Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 119 292
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, относно носовете:
На a.l.e.n.a за мен носът е перфектен, Brie изобщо няма топчест нос. Къде си ги виждате тези недостатъци не знам просто!

Като се види фиаското с носът на Калина, аз- лично не бих рискувала. Тя поне 2 пъти си прави носа, а сигурно има достъп до много скъпоплатени хирурзи.
Да не говорим на риска от недобро функциониране, ако не е направена опрерацията както трябва.

# 91
  • София
Аз в профила на Evolution в инстаграм ли?
Не, не там. Рекламата на клиниката в която си правила процедурата. С теб начело Simple Smile

Аз питам отделно за evolution в МОЛа
 Embarassed

# 92
  • Пловдив
Здравейте, коментирате ринопластика.
Моя също ми е голям и камбест но поради липса на финанси се отказах.
Наскоро след приключване на връзка, глупака ми каза че носа ми...кофти неща. плаках и тъй като съм в сферата на здравната система потърсих д-р Кулов-Каспела.
Ако успея да мина само по здравна каса ще Ви информирам за процедурата и как се е получило. Hug
Ако ли не, здраве да е Heart Eyes

Ще следя за коментари и отзиви от Кулов. След като се отказах от Джамбазов, съм се насочила към него Peace. Моят нос е абсолютно прав, без гърбица, но е малко широк, и върхът му е някак клюмнал Rolling Eyes. В профил е много кофти, като се усмихна също Rolling Eyes. Това ми е болката на мен. Първо се бях насочила към Джамбазов, но върховете никак не са му силна страна.

# 93
Здравейте,
може ли да дадете някаква информация за д-р Албена Чолакова от Пловдив? Не откривам нейна страница в интернет. На Любен Каравелов ли работи?
 Hug

# 94
Да ви питам, чета при мойта лекарка, че има някакъв нов  метод за премахване на двойнатa брадичка, казва се Belkyra. Чрез инжекции се редуцирала мастната тъкан, някой дали е запознат?

Коя е твоята лекарка?
Няма много инфо за този филър в български страници, основна на английски, но не съм се зачела, само го отбелязах да зачета по-подробно, когато имам време.

Аз имам лека двойна брадичка, но не мисля, че е заради мастни натрупвания, а структура. И по-скоро е кожа при мен. Денкова ми беше препоръчала миналото лято нещо подобно на това, с инжектиране и премахване на мастните натрупвания.
Сега видях в сайта: http://aestheclinicbeauty.com/bg/c-2-96/sbogom-dvoina-bradichka

Същото е. Но миналата година имаше друго наименование Simple Smile))

# 95
Момичета, носете си носовете със здраве и не се занимавайте с корекции в тази област.. Една позната си направи операция, след която толкова време се възстановяваше и такива болки изтърпя, че сега е сигурна, че мъките не са си заслужавали...

# 96
Относно ринопластиката на мен ми отне доста време докато се реша, бях с широк връх на носа най-трудната работа която изисква висш пилотаж в хирургията, наистина съм много щастлива че направих операцията, съжалявам че не съм се решила по рано. Направих я при Палаоро в Италия, горещо препоръчвам, тогава беше 4500 euro, Сега незнам дали има промяна в цените. Така че който е решил...наистина го направете, това променя визията доста.

# 97
Ако носът наистина не изглежда добре, по-добре да се направи корекция. Като човек не се харесва, как ще се гледа в огледалото цял живот?  Rolling Eyes Е ако е нещо дребно, повече може да се примири, ама иначе не. Чувала съм, че болки след ринопластика няма, а само неразположения, свързани с отоците и дишането.  Peace

cyberart, можеш ли да покажеш снимки? Твоят нос какъв е бил преди?

# 98
Това за болките е много относително. Аз съм с много висок праг на болка и въпреки това при първата рино, лицето много ме болеше. Много зависи и от уменията на опериращия. След първата операция бях като пребита от Майк Тайсън. Ето така изглеждах

При втората картинката беше същата/ при същия хирург/
При третата, която беше най-сложна имах 2 синини само.

Моля, не ме цитирайте, ще изтрия снимките по-късно.

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 09:20 от sharpy

# 99
Здравейте, днес бях при др Ванеска, прави ми устни, назолабиални и ботокс в челото, общо 1250лв. За устните бях скептично настроена да ми слага 1 мл, защото си имам, но по принцип горната ми е малко по -малка от долната. Тя ми постави почти целия филър в горната устна, сега като се гледам съм като ожилена, а и на всичкото отгоре ми е крива устата, имам усещане, че повече имам от едната страна на горната устна. Ох кажете какво да правя, да правя ли масаж, ще спадне ли? Знаех си, че ми е много 1 мл и то неравномерно поставено.

# 100
  • в 1001-та нощ
Аз не съм правила масажи. Една прияетлка беше правила и се наду много. Сега може да има асимерия от отока, трябва да мине време, да спадне и тогава ще е ясно. 1 мл само в едната устна ми се вижда много.

# 101
Горе долу за колко време спада отока, защото аз от ляво изглеждам по издута, а от дясно пък имам синка и е по не е надуто, от това ми изглежда неравномерна устната? Като ми го поставяше, каза, че ми е много дехидратираната устната и направо съм го изпила. За първи път си поставям и филъри и ботокс, и съм притеснена. Възможна ли е корекция, ако ми остане крива устата или да чакам да се резорбира?  Взех си отпуска тази седмица, дано до понеделник да се нормализира, че незнам...

# 102
  • в 1001-та нощ
Да, прави се корекция. Може да се разгради поставения филър или да се добави още за симетрия. До дни трябва да спадне.

# 103
Аз имам мнооого нисък праг на болка, след риното изглеждах като на снимките  Joy Но болка не съм имала никаква, не се наложи и един аналгин да изпия. Отбелязвам обаче, че след операцията много рядко имам главоболие, което преди това беше постоянно. Оттавам го на изкривената носна преграда, която имах  newsm78

# 104
  • София
Горе долу за колко време спада отока, защото аз от ляво изглеждам по издута, а от дясно пък имам синка и е по не е надуто, от това ми изглежда неравномерна устната? Като ми го поставяше, каза, че ми е много дехидратираната устната и направо съм го изпила. За първи път си поставям и филъри и ботокс, и съм притеснена. Възможна ли е корекция, ако ми остане крива устата или да чакам да се резорбира?  Взех си отпуска тази седмица, дано до понеделник да се нормализира, че незнам...
Според мен,след около 2 дни нещата ще са коренно различни Peace
Когато аз си слагах за първи път,при др.Крахтова(също опитна лекарка),имах хематом в дясната половина на горната устна.Беше страшна гледка,но още на следващия ден всичко се нормализира и устните се изравниха.
Изчакай да мине отока и не се шашкай предвварително.  Peace
Все пак Ванеска е добра лекарка и се предполага,че знае какво прави.
Не че и най-добрите не допускат грешки.На моя позната точно Ванеска при поставяне на ботокс в челото е засегнала нерв,вследствие на което веждите са се вдигнали много нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт