Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 119 288
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Някой чувал ли е за този др. Мухамет Дилбер ?
Почти всички носове,които видях на снимките ми харесват.  Peace
https://www.facebook.com/574540032710087/photos/a.57455718937503 … ype=3&theater
Носове като на певицата Емилия изобщо,ама изобщо не ми харесват...  Naughty
На Галена носа ми харесва,както и на Златка Райкова. Peace
Нямам представа къде са ги правили. newsm78
Моя нос няма гърбица,но бих искала да е по-тънък.

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 01:56 от Даяна1111

# 76
Наистина хубави носове, но като че ли има склонност да ги прави чипи. На мен лично чипите носове не ми допадат.

Прави ми впечатление, че тънките гърбави носове много се променят в положителен смисъл след операция. При широките, резултатите не са така впечатляващи.

# 77
Да, тънките и гърбави носове са по-лесни за правене от месестите носове.
На Дилбер съм виждала на живо 2 творения, които са блестящи.
На Златка Райкова носа е правен от Джамбазов.
Наскоро и певицата Бони си прави рино също при него, но при нея не ми харесва чак толкова резултата.

# 78
Здравейте, коментирате ринопластика.
Моя също ми е голям и камбест но поради липса на финанси се отказах.
Наскоро след приключване на връзка, глупака ми каза че носа ми...кофти неща. плаках и тъй като съм в сферата на здравната система потърсих д-р Кулов-Каспела.
Ако успея да мина само по здравна каса ще Ви информирам за процедурата и как се е получило. Hug
Ако ли не, здраве да е Heart Eyes

# 79
Здравейте, коментирате ринопластика.
Моя също ми е голям и камбест но поради липса на финанси се отказах.
Наскоро след приключване на връзка, глупака ми каза че носа ми...кофти неща. плаках и тъй като съм в сферата на здравната система потърсих д-р Кулов-Каспела.
Ако успея да мина само по здравна каса ще Ви информирам за процедурата и как се е получило. Hug
Ако ли не, здраве да е Heart Eyes
При добро желание от страна на лекаря, винаги можеш да минеш по здравната каса, тъй като са си УНГ лекари. Пишат ти направление за изкривена носна преграда и си готова. Цената на операцията става наполовина. При мен едната беше направена по този начин. Цената тогава беше 2000 лв., с направлението платих 1000лв.
А относно глупака.... ама верно пълен идиот. Що ли не се учудвам на постъпката. Типично мъжка постъпка. Докато сте били във връзка, сякаш не си била със същия нос....

# 80
доктора няма проблем, съгласен е.
Но собственика на болницата трябва да каже ок.
Дано да стане, ще се похваля Praynig

# 81
  • в 1001-та нощ
И при нослетата и при гърдите, а и не само - е много важно какво е изходното положение, за да се постигне даден целеви резултат. Моят нос е тесен, но все съм се чудила - сега дишам перфектно, ако се смали, стесни още - как ще дишам.

Много отрезвяващо ми действат коментарите Ви съм много благодарна за искрените мнения.  Hug

# 82
... ако се смали, стесни още - как ще дишам.
Много често точно от това идват проблемите при пластичните хирурзи, защото те гонят вид, а не функционалност. Не че не се случва и при УНГ лекари. При прекалено стесняване, носните проходи се запушват и дишането драстично намалява, понякога направо изчезва.

# 83
При прекалено стесняване, носните проходи се запушват и дишането драстично намалява, понякога направо изчезва.

Леле  newsm78 Sick

# 84
  • София
Алена туко- що те видях в инстаграм Simple Smile в профила на клиникита  Hug
Какво мислите за клиника Evolution,намира се в Парадайз мол на минус 1 ?

# 85
  • в 1001-та нощ
Аз в профила на Evolution в инстаграм ли?

# 86
При всички операции има доволни, има и недоволни. Но ако имаме нос, който не ни харесва и откровено разваля визията ни, според мен си струва риска. Ринопластиката е една от операциите, които коренно променят човек.. Peace Просто трябва хубаво проучване на лекаря и много добре да се уточни какъв е желания резултат и дали може да се постигне. Гърбица най-лесно се оправя, а вече върха на носа е най-трудното. За турските доктори също има и позитиви, и негативи.. най-популярните са Илхан, Дилбер и Ашвар, но парите са си цифра - започват от 8 бона за първа ринопластика, а ревизия вече да не говорим. Това са много пари. Тук в България като че ли повечето хора се правят при един двама доктори, единият от които Джамбазов, а всъщност имаме и много други добри специалисти.  Peace

# 87
На Джамбазов за съжаление върховете на носа не са му сила. Всичко друго е ОК, но връхчето не е добре изпипано. При мъжа ми няма проблем, мъж е все пак и преди му беше толкова зле носа, че на сегашния никакви кусури не си търси, но на познато момиче много се забелязва, че връхчето не е фино. Тя беше с голям, гърбав и клюмнал нос, сега е малък, без гърбица и....клюмнал. Е, не като преди разбира се, но можеше и по- добре.

А на показания по- напред лекар Дилбер, всички носове са му, като с копи пейст. Не ми харесва това, обезличава се човек някак. Всички са ми еднакви- Николета, Златка, Алисия и куп други. Добре е, като се оперират носа да се съобразява с  цялото лице и ако е възможно са се запази идентичността на пациента.
Мъжът ми много се боеше да не му напарви чип нос, до последно само това си повтаряше:)
Крайният резултат се вижда след 10-12 месеца обаче.

# 88
Неприятни ефекти след процедури, които съм получавала са били - синини, оток, и изгаряне след пилинг.

За премахване на капиляри по лицето кой лазер е най-подходящ, някой, ако знае или е правил да сподели?  bouquet

# 89
Преди ринопластика не се ли прави някакъв 3D макет как ще изглеждаш. То дето се вика, операцията може добре да мине, но като се промени визията човек трудно се приема.

Някой беше питал  дали да си прави Хайфу, от личен опит препоръчвам, страхотен е резултата, с времето става все по-добър, но трябва да се направи с истински апарат и то при лекар, за да не си дадете парите на вятъра.

Някой да си е правил  блефаропластика с Plasma IQ, бил неоперативен метод и ме заинтригува, защото знам, че очите са много деликатна зона.

Общи условия

Активация на акаунт