Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 119 305
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря на всички, които отговориха, вече съм по- спокойна. Благодаря!

# 136
И на мен много ми харесваш  Peace След 2 седмици може би ще трябва още малко да сложи в ляво.

# 137
  • София
Изглеждат естествени устните според мен. Не е чак толков по-голяма горната от долната.

Иглена мезотерапия с витамини , без ХК, би ли свършила работа за пачи крак, гневна и чело?
Вече се спрях на този метод, няколко процедури са нужни. Има ли тук, с такъв тип процедура ? И имаше ли ефект ?

Алена, перфектен грим Simple Smile

# 138
  • в 1001-та нощ
Мерси, Wind  Hug

Иглена мезотерапия с витамини , без ХК, би ли свършила работа за пачи крак, гневна и чело?

Каква работа точно да свърши? Ако има мимически бръчки и не са блокирани мимиките - то те с времето бавно и постепенно ще се задълбочават. Особено при тънка и дехидратирана кожа. И да се вкарат витамини - те какво да направят с бръчките. Да, спомагат клетъчното хранене и метаболизъм, но само това няма да е достатъчно, според мен.

# 139
Здравейте,
С микродермаабразио и безиглена мезотерапия какъв ефект се постига? На 31 съм, леки хоризонтални мимически бръчки на челото, кожа без петна и пъпки, леко дехидратирана. bouquet

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 10:06 от HKl

# 140
  • Бургас
Здравейте!На 16.06. правих назолабиални и попълване под очите при д-р Ванеска.Изключително съм доволна от резултата и отношението.На мен ми е за пръв път и бях много притеснена.Избрах тази докторка от мненията основно на а.l.е.n.а и  JACKLIN*.Много ви благодаря за което HugСега имам час за 27.06 за да коригираме което е нужно защото мен ме беше страх на веднъж всичко нужно да попълним.Успех на момичетата които са решили да променят несъвършенствата си и се въоръжете с търпение  bouquet

# 141
  • в 1001-та нощ
lili29  Hug честито Simple Smile Радвам се за добрия резултат Simple Smile

Здравейте,
С микродермаабразио и безиглена мезотерапия какъв ефект се постига? На 31 съм, леки хоризонтални мимически бръчки на челото, кожа без петна и пъпки, леко дехидратирана. bouquet

С микродермабразиото се почиства горния слой от мъртви клетки, кожата светва. С безиглената мезотерапия - много зависи каква е Simple Smile Така зададен въпросът е много общ  Peace

# 142
Благодаря ти, a.l.e.n.a  bouquet
Много си ценна за темата!
Аз не съм решила още, смятам да правя есента (сега заради слънцето не искам, а и ни предстои море), но се чудех дали безиглената изобщо дава някакъв резултат, или най-добре да си е иглена мезотерапия, за да достигне каквото е необходимо до мезодермалния слой кожа. За мезотерапията мисля да е хиалурон или витамини.

# 143
ХКI наистина май си е по-добре иглена мезотерапия. Но дерматологът може да ти каже конкретно за твоята кожа кое е най-подходящото. А и си трябват няколко мезотерапии, за да има добър ефект.  Peace Но мисля, че за твоята възраст това е доста добро решение. Каква козметика ползваш и това е важно.  Peace

# 144
  • Пловдив
Минавам да споделя. 10-тина дни съм след ботокс на челото и около очите. Хвана навсякъде, направо е бетон Simple Smile, около очите е без забележка. Но нещо не съм доволна от това на челото, по специално над веждите. Бръчките не се виждат, напълно заличени са, напълно блокирани. Дори не мога да повдигна вежди. Някак обаче сякаш малко паднаха надолу крайчетата на веждите, при лявата е повече, при дясната минимално.
Според мъжа ми си въобразявам и изглеждам чудесно, но според мен нещо не е както трябва. Не ми допада ефекта Thinking.
Ще изчакам да мине малко време и около 10-ти другият месец, ще отида да ме погледне докторката. Не знам дали може да се направи нещо за повдигане на веждите, чрез корекция с ботокс предвид, че скоро е слаган, но ще питам. Другото е ясно като му мине ефекта.
ХК в скулите е перфектна, никакви забележки Peace

# 145
l'etrangere за твоя проблем с малките израстъци по врата ползвах верутол от Турция и всичко падна на четвъртия ден. струваше около 10 лири и основно го ползват за кокоши тръни и брадавици. цената е 4-5 лв. в български левове.

# 146
Минавам да споделя. 10-тина дни съм след ботокс на челото и около очите. Хвана навсякъде, направо е бетон Simple Smile, около очите е без забележка. Но нещо не съм доволна от това на челото, по специално над веждите. Бръчките не се виждат, напълно заличени са, напълно блокирани. Дори не мога да повдигна вежди. Някак обаче сякаш малко паднаха надолу крайчетата на веждите, при лявата е повече, при дясната минимално.
Според мъжа ми си въобразявам и изглеждам чудесно, но според мен нещо не е както трябва. Не ми допада ефекта Thinking.
Ще изчакам да мине малко време и около 10-ти другият месец, ще отида да ме погледне докторката. Не знам дали може да се направи нещо за повдигане на веждите, чрез корекция с ботокс предвид, че скоро е слаган, но ще питам. Другото е ясно като му мине ефекта.
над веждите ли те боде или в горния край на челото?

# 147
  • Милано
над веждите ли те боде или в горния край на челото?
   Последният път при д-р Чолакова и на мен ми се струва ,че ъглите ми са леко надолу и очите ми са сякаш тъжни и по-малки. Аз бях на корекция,постави ми една единица за да смъкне малко дясната вежда.Аз съм очарована от доктор Чолакова!!!Последният път използва други точки на поставяне и сигурно затова...Исках да те питам какъв филтър ти постави в скулите и на каква цена?..И да този път ме боде над веждите,а преди винаги в челото и за мен беше по-добрият вариант, макар и сега да не е лош резултата🤗
[/quote]

# 148
  • София
Някой има ли отзиви за др.Манджукова и за филърите Pluryal ?

# 149
Привет дами!  bouquet От доста време ви чета и много ви се радвам. От скоро обмислям поставяне на малко филър в устните, трябва ми мнооого малко и то само в горната, защото е една идея по малка от долната. Спряла съм се на Juvederm Ultra Smile, но много се страхувам да не се получи патешки ефект. Много искам да се избегне подуването над устната. В търсене съм на кадърен дертматолог в Пловдив, но ако не успея бих пътувала и до София. Ще пусна снимка ако на устните си (ако успея  hahaha) за да ме посъветвате какво и колко да сложа.
П.п. ето снимка, супер несъразмерни  Crossing Arms

Благодаря ви предварително!  Hug

Последна редакция: пн, 26 юни 2017, 12:01 от Bobinaaa

Общи условия

Активация на акаунт