Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 120 089
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
  • Милано
Здравейте,

Имам широки пори по лицето.
Според вас кой метод би бил по-успешен за свиването им - карбонов пилинг или хидрафейшъл?
И изобщо толкова много методи се промотират за борбата с широките пори, че е малко объркващо.
Един дерматолог ще работи с един уред, друг с нещо различно. Те ще си препоръчват техните уреди, а не тези на конкуренцията. Затова и питам тук.
И аз със въпрос за същото.

# 241
Веднъж разширени порите не мога да бъдат свити с нищо, не си давайте парите на вятъра.

# 242
Може и да ми струва, но след легаси позагубих мазнини в лицето, а нямах  нужда. По време на курса процедури, всичко беше супер, сочна кожа, след 2-3 месеца обаче се загуби ефекта.
Филърът под очите ми е най- добрата и видима инвестиция към момента. Заличаването на хлътванията промени цялото ми лице.

JACKLIN, много е възможно да не ти се струва, при мен стана така с радиочестотен лифтинг. Добре че след първата процедура ми станаха пъпки и не отидох на повече. Иначе не ми се мисли какво щеше да се случи с лицето ми.

# 243
Здравейте,

Според вас кой метод би бил по-успешен за свиването им - карбонов пилинг или хидрафейшъл?
И изобщо толкова много методи се промотират за борбата с широките пори, че е малко объркващо.
Един дерматолог ще работи с един уред, друг с нещо различно. Те ще си препоръчват техните уреди, а не тези на конкуренцията. Затова и питам тук.
Аз лично не съм забелязала, но Миоки каза, че използването на третиноин и е намалио видимо порите.
Преди другите скъпи процедури е добре да се прова и с това.

# 244
  • в 1001-та нощ
Здравейте,

И аз със въпрос за същото.

ХФ много ме съмнява да даде резултат чудо. По-скоро аблативен лазер. Разбира се - при лекар, след консултация. В повечето клиники с лекар - има такива машини.

# 245
Къде в София  предлагат Хидрафейшъл?

Търсих в чичко Гугъл и ми излизат само Нирвана и Персона. Първото не го ща. Препоръки къде?  bouquet

# 246
  • в 1001-та нощ
Аз съм ходила в Персона, добре ми беше  Peace

# 247
Хидрафейшъл си е почистване, да с разтвори и приятно, премахват се мътеите клетки, светва лицето, но да свива пори или да заличава белези- не мисля Peace

# 248
Аз съм ходила в Персона, добре ми беше  Peace

Знам Simple Smile
А някъде другаде дали го предлагат? Не може да е само в тези две студия Simple Smile

# 249
  • в 1001-та нощ
Имаше сайт на процедурата и там имаше изредени студията.

П.П. На доста места се предлага http://www.hydrafacial.bg/

# 250

Много благодаря  Hug

# 251
Някой правил ли е процедури за стрии?

# 252
На мен от Вивата много добре ми се повлияха порите, особено на едната буза където бяха по-малко.Това не само според мое мнение, но и според майка ми и мъжа ми.За съжаление успях само 1 процедура да направя.Есента мисля поне още 2 да направя и ще видя дали ще има още подобрение

# 253
  • София
Ще помоля тези, които са запълвали хлътване под очите, да дадат отзиви след време как е?
По принцип какъв филър се използва и колко е трайноста? Еднакво ли се разгражда после, сутрин ако имаш торбичи, как изглежда с филър? През колко време може да се слага?
Благодаря предварително  bouquet
И мен ме вълнува същия проблем.Нямам торбички,но имам леко хлътване,и кожата там е леко синкаво-сивкава,не е Ок.
Дали не е по добре да се опита първо с мезо,вместо с филър?
Някой правил ли си е мезо на очи,има ли ефект?

# 254

Напълно непознати за мен студия и повечето не ми вдъхват доверие.
Освен Evolution и Персона.

Общи условия

Активация на акаунт