Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 119 170
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  • в 1001-та нощ
Аз реших да направя и няколко процедури около капачката на коляното. Кожата върху самата капачка на моменти се набръчква. Иначе самите колена са ОК.

Терапевтката огледа зоните, нейното мнение е, че нямам никакви излишни мазнини там, само кожата върху самата капачка е дехидратирана и би се повлияло отлично. Работихме с малкия накрайник за лице, без вакуум. Мисля, че няколко процедури ще са достатъчни  Blush

Коментираше, че магнитните полета се ползват във физиотерпията и са много добри при възпалителни процеси, при ставите също.  Blush

# 61
Момичета, имам въпрос към тези от вас, които са правили ринопластика.

Какво точно коригирахте и резултатът оправда ли очакванията ви?

Питам, защото аз имам лека гърбица от едната страна на носа, която е следствие от двукратно счупване на хрущяла като дете и последвало неправилно зарастване. Обаче това не ми е основния проблем. Носа ми като цяло е широк и има широк връх. Искам стесняване на целия нос и коренно различно оформяне на върха. Говорила съм с двама пластични хирурзи тук, и двамата фокусират вниманието си на тази гърбица. Но аз не искам да дам почти $10,000 за да ми изпилят гърбицата само. Това няма да промени общата визия на лицето и не си струва парите.

Има ли някой, който е постигнал драстична промяна на носа след ринопластика? Много ще се радвам на всякакви отговори, може и на лични, ако предпочитате.

# 62
Аз съм с 4 ринопластики.
Щом носа ти е широк, след премахване на гърбица, ще стане още по-широк.
Правило при риното при премахване на гърбица е да се съберат страничните кости, за да се стесни носът.
Върха е пипкава работа, не всеки умее да прави върхове. /В БГ си е направо въпрос на късмет/
Не знам къде живееш, но се ориентирай ако можеш към Турция за рино. И задължително при УНГ-пластик. Обикновен пластичен може да ти създаде много неприятности с функционалността на носа. Те гледат да докарат външността /която не винаги успяват заради върха/ но физиологията на носа изобщо не ги интересува. Затова задължително УНГ пластик.

# 63
Знаех си аз, че не е толкова просто. Има един определен тип правени носове, които от километър си личи, че са правени и стоят неестествено. Нещо като на Майкъл Джексън.

Такова нещо искам да избегна, както и последващи операции.

Благодаря за отговора sharpy! Ти доволна ли си от крайния резултат, стана ли както си го представяше?

# 64
Не, не съм доволна, или поне не е това, което си представях.
При мен първата операция беше тотална трагедия. Крив нос, с недоизпилени кости и ... тотално недишащ. Заради това, че изобщо не можех да дишам, дори забравих какъв му е вида. Оперирах се при Юрий Асенов в Пловдив. Тогава се подведох по положителни отзиви за гърди при него /Н. Лозанова дори си прави първите гърди при него/
Втората грешка, която направих, е да се оперирам повторно при него. Направих го, защото нямах повече пари, а за да ида при друг трябваше да платя цяла операция. Той поне "призна" че носа ми е кофти и реоперацията ми беше безплатна. Платих си само консумативите и упойката, както и болничния престой. Резултата - отново плачевен. Имаше леко подобряване във вида, но във функционалността - никаква.
Тогава започнах да ходя по УНГ специалисти. Изписваха ми различни капки, кортикостероиди, мазилца, какво ли още не.... и нищо. Така стигнах и до Джамбазов /за него много се чака и до ден днешен/ Човека поне беше искрен и ми каза - носа ти отвътре е "леш", имаш много сраствания, от това са се образували и полипи и няма как да можеш да продишаш, освен да се направи нова операция. Лошото в случая беше, че вече имах 2 и не даваше никакви гаранции, че с трета биха се оправили нещата. Каза че си е риск. Аз в случая се замислих, че няма какво да губя и се престраших. Изчаках още половин година, защото трябва напълно да са спаднали и зарастнали тъканите вътре от предходна операция.
След операцията при него - положението донякъде се подобри, макар че и той е бил донякъде с вързани ръце, защото преди това носа ми е бил "дялкан" не където трябва и няма какво да се направи без присаждане на кост. Вида стана по-добре от преди, а дишането се подобри с 50% някъде. Още първият път, когато дойде да ме види, ми каза, че не всичко е станало както трябва, защото е имало големи сраствания и на този етап нищо не е могъл да направи. Добави също, че би поел риска от 4-та операция след време/на негова отговорност/ за да се опита да поправи тези неща, които в тази операция не е имал възможност. И така след още 1 година - легнах под ножа за 4-ти път. Знам, че доста студенти са били на операцията, за да видят какви поражения съм имала от предишните.
Към ден днешен имам горе долу нормален нос, с който мога да дишам. Имам леки асиметрии, но в никакъв случай не е онзи крив нос след първите 2 операции. С дишането също съм горе долу добре. С едната ноздра и до сега имам проблем, но... това е положението.
Благодарна съм на Джамбазов, че поне ми върна функционалността на носа, а и колкото можа поправи вида.
Ако някога имах и най-беглата представа какви мъки ще претърпя, никога нямаше да си го причиня....

Последна редакция: пн, 19 юни 2017, 21:21 от sharpy

# 65
Sharpy, направо ме отказа засега, уплаши ме. Представям си какъв ужас си изживяла. И аз съм чела за Джамбазов, че е много добър и много се чака, но ние сме много далеч, не се връщаме в БГ и просто няма как.
Благодаря ти за подробния пост, пак ще го мисля.

# 66
Не искам да те плаша, ама наистина хубаво го мисли. Няма гаранция, че ще стане като при мен, но няма гаранция и за обратното.
И пак казвам, ако един ден решиш и имаш възможност - отивай в Турция. Там има много кадърни УНГ пластици и правят страхотни носове. Виждала съм не едно тяхно творение.
Успех!  Hug

# 67
  • в 1001-та нощ
Аз точно от такива съображения търпя несъвършенствата на моя нос, които ми бодат очите постоянно, но ги приемам. Пък и нямам толкова пари да дам. Това може и да е за добро  Mr. Green

# 68
Мъжът ми е опериран от доктор Джамбазки, носът му беше чупен няколо пъти и имаше затруднения с дишането. За щастие операцията беше успешна от първия път, изпили гърбица, изправи го, прегарадта оправи и го намали, като цяло. Е, сега има малка кривина в ноздрите, ни се вижда само ако го гледаш отдолу, нищо общо с преди. И най- важното- диша:)
Не е лека операция и не бият я направила без много основателна причина. Него го оперираха 4 часа и се възстановяваше около месец. Никак не е приятно, особено първите дни, имаше метри бинт, навит като фитили в ноздрите. С него оперираха едно момче, не знам какво му стана, мисля че получи някакви паник атаки, от твоа че не може да диша и беше ужасно.
Такива операции трябва да се обмислят много внимателно.

# 69
При мъжът ти най-хубавото е, че е била 1-ва операция. При "непипан" нос, корекциите стават по-лесно, отколкото при вече опериран. Не случайно цените на реоперациите са двойно по-високи от първичните ринопластики.
На мен грешката ми беше, че легнах под ножа при пластик, а не при УНГ-пластик. За разлика от само пластичния, който прави вся и всьо, УНГ-пластика/ като Джамбазов/ се занимава само с носове и процента на успешна операция е много по-висок. Отделно, че гледат и функционалността на носа. Помня, че Джамбазов ми обясняваше, за някакви хрущяли вътре, наричайки ги "охлюв", които каза, че ако се изрежат, щяло да бъде визуално красиво, но по този начин се прекъсвал потока въздух, който минавал през... не помня вече. Ама поне обясняваше ясно и точно, че не може да искаме "малък сладък нос" ако физиологията ни не го позволява.
Алисия е оперирана при него, според мен и е направил страхотно носле.

# 70
Аз имам ринопластика при Асен Асенов преди 1г.3м  От доктора съм изключително доволна като отношение, макар че носа ми не стана добре  Grinning Остана от ляво на ноздрата по надуто и много личеше...Точно година след операцията се разбрахме за втора, но като отидох отказа да рискува с операция и решихме да пробваме с инжекции с кортикостероиди. Би ми 2 инж. през месец, доста спадна, но пак не е съвсем...Иначе носа ми няма нищо общо с преди и въобще цялото ми лице е сякаш променено.
Моя приятелка пък, се оперира в Турция. Нейния нос си беше прав, но камбест  Grinning Ходи при Илхан. Е сега пак е камбест, но по малък. След отзивите за него и снимките му във фейса, очаквах много повече. То реално почти не и личи....Иначе това за ултразвуковите и щадящи методи там са мит, според мен. Разказва ми, че са били 3 българки, и трите са били като след боксов мач. Но пак е за предпочитане там де  Peace
Аз се свързах с един много добър лицево челюстен хирург в София и вероятно на есен ще ида да ми го дооправи. Не е от тия известните и широко рекламирани, но видях какво чудо направи с близка, която имаше проблеми с носа...
Ако не е нещо крайно наложително, не препоръчвам на никой да прави. Живота месеци наред докато спаднат отоците и видиш резултата е кошмарен.

# 71
При мъжът ти най-хубавото е, че е била 1-ва операция. При "непипан" нос, корекциите стават по-лесно, отколкото при вече опериран. Не случайно цените на реоперациите са двойно по-високи от първичните ринопластики.
На мен грешката ми беше, че легнах под ножа при пластик, а не при УНГ-пластик. За разлика от само пластичния, който прави вся и всьо, УНГ-пластика/ като Джамбазов/ се занимава само с носове и процента на успешна операция е много по-висок. Отделно, че гледат и функционалността на носа. Помня, че Джамбазов ми обясняваше, за някакви хрущяли вътре, наричайки ги "охлюв", които каза, че ако се изрежат, щяло да бъде визуално красиво, но по този начин се прекъсвал потока въздух, който минавал през... не помня вече. Ама поне обясняваше ясно и точно, че не може да искаме "малък сладък нос" ако физиологията ни не го позволява.
Алисия е оперирана при него, според мен и е направил страхотно носле.
Тя има три  операции при него. Има и жестоко осакатени от него. Общо взето за всеки има и добри и лоши отзиви.

# 72
Аз точно от такива съображения търпя несъвършенствата на моя нос, които ми бодат очите постоянно, но ги приемам. Пък и нямам толкова пари да дам. Това може и да е за добро  Mr. Green

Точно ми боде очите и моят. Поглеждам се и виждам само един нос. (това откакто назолабиалните ги няма де, иначе виждах нос и назолабиални Joy)
Мразя да се снимам заради носа и съм така от дете. Всякакви снимки в профил не позволявам и трия, ако има такива. Преди години ги късах. В анфас - долу-горе същата работа. Общо дали имам и 10 снимки не зная. Абе, комплекс ми е от дете.

Иначе уж съзнавам, че не е чак толкова зле положението, има къде-къде по-страшни носове от моя, но ме дразни и това е.

П.п. Сега прочетох Ел и се връщам да допълня, че и моят е камбест и ме притеснява, че ако направя операция може да си остане камбест, просто да по-малка камба, което не ме устройва. Той не е и чак толкова голям. Лекарите с които съм разговаряла някак се фокусират върху гърбицата предполагам, защото тя е лесна за корекция и неглижират формата, което пък на мен ми е главния проблем.

# 73
Камбестите са най трудни за правене, при тях реално не може да се направи много, но пък една идея по прав, леко вирнат пак е по добре.

# 74
Общо взето за всеки има и добри и лоши отзиви.
Съгласна съм, Ел! Затова и казах по-горе, при когото и да се отиде, никога няма 100% гаранция. Аз съм жив пример за това..

Общи условия

Активация на акаунт