Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 119 345
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
  • в 1001-та нощ
В темата споделиха момичета, че са правили и правят, защото са доволни. Аз съм правила веднъж и ефекта върху себе си го видях. В кои области на медицината се прилага и с каква цел - го коментирахме вече.

Приятен плаж  Peace

# 181
MayyaI, щом си хематолог, може ли да те попитам нещо на лични  Blush Касае това хора като мен с бъг в кръвосъсирването могат ли да си позволят разкрасителни  процедури с инжектиране на някакво вещество. Трябма да попитам и хематолога ми.

# 182
  • София
a.l.e.n.a, попита за коментар, относно косата ти...дадох моя коментар.

Идеята ми беше напиша за съставките и компоненти в кръвната плазма, както и взаимодействащи помежду си, в няколко поста. Информацията не е малка, освен това трябва да е и синтезирана и лесно достъпна.

Разбирам, че от това не се интересуваш./всъщност става въпрос за съвсем друго нещо- знаем го и ти и аз/

В темата споделиха момичета, че са правили и правят, защото са доволни.

Момичетата са доволни, защото освен собствена плазма, която служи като матрикс има и др съставки: Хк, аминокиселини, витамини. Само на плазма - няма как да стане.
Май и ти не си минала без тях съответните добавки. Не съм гледала, това което си писала. Peace

В кои области на медицината се прилага и с каква цел - го коментирахме вече.

вЕрно? Представям си, като лафа : "слепия води куция"
 Laughing Laughing Laughing

Мислех, че някои хора искат да стигнат до същината на въпроса ; кое с как взаимодейства и т.н.

Всъщност аз съм Ок и с това. Не се интересуваш, още по-добре. Laughing

# 183
  • София
marigold_, ако си искала да ме питаш нещо на лични, щеше да го направиш. Peace

Ама да ме питаш на "обществени", да ли може да ме питаш на лични, как да ти отговоря. newsm78 #Crazy
Значи, на обществени ти отговарям : не ме питай на лични. Sick

# 184
Толкова много приказки- на лични, на обществени, а можеше просто да и отговориш.

# 185
Нали казват, че плазмата е богата на тромбоцити, че те съдържат витамини, протеини, ензими, хормони и т н. Ако се съчетае с ХК, то тя е за хидтатиращ ефект. Това, което пише за плазмата, например:
PRP увеличава производството на колаген, подобрява еластичността, тонуса и плътността на кожата. Стимулира диференциацията и пролиферацията на стволови клетки. Стимулира образуването на нови кръвоносни съдове. Има запълващ ефект.

# 186
Chicci, попитах и по-напред в темата, но не отговори.
Как ти е горната устна в момента, изравни ли се с долната, или остана така?

# 187
sharpy, извинявай, пропуснала съм. Отокът спадна.  Grinning

# 188
marigold_, ако си искала да ме питаш нещо на лични, щеше да го направиш. Peace

Ама да ме питаш на "обществени", да ли може да ме питаш на лични, как да ти отговоря. newsm78 #Crazy
Значи, на обществени ти отговарям : не ме питай на лични. Sick
Наистина  #Crazy Чудо голямо стана. Неочаквано глупав беше коментарът.

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 12:44 от marigold_

# 189
sharpy, извинявай, пропуснала съм. Отокът спадна.  Grinning
Благодаря  Hug

# 190
Днес се свързах с д-р Гюдюлева от Пловдив, много актуална напоследък в града, и другата сряда съм на консултация и евентуално поставяне ако реша, обясни ми, че след поставянето няма да има никакви следи (освен лек оток) и ще мога веднага да се върна на работа. Това наистина ли е така? Тук чета, че доста се подуват някои момичета, виждала съм и синини  newsm78 Отделно ми каза, че ако остане филър може да се инжектира другаде, а аз останах с впечатлението, че филъра за устни не става за лице  Rolling Eyes
Ще чакам отзиви за д-р Гюдюлева,моля да споделите

# 191
Здравейте, дами!

Някой да е правил лабиопластика в София за да даде отзиви за добър хирург?

Аз правих при д-р Магунска в Щерев преди известно време и не знам дали беше чист шанс или тя самата не е добра в тази интервенция, но скоро след операцията, още докато се възстановявах се оказа, че от едната страна шевът не хваща до края и се получи едно разцепване; в последствие пък от другата страна се получи още една дупка в тъканта и сега и двете малки устни са всяка със своя си кусур...

Мога да се върна при нея за корекция, но някак изгубих доверие и се чудя къде да коригирам "ситуацията".

Разбирам напълно, че това не е нещо, с което жените искат да се асоциират и бих оценила ако дори някой даде съвет от измислен профил...

Съвсем не ми се ще да се подлагам пак и пак да има някакъв естетически проблем.

# 192
Здравейте, преди 3 месеца започнах процедури против  стрии с апарата Джет плазма. В началото си мислех, че пак съм дала пари на вятъра, обаче където ги третираха се заличиха. Процедурите не се  правят когато слънцето е силно, както с пилингите, но знайте че има решение.

2in1, деликатна и неприятна е темата, четох, че има лазер, който помага при подобни състояния. Защо не провериш?

# 193
Здравейте, преди 3 месеца започнах процедури против  стрии с апарата Джет плазма. В началото си мислех, че пак съм дала пари на вятъра, обаче където ги третираха се заличиха. Процедурите не се  правят когато слънцето е силно, както с пилингите, но знайте че има решение.

2in1, деликатна и неприятна е темата, четох, че има лазер, който помага при подобни състояния. Защо не провериш?

Какви ти бяха стриите? Моя приятелка, която след раждане на близнаци има дълбоки стрии по корема, бедрата и ръцете даде солидна сума за тези процедури и ефектът при нея беше абсолютно никакъв.

# 194
  • в 1001-та нощ
Някой дали е проучвал тази неоперативна блефаропластика? http://www.drkaliasheva.com/services/neoperativno-povdigane-na-k … a-blefaroplastika

Общи условия

Активация на акаунт