Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 120 109
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, по-назад коментирахте allergan belkyra за премахване на двойна брадичка. Каква е цената за една процедура?
В петък имам час и ще разпитам подробно за цена, ефект, трайност...

Ах, непременно да споделиш  Hug

Къде си записа час?

# 226
sharpy, Хайфу е името на самата процедура, не на апаратите.
Да, грешката е моя. За процедурите идеше реч...

# 227
Самсара, при Каляшева, за друго съм, но тъкмо ще я разпитам.

# 228
Здравейте, на 40 години съм и въобще не харесвам клепачите си. С времето много се отпуснаха и искам да направя нещо по въпроса. Проучвам блефаропластиката и съм решила, че ще действам по въпроса. Направо клепачите имат огромно значение, имам страшно уморен и депресиран вид.  Confused Приятелка си направи такава интервенция и коренно се промени. Някой правил ли си е такава операция, как вървят цените?  Rolling Eyes

# 229
Здравейте, интересувам се дали някой си е правил микроблеблейдинг и каква е разликата между него и перманентния грим?

Клариса, знам, че зоната е изключително деликатна и трябва да попаднеш на добър специалист.

# 230
Здравейте, интересувам се дали някой си е правил микроблеблейдинг и каква е разликата между него и перманентния грим?
Аз скоро си направих милроблейдинг, миналата събота ми беше ретуша, но понеже кожата ми не задържа много пигмент и този път ще правя и трети ретуш. А разликата е, че не ти татуират, ако мога така да се изразя, целите вежди, а ти рисуват косъмчета. Така изглежда много естествено и не се набива на очи, аз изобщо не харесвам тая нова мода с плътни и запълнени вежди, още повече ако са и дебели  Sick
А руса жена с черни вежди видя ли и ми иде да се гръмна...
Ако се интересуваш от по-подробна информация мога да ти пратя снимки на лични  Peace

# 231
  • в 1001-та нощ
Здравейте, на 40 години съм и въобще не харесвам клепачите си. С времето много се отпуснаха и искам да направя нещо по въпроса. Проучвам блефаропластиката и съм решила, че ще действам по въпроса. Направо клепачите имат огромно значение, имам страшно уморен и депресиран вид.  Confused Приятелка си направи такава интервенция и коренно се промени. Някой правил ли си е такава операция, как вървят цените?  Rolling Eyes

Има една тема за блефаропластиката. Някои се доверяват на наши лекари, други ходят в Турция. По-евтино излиза, ако е по каса  от офталмолог, но там естетичната страна е малко под въпрос.

# 232
Клариса, моя позната също си прави блефаропластика, много е доволна - преобрази се визуално, хиляда и няколко лева.. под две хиляди лв ми се върти в главата като цифра. Но внимателно избирай лекар, права е Либерта.  Peace

Либерта, има тема за веждите - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=934129.255. Аз си направих микроблейдинг в края на май месец и съм изключително доволна. Изчетох целия Интернет за отзиви, но накрая ги направих, където една приятелка си ги беше правилна, понеже видях нейните вежди и се влюбих. Много съм доволна - естествен резултат и страхотна форма, обрах овациите в офиса. Laughing Разликата с перманентния грим е, че се получават по-естествени и не боли толкова.  Peace

# 233
Разликата с перманентния грим е, че се получават по-естествени и не боли толкова.  Peace
За мен звука от самото рязане беше ужасяващ  Sick
 Не знам дали бих повторила след година, две когато избледнеят.

# 234
Изчетох целия Интернет за отзиви, но накрая ги направих, където една приятелка си ги беше правилна, понеже видях нейните вежди и се влюбих. Много съм доволна - естествен резултат и страхотна форма, обрах овациите в офиса. Laughing Разликата с перманентния грим е, че се получават по-естествени и не боли толкова.  Peace

Ох, малко спамим темата, но при кой ги прави? В София ли?

Самсара, при Каляшева, за друго съм, но тъкмо ще я разпитам.

Чудесно! Благодаря!

Но, егати, ако цената е 2000 лв. По-добре да се оперирам за тези пари.

# 235
Точно и аз мисля, че 2000лв цена повече подхожда на оперативни процедури, отколкото на вкарване на разтвор с боцкане.

# 236
Клариса, моя позната също си прави блефаропластика, много е доволна - преобрази се визуално, хиляда и няколко лева.. под две хиляди лв ми се върти в главата като цифра. Но внимателно избирай лекар, права е Либерта.  Peace

Либерта, има тема за веждите - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=934129.255. Аз си направих микроблейдинг в края на май месец и съм изключително доволна. Изчетох целия Интернет за отзиви, но накрая ги направих, където една приятелка си ги беше правилна, понеже видях нейните вежди и се влюбих. Много съм доволна - естествен резултат и страхотна форма, обрах овациите в офиса. Laughing Разликата с перманентния грим е, че се получават по-естествени и не боли толкова.  Peace

Благодаря ти Стефани,  не слагат ли нещо за обезболяване. Другото, което ме интересува съобразяват ли цвета на веждите с цвета на косата?

# 237
Разликата с перманентния грим е, че се получават по-естествени и не боли толкова.  Peace
За мен звука от самото рязане беше ужасяващ  Sick
 Не знам дали бих повторила след година, две когато избледнеят.
Искаш да кажеш че не е болезнена  процедурата и само звука те е притеснявал

# 238
Ще помоля тези, които са запълвали хлътване под очите, да дадат отзиви след време как е?
По принцип какъв филър се използва и колко е трайноста? Еднакво ли се разгражда после, сутрин ако имаш торбичи, как изглежда с филър? През колко време може да се слага?
Благодаря предварително  bouquet

# 239
Здравейте,

Имам широки пори по лицето.
Според вас кой метод би бил по-успешен за свиването им - карбонов пилинг или хидрафейшъл?
И изобщо толкова много методи се промотират за борбата с широките пори, че е малко объркващо.
Един дерматолог ще работи с един уред, друг с нещо различно. Те ще си препоръчват техните уреди, а не тези на конкуренцията. Затова и питам тук.

Общи условия

Активация на акаунт