Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 119 298
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Тази сутрин, устните са по - изравнени, но не се харесвам. Целият филър е в горната, даже като се усмихвам, ми е друга физиономията. Целта беше да се направи нещо естетично,без да се забелязва, уви този ефект липсва. Разочарована съм.

# 106
furchi, може ли да пуснеш снимка на устните ти?
И друга съфорумка да помоля, мисля, че беше Chicci. След като минаха 2 седмици, спадна ли горната устна, или остана по-голяма от долната?

# 107
  • Стара Загора
Да ви питам, чета при мойта лекарка, че има някакъв нов  метод за премахване на двойнатa брадичка, казва се Belkyra. Чрез инжекции се редуцирала мастната тъкан, някой дали е запознат?

Коя е твоята лекарка?
Няма много инфо за този филър в български страници, основна на английски, но не съм се зачела, само го отбелязах да зачета по-подробно, когато имам време.

Аз имам лека двойна брадичка, но не мисля, че е заради мастни натрупвания, а структура. И по-скоро е кожа при мен. Денкова ми беше препоръчала миналото лято нещо подобно на това, с инжектиране и премахване на мастните натрупвания.
Сега видях в сайта: http://aestheclinicbeauty.com/bg/c-2-96/sbogom-dvoina-bradichka

Същото е. Но миналата година имаше друго наименование Simple Smile))

А колоко време трае ефекта от процедурата?

# 108
Да, прави се корекция. Може да се разгради поставения филър или да се добави още за симетрия. До дни трябва да спадне.
Ето това не ми е ясно ,как става разграждането?Пият се медикаменти ,някакви ензими четох ,че се взимат.....Но това се ползва за корекции след усложнения по цялото лице или примерно за бузи хирургично ,за усни се пие нещо друго и т.н..
Пусти страх,трябва да ми е ясно всичко за да предприема нещо да правя по лицето си.
Намирам инфо за евентуалните проблеми и усложнения,но не намирам инфо как се поправят.
Извинявам се за елемнтарните въпроси Embarassed

# 109
Май и дойдоха много пациентите на Ванеска...Много лекари като се затрупват, започват да претупват нещата.

Мислех си лятото да отида за устни при нея, и след 3-4 пост недоволни от нея в последно време, взех да се разколебавам. И без това избягвах Хил Клиник 3 г., заради Валянова.

Вилия, не съм си правила корекция за двойна брадичка с филър и не знам колко издържа, четох, че е постоянен ефекта, доколко е вярно обаче...

# 110
Незнам дали е претупване, но за 20 мин беше готова с устните, назолабиални и ботокс. От ботокса съм доволна, нито ме е боляло глава, нито имам оплаквания, добре хвана! Снимах се, но незнам как от мобилния да я кача.

# 111
Да, прави се корекция. Може да се разгради поставения филър или да се добави още за симетрия. До дни трябва да спадне.
Ето това не ми е ясно ,как става разграждането?Пият се медикаменти ,някакви ензими четох ,че се взимат.....Но това се ползва за корекции след усложнения по цялото лице или примерно за бузи хирургично ,за усни се пие нещо друго и т.н..
Пусти страх,трябва да ми е ясно всичко за да предприема нещо да правя по лицето си.
Намирам инфо за евентуалните проблеми и усложнения,но не намирам инфо как се поправят.
Извинявам се за елемнтарните въпроси Embarassed

Ако има натрупване на филър в дадена област се инжектира хиалоронидаза - има я във всеки организъм даже при някои хора в повече и така се разгражда филър който има ХК . Има и други усложнения но зависи от какво и как смяташ да направиш .  newsm78

# 112
  • в 1001-та нощ
И аз само за този метод зная - инжектира се на мястото и спихва всичко.

# 113
  • София
Незнам дали е претупване, но за 20 мин беше готова с устните, назолабиални и ботокс. От ботокса съм доволна, нито ме е боляло глава, нито имам оплаквания, добре хвана! Снимах се, но незнам как от мобилния да я кача.
Отиваш в postimage , оттам може да си избереш и колко дни да е валидна показаната снимка.
Качваш я , копираш- direct link
След което идваш тук , правиш така
[ img]  линк снимка [ /img]
Ако искаш да е в скрит текст , просто слагаш [ spoiler] [ img] [ / img] [ / spoiler] (без интервалите.)

Много ми е интересно да видя , след процедурата с ботокс какъв е ефектът.   Peace

# 114
  • в 1001-та нощ
Аз наскоро узнах за тази опция - за директно качване ан снимки тук. До колкото разбрах е само за новата версия, а снимките няма да се виждат от потребителите, ползващи старата версия.

Най-добре е да се качи в сайт за изображения и да се даде линк към изображението Simple Smile

# 115
furchi, звучи много цял милилитър в едната устна.  Rolling Eyes А дано поспаднат още устните ти.  Confused Много е неприятно, когато не се хареса човек, че и пари и време е вложил. За това много да се внимава при избора на специалист, за да може да се постигне естествен резултат. А дано поне ботоксът да е окей..  Peace

# 116
Да ви питам, чета при мойта лекарка, че има някакъв нов  метод за премахване на двойнатa брадичка, казва се Belkyra. Чрез инжекции се редуцирала мастната тъкан, някой дали е запознат?

Коя е твоята лекарка?
Няма много инфо за този филър в български страници, основна на английски, но не съм се зачела, само го отбелязах да зачета по-подробно, когато имам време.

Аз имам лека двойна брадичка, но не мисля, че е заради мастни натрупвания, а структура. И по-скоро е кожа при мен. Денкова ми беше препоръчала миналото лято нещо подобно на това, с инжектиране и премахване на мастните натрупвания.
Сега видях в сайта: http://aestheclinicbeauty.com/bg/c-2-96/sbogom-dvoina-bradichka

Същото е. Но миналата година имаше друго наименование Simple Smile))

А колоко време трае ефекта от процедурата?

Самара, може и да е същия, не знам, аз ходя при Каляшева, от фейсбука видях:
https://web.facebook.com/drkaliasheva/posts/1289247114506040

Вилия, пише, че има дълготраен ефект, каквото и да значи.

furchi, как само 20 мин, за да те хване обезболяващия крем се чака поне 10-15 мин., после докато разтвори постепенно ботокса, а да не говоря че филъра, инжектира го бавно, като ме оглежда през цялото време за да е равномерно навсякъде. И 1мл наведнъж да ти сложи в горната устна само е огромно количество!

# 117

Mucuni, при мен нямаше и 20 мин  Grinning За първи път се видяхме, никакво отношение....Ботокс на гневна и пачи крак и мезотерапия. 800лв.Не изчака и упоиката да хване ( не ме боля в интерес на истината) и през това време разтваряше ампулите. Аз главно за пигментните петна отидох, но без обяснения ми каза " Не, не. Нищо не може да се направи..." За капилярите също. Обмислях да оправи и хлътването под очите, но сега се колебая дали да  тя.

# 118
Фурчи, ужас, това отношение е недопустимо. Претупала те е явно. Но в днешно време почти всеки гледа да ти вземе парите. Confused Да се получи естествен резултат е най-важното и да ти отива на лицето. Когато си правих устните, моята докторка ми задаваше постоянно въпроси, разбра точно разбра какво искам и резултатът се получи абсолютно естествен, каквото и беше желанието ми. После ме пита дали се харесвам и се чувствам добре, наистина се интересуваше дали съм доволна.  За мен отношението на лекаря към пациента ми е  най-важния критерий за избор на специалист. Хората около теб как реагираха на промяната в устните?  Rolling Eyes

# 119
http://snimki.be/store/1/211498143221.jpg дано се отвори . На снимката изглежда една идея по-добре, от колкото е всъщност.

Общи условия

Активация на акаунт