Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 119 156
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
  K.Lera защо се наложи хирургическа намеса и колко време се възтановява след това?
Въобще всичко ме интересува ,разбира се ,ако е удобно.....
Доколкото разбрах  Radiesse не е ХК, а друг вид филър с по видим ефект.Правилно ли съм разбрала?
Дали ще ме изтраете с тъпите ми въпроси Embarassed
Много искам ,но докато не разнищя всичко и не ми се изясни няма да посмея ,страхливичка съм си.

# 46
mamaden , аз при нея само брадавици махах, но се бях настроила за конци и други неща.
Тя много внимателно ми обясни, дори материали ми даде от някакъв симпозиум относно конците, осбъдихме и HUFU-то, но докато се реша какво точно да правя точно по това време свекър ми получи инсулт и добре, че и брадавиците успях да махна.
Но ми направи много добро впечатление.

# 47
  • Пловдив
mamaden , аз при нея само брадавици махах, но се бях настроила за конци и други неща.
Тя много внимателно ми обясни, дори материали ми даде от някакъв симпозиум относно конците, осбъдихме и HUFU-то, но докато се реша какво точно да правя точно по това време свекър ми получи инсулт и добре, че и брадавиците успях да махна.
Но ми направи много добро впечатление.

Не знаех, че слага и конци, аз не съм се интересувала много от тях. Следя темата за конците тук във форума, но още не съм на тази вълна.
HIFU прави козметичката с която двете работят. Правила съм при нея, доволна съм Peace. Мога да препоръчам процедурата. Аз с нея изкарах почти 1,5-2 год. без ботокс около очите Peace, благодарение на HIFU.

# 48
Здравейте, момичета! Коментирали ли сте този Фарма хиалурон филър за устни? Някакви отзиви?

# 49
Здравейте, момичета! Разтърсих се къде във Варна мога да си направя HIFU и попаднах на тази оферта - https://rio.bg/oferta/VykN/neoperativen-hifu-smas-lifting-na-zon … mp;affiliateId=59. Обаче нещо много съмнителна ми се струва, предвид изключително ниската цена. Някой има ли наблюдения върху това студио? Къде другаде във Варна мога да направя HIFU и подходяща процедура ли е за лятото?

# 50
  • в 1001-та нощ
Коментирали сме това студио по-назад.

Потърси клиника, в кяото лекар прави процедурата и работят със сертифицирана машина  Peace

# 51
Аз лично съм мн доволна от д-р Лекова в Есте бюти за ботокс, мезотерапия, устни (моя приятелка заведох). Последно коментирахме филър под очите, но не мога да се престраша. Предупреди ме, че може да има синини и отток. Моя приятелка при друга докторка получи от филър под очите мн неприятен отток и после ходи да й го разграждат. Може ли да споделите какви точно филъри сте слагали под очите- волбела, волума? Вторият ми въпрос е за д-р Гергана Манолова, ходил ли е някой при нея?

# 52
  • в 1001-та нощ
Тък съм чела добри коментари за Реденсити 2.

# 53
Коментирали сме това студио по-назад.

Потърси клиника, в кяото лекар прави процедурата и работят със сертифицирана машина  Peace

Благодаря ти, но наистина не откривам никакви мнения за това студио и затова попитах.

Имам още един въпрос - венус легаси за лице може ли да се прави през лятото? Забелязах, че е в месечната промоция на Скин лайн и явно се практикува, но дали е правилно?

# 54
  • София
Дами, моля за малко помощ и/или съвет.
Искам да подаря на майка ми някоя лифтинг процедура (тя е на 62), какво бихте препоръчали?
Не е ходила досега на такива, пък искам да я поглезя с нещо, което ще има видим ефект.
Нямам бюджет като за хирургически лифтинг, но всички останали идеи са добре дошли  Hug

Здравей, чувала съм много добри отзиви за ХАЙФУ от познати. Може да прочетеш инфо в нета за какво става въпрос. Идеята ти за подарък е страхотна!  Peace

Благодаря ти много за съвета, ще проуча  Heart Eyes

# 55
Здравейте, включвам се и аз с един плазмолифтинг при др. Михайлов благодарение на Алена, взех пакет от три, ще следя ефекта и ще споделям. Сега се ориентирам за добър специалист за конци Силует Софт, може и извън България просто имам опасения за сраствания които могат да се получат затова   искам да поразгледам преди да реша къде.

# 56

Имам още един въпрос - венус легаси за лице може ли да се прави през лятото?
Може.  Peace

# 57
Аз така се надвам да си направя легаси на тяло лятото ... нямам възможност по друго време на годината.
Има ли видими следи по тялото след процедурите?
Алена, извинявай, знам колко пъти си обяснявала, но в момента няма как да се върна да чета в старите теми.

# 58
  • в 1001-та нощ
Не, няма.  Blush

# 59

Общи условия

Активация на акаунт