абсорбира, така че не се притеснявай Simple Smile
val 86 А как се чувстваш сега със сърцебиенето? Пита ли АГ за това?

# 171
Пилето, добре дошла и на теб Hug

Аз съм започнала да вдигам някаква температура Tired Вчера беше 37,2 вечерта, днес стигна 37,3. Четох, че май е нормално за бременността, но не е много приятно и често съм отпаднала. Поне не се сещам от какво друго може да е, нямам други симптоми. Дано пък поне да означава, че ми се покачва прогестерона, че се бях притеснила малко, че може би ми е нисък.

# 172
Момичета,  днес    бях на преглед  пак, защото моята АГ излиза отпуска,  всичко е  наред,  отново чух сърчицето   Hugбебе си отговаря точно на срока! На преглед съм на 21.08 ( ужасно много време) но каза че е нормален срок! Тогава каза , че ще правим и БХС и фетална- не е ли рано , ще бъда в 11 г. с!Как ще издържа 28 дена , не знам ooooh!Успех на всички, които чакат сърчицето!  Hug bouquet
Мисля, че е добре! От 10 до 14 седмица мисля, че се прави, а мен ме вика в 13та (04.09) понеже преди това той е в отпуск.

# 173
Здравейте, записвам се и аз в темата Blush На 25 години съм и съм бременна за първи път. Вчера бях на втори преглед, в 7ма седмица съм и се чу сърчице HeartHeart Пожелавам на всички лека бременност Ribbon

# 174
Здравейте, записвам се и аз в темата Blush На 25 години съм и съм бременна за първи път. Вчера бях на втори преглед, в 7ма седмица съм и се чу сърчице HeartHeart Пожелавам на всички лека бременност Ribbon
Добре дошла и честито 🤗!!! Лека бременност и на теб 😋🤗

# 175
  • Sofia
Лилит, честито! Прекрасно чувство е да чуем сърчицето на така желани бебчета 😀Бухтичка ,  не се притеснявай за температурата, нормално е! Като отидеш на преглед сподели с док за прогестерона и той може да ти изпише нещо ! Аз пия дуфастон от преди първия преглед,  за застраховка и като отидох лекарката каза , че  не съм сбъркала, даже ми го остави до 12г.с😃

# 176
  • София
Здравейте Hug
Честито на чулите сърчице и добре дошли на новите мами Flowers Hibiscus.
Dreamon, близнаците са си висока топка и първите години хич няма да ти е лесно с три малки деца, но ще се справите Hug. А щастието и хубавите емоции винаги ще са умножени по три Heart.
Сузи, не е рано 11 седмица за фетална, сега ще се изтърколи времето, не го мисли.
Аз си чакам прегледа в петък и гледам да се разсейвам с други неща. Малко ми е свито на сърчицето....

# 177
Добре дошли на всичко нови мами в групата,по принцип във фейсбук мен ми е по-лесно да пиша, но реших да питам тук Simple Smile Някоя от вас ,която ходи на работа и седи по 8 часа на стол изпитва ли дискомфорт ... втори ден съм след болничен и чесно казано кръста ме наболява, а си мисля ,че е рано и проявявам някакви лигавщини Simple Smile Ама ако така продължава,май няма да карам много Wink

# 178
  • Sofia
Хепи, Благодаря ти, не знам как ще издържа до 21😢Не се притеснявай, всичко  ще е наред,  пиши след прегледа,  ти в петък коя седмица ще си?

# 179
  • София
Сузи, в 8 седмица според календарите, но аз съм с по-късна овулация. Със сигурност вече трябва да се чуе сърчице.... Rolling Eyes.  Гуш на теб, ако зависеше от нас, ще гледаме точиците през ден, ама и за тях не е добре, да ги оставим малко самостоятелни Laughing

Общи условия

Активация на акаунт