Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 119 315
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Здравей, според мен за да се получи хубав резултат, много внимавай какво количество филър ще ти сложат. Защото ако е повечко, няма да се получи добре. Наистина си избери опитен специалист, ако трябва ела до София и не рискувай със случайни дерматолози в Пловдив.  Peace Наблизо си все пак!  Hug

# 151
Записвам се  Peace
Препоръчайте ми къде в София може да си сложа хиалуронова киселина в устните ?  Hug

# 152
ПодуванеТо над устната е т.нар. контур.  След като искаш само филър в горната устна няма да има този ефекн

# 153
  • София
Нежелан ефект съм имала от липосукция. Станах на бабунки, но след години, кожата ми се изглади. И след някоя и друга процедура. Wink

Bobinaaa, според мен имаш необходимост от пипване на горна устна. Peace

ПодуванеТо над устната е т.нар. контур.  След като искаш само филър в горната устна няма да има този ефекн
+1

# 154
  • София
Последния път,когато слагах ХК в устните си при др.Трендафилова,изрично желаех да ми направи контур.
Аз си мислех,че контура придава по-подчертан вид на устните(като със светъл молив)За тази цел се боде по самия контур на устните.Ок,но така филъра наистина отива над устната и там стои като подуто и е адски грозноо сега...Оо,следващия път няма да искам контур Naughty

# 155
  • тук и там
Здравейте,обмислям поставянето на филър във назолабизлните бръчки.Лицето ми е овално и аз самата не съм слаба ,а съм чувала че ефекта не е чак  толкова  добър естетически  при такъв тип лице.Попаднах на реклама за дермален филър и биостимулатор Ellanse.Някой слагал ли си е от него?Колебанията са ми -дали да  сложа хиалуронов филър или от този тип -колагенов стимулатор  .Благодаря! bouquet

Последна редакция: вт, 27 юни 2017, 07:49 от Kaisia

# 156
  • в 1001-та нощ
Аз момичета, доживях да се огледам със задоволство в огледалото и да нямам никакви забележки - имам предвид дупе и брич. Не съм вярвала, че това е възможно. Вчера ходих в Скун лайн за масаж на цяло тяло и Венус. Като тръгнах да се обличам, погледнах в огледалото - няма кусури. Врът насам, врът натам. Гледам, търся - няма!!! Е, вярвайте ми - толкова радост, направо невероятно  newsm03 newsm03 newsm03 newsm68 newsm44 Сега трябва много да внимавам да поддържам ефекта и да не го разваля Simple Smile

Започнах да правя процедури и на коленете, защото кожата върху самата капачка понякога се сбръчква, като стегна мускулите. Може и от годините да е. Момичето, с което коментирах счита, че просто кожата е дехидратирана. И като се замисля - след душ - мажа бедрата, мажа подбедрицата, а коленете пренебрегвам. Все пак мисля да направя няколко процедури профилактично и после ще ползвам лосион.

Попитах и за въпросите, които тук останаха отворени за PRP-то. Цената на 1 процедура е за 1 епруветка, така да се каже. Аз не знаех, че те са консуматив, мислех, че са епруветките, с които се взима кръв в лаборатория. Да, ама не - били някакви специални, дали не ставаше въпрос и за някаква мембрана, която отделя плазмата. Та реално тази епруветка струва цена, отделно струва и веществото, с което се обогатява плазмата - ХК, витамини, микроелементи, АК и т.н.

От една такава епруветка, каквато ползват там - се извличат 5-7 мл плазма, които допълнително се обогатяват с 1 мл - добавка и става до към 8 мл инжекционен разтвор.

Вече къде ще се постави - се обсъжда с доктора. Аз днес ще се видя с него за една друга процедура, но ще разкажа за нея, като мине и мисля да обсъдим и лицето - аз какво искам, той какво намира за подходящо и т.н. Simple Smile

Глождеше ме, че веднъж ми беше правена такава процедура, като подарък към филър и не очаквам клиниката да се набутва със скъп консуматив. Дали не може да се ползва някаква по-обикновена епруветка, нали се отделя плазма и в лабораториите. Обясниха ми, че на пазара има различни "епруветки" - по-евтини, по-скъпи. Съответно - по-куче парка и оригинални. Те заложили на "оригиналните", с които в плазмата преминават най-голямо количество полезни в-ва - така, че като се боде, да има максиамлен ефект. До колкото вече познавам хората в Скин лайн - вярвам, че няма да рискуват името си с разни ментета. Аз затова и съм спокойна там Simple Smile

И последно да Ви кажа за масажа - преди години ходех редовно - веднъж на няколко седмици. Обаче масажистът се премести, шайбата ме завъртя и ...

Сега в Скин лайн правех LPG на цяло тяло и после Венус на брич и дупе. Е, реших да сменя - вместо LPG - да е масаж на цяло тяло. Е, няма такъв масаж, безкрайно съм изненадана и като цяло съм много предубедена за масаж от жена. Но на рецепцията разпитах после - момичето е магистър кинезитерапевт и явно друго си е да си го учил Simple Smile

# 157
mamaden, това с веждите ти при д-р Чолакова ли се получи?
От филъри по лицето (устни не ме интересуват  Blush) при нея има ли доволни?

Последна редакция: вт, 27 юни 2017, 11:13 от marigold_

# 158
Днес се свързах с д-р Гюдюлева от Пловдив, много актуална напоследък в града, и другата сряда съм на консултация и евентуално поставяне ако реша, обясни ми, че след поставянето няма да има никакви следи (освен лек оток) и ще мога веднага да се върна на работа. Това наистина ли е така? Тук чета, че доста се подуват някои момичета, виждала съм и синини  newsm78 Отделно ми каза, че ако остане филър може да се инжектира другаде, а аз останах с впечатлението, че филъра за устни не става за лице  Rolling Eyes

# 159
Bobinaaa, аз съм от тези, които винаги се подуват и имат синини. Абсурд да отида на работа или да си подам носа навън в следващите 2-3 дни. Много бурна реакция правя всеки път.

Ако за пръв път слагаш филър и не знаеш как реагираш, по-добре си вземи един ден отпуска.

# 160
За Пловдив mamaden знам, че за филър ходеше при Д-р Пепина Власева, но и Д-р Албена Чолакова слага.
От Албена Чолакова имам много добри впечатления.

# 161
  • София
Според вас на 34г. добре ли е да се слагат филъри на проблемните места(НЛ,под очи,скули,брадичка) или е рано ?

# 162
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Искам да попитам някой има ли отзиви за д-р Анелия Здравкова-Jewel clinik ?
В петък-30.06 имам час за филър  (устни) и много се притеснявам. Ако някой си е слагал филърче при нея, нека пише. Бях на консултация и ми се видя много готина, доста неща ми обясни, но както знаете....това как обяснява и как работи са различни неща.
В интерес на истината се насочих към тях защотот търсех д-р Сияна Живкова, но тя от 10 месеца не работи там и никъде няма координата за връзка с нея.
Дори сега ако успея да намеря нейни координати сигурно ще си отменя часа.
Благодаря предварително на всички !!!
 smile3525 smile3525 smile3525

# 163
Не се доверявай преди да проучиш за отзиви. Важно е лекарят, който ще ти постави филър,а да е опитен и да знаеш, че си в сигурни ръце.  Peace

# 164
  • в 1001-та нощ
Според вас на 34г. добре ли е да се слагат филъри на проблемните места(НЛ,под очи,скули,брадичка) или е рано ?

Не е съвсем рано, макар, че аз на тази възраст - не съм и помисляла. По-скоро е до потребност Simple Smile и правилен избор на подходящото решение Simple Smile

Само филър - не прави кожата еластична. Грижите, според мен трябва да са "комплексни"  Blush

Общи условия

Активация на акаунт